- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.381
bir gün bizler de evlenip balayına çıkar mıyız ki
hiç kıyamam ki ben sana...ben her zaman böyleyim ki
ben de elimde yiyemem, salatalarda yerim onu da çok çiğnemem. Zaten önceden soğana el süremezdim!yeşil soğan sevilmez mi
Allah bilir!bir gün bizler de evlenip balayına çıkar mıyız ki
belki de takmayıp akışına bıraktığın anda olacak... senin yaş kaçtı ki umudu kestin hemen...
ben her zaman böyleyim ki
gelecek kaygısından,belirsizlikten dolayı hiç de rahat değil benimki
yeşil soğan sevilmez mi
eve bıle sokulmazzzzzbirgün öle bana aşık biri vardı çocuk sogan poşetıyle yanıma gelınce o ana sogdum ondan bile bile kokuya maruz kaldım ıyyyyyyyy bıraktım 1sene agladı adam tam
bir gün bizler de evlenip balayına çıkar mıyız ki
Amin vermesin tabi kimseye hemde.
Orada saat bes oldu tabi git yat.
Ben biraz daha sakinlesince yaticam. :26:
Iyi geceler.
Benim hiç umudum kalmadı artık
Günaydın kızlar, şu aşağıdaki fotoğraf aynen beni anlatıyor.
Bu arada annem dün yufkadan tepsi böreği yapmış iftara (sağ olsun!) bizde çok sık yapılmaz.
neyse sıcak sıcak yuvarladım birkaç dilim.aklıma ASLI geldi. O da poğaçaları yuvarlıyordu.
börekler resmen kaydı boğazımdan, çiğnemeden yuttum gibi :)
zaten çok çiğnemem yediklerimi (hiç iyi bir şey değil!)
hemen miii :-/ artık 32yım jiji ;-(
sen kaç yaşındaıydınkı kesın bizdende küçüksündür....şimdikelri anlamıyorum ben 20.25 yaş arası bile evlenemedım dıye üzülüyorlar yaf
çok geçmiş olsun öle oldugu zaman otur biryere burnundan derinnnnnnnnnnnnnnn.derin nefes almaya çalış,agzındanda 3.4 seferde geri ver nefesini
yatıcaksanda sag tarafına yat bendede arada olur ....nefes egzersizleriyle cigerlerini açmalısın önce .
Onerilerin icin sagol canim, astim inhaler i kullaniyorum suan.
Doktor ne dedi bugün canım?
Neden olurmuş öyle?
Nedeni aslinda bilinmiyor ama kontrol altindayim. Nefes alamadigim an yine ambulans cagiracagim. Cigerlerim daralmis, virus bulasmis olabilir dediler. Yavas yavas iyilesicem sanirim. Sigara da icen biri degilim. Cokta dikkat ederim ama nasil oldu bu anlamadim.
Inhaler nefes almami biraz kolaylastiriyor ama tamamen goturmuyor. Birde burdaki doktorlar bir tuhaf. Antibiotige ihtiyacim var mi dedim , yok dedi. Insallah dedikleri gibidir.
Çok geçmiş olsun canım. İyi olucaksın buna inan.
Geçici bir süreç.
En hayırlı şekilde durum hallolacak.
Günaydın kızlar, şu aşağıdaki fotoğraf aynen beni anlatıyor.
Bu arada annem dün yufkadan tepsi böreği yapmış iftara (sağ olsun!) bizde çok sık yapılmaz.
neyse sıcak sıcak yuvarladım birkaç dilim.aklıma ASLI geldi. O da poğaçaları yuvarlıyordu.
börekler resmen kaydı boğazımdan, çiğnemeden yuttum gibi :)
zaten çok çiğnemem yediklerimi (hiç iyi bir şey değil!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?