30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın kızlar, şu aşağıdaki fotoğraf aynen beni anlatıyor.

Bu arada annem dün yufkadan tepsi böreği yapmış iftara (sağ olsun!) bizde çok sık yapılmaz.
neyse sıcak sıcak yuvarladım birkaç dilim. aklıma ASLI geldi. O da poğaçaları yuvarlıyordu.
börekler resmen kaydı boğazımdan, çiğnemeden yuttum gibi :)
zaten çok çiğnemem yediklerimi (hiç iyi bir şey değil!)

gelecek kaygısından,belirsizlikten dolayı hiç de rahat değil benimki

al bendende o kadar senın yne sevdıgın bir işin bir keslegin var biz napalım ...

tembelım ben tembel yada çocuklugumdan beri çalıştıgım içinmidir nedir bılmıyorum

Amin vermesin tabi kimseye hemde.

Orada saat bes oldu tabi git yat.

Ben biraz daha sakinlesince yaticam. :26:

Iyi geceler.

çok geçmiş olsun öle oldugu zaman otur biryere burnundan derinnnnnnnnnnnnnnn.derin nefes almaya çalış,agzındanda 3.4 seferde geri ver nefesini

yatıcaksanda sag tarafına yat bendede arada olur ....nefes egzersizleriyle cigerlerini açmalısın önce .

hahahhahahahd deli kızzzzzzzz gene dua etkı yaz kışın nasıl kalkıyorsun önce baş parmak yataktan çıkıyor .sonra diger parmaklar .sonra kolun hahahhaha

aman ye gitsinya can bogazdan gelır ben sahura yapıyorum sıcak börkleri yiyoruz en iftarda yemişsin çokmu

ayyy bak canım istedi evde kıyma var hazırda kavrulmuş akşamdan talaş böregimi yapsamki kıymalı bölee kol böregi gibiii

Herkese selam kelam...
Sıcaktan baygın balık gibiyim. Odama kapandım biraz klima açtım.:)
Akışa bırakın gitsin.
Allah yazdıysa elbet bir gün olacaktır.

Onerilerin icin sagol canim, astim inhaler i kullaniyorum suan.

Doktor ne dedi bugün canım?
Neden olurmuş öyle?

Nedeni aslinda bilinmiyor ama kontrol altindayim. Nefes alamadigim an yine ambulans cagiracagim. Cigerlerim daralmis, virus bulasmis olabilir dediler. Yavas yavas iyilesicem sanirim. Sigara da icen biri degilim. Cokta dikkat ederim ama nasil oldu bu anlamadim.

Inhaler nefes almami biraz kolaylastiriyor ama tamamen goturmuyor. Birde burdaki doktorlar bir tuhaf. Antibiotige ihtiyacim var mi dedim , yok dedi. Insallah dedikleri gibidir.

Çok geçmiş olsun canım. İyi olucaksın buna inan.
Geçici bir süreç.
En hayırlı şekilde durum hallolacak.

Çok geçmiş olsun canım. İyi olucaksın buna inan.
Geçici bir süreç.
En hayırlı şekilde durum hallolacak.

Moralim cok superdi biliyorsun. Akupunktur ,plates, yeni is , hatta arada barbeku partileri de olacakmis. Biriyle tanisirim belki ne dersin. :)

Pazartesi gunu olan herseyi iptal ettim. Biraz kendime bakicam. Nefes cok kotuymus be Tugce insan hayattan beziyor.

Insallah canim insallah.

canım çekti kız,sen anlatırken de ben geldim aklıma bir ara iyi götürüyordum sıcak sıcak poğaçaları,börekleri,şimdi yolunu gözlüyorum,olsa da yesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…