- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.641
güzel görünüyor ama makarnayı daha çok beğendim. olsa da yesek. benim tavuklu çorba bitmedi hala canım, çok yapmışımbu tarif de aklımda bulunsun.
Evet bugün kimseler yoktu canım. Bende malum telekominakasyona çalışıyordum biliyorsun.
Tabağın modeli güzel görünüyomuş, nereden alınmış olabilir, içindekiler için söyleyecek çok söz yok
günaydınnnn!!!​ çiğ köfte daha zor, bizim evde o tarz köfteler yoğrulduğu halde ben alışkın değilim bir yoğursam ellerim kabarır. bir de onu herkes yapamaz! :) benim diyen anca yapar
Tabağın modeli güzel görünüyomuş, nereden alınmış olabilir, içindekiler için söyleyecek çok söz yok
iyki aş ermiyosun seen
Akşamları sessizleşti buralar. :)
Aslı film aleminde ya da aşçılığını geliştiriyor.
Aydebuzcum börek açıyor. :)
Ben de nette fink atıyorum.
canım arkadaşlarla iftardaydık geç geldim,film izleyemedim,kankamstyle da yok ki film önersinbu arada canım börek çekti peynirli
Neler yedin canım?
Börek yap madem sen yarına.
Akşamları sessizleşti buralar. :)
Aslı film aleminde ya da aşçılığını geliştiriyor.
Aydebuzcum börek açıyor. :)
Ben de nette fink atıyorum.
canım arkadaşlarla iftardaydık geç geldim,film izleyemedim,kankamstyle da yok ki film önersinbu arada canım börek çekti peynirli
bugün brokoli aldım,yarın brokoli yapacağım.
alıştınız siz de beni mutfağa sokmaya, hazır börek alırım ya, ne uğraşacağım, değmez bir kişi için
neler yemedim ki, çorba,pirinç pilavı,saç kavurma, tatlı, meyve,yarına iftar yapmasam yeridir
alıştınız siz de beni mutfağa sokmaya, hazır börek alırım ya, ne uğraşacağım, değmez bir kişi için
neler yemedim ki, çorba,pirinç pilavı,saç kavurma, tatlı, meyve,yarına iftar yapmasam yeridir
kız nevarki al hazır yufka ..10 dakıkanı almaz yavrummm...hazır börek yenırmıya ...elımden geldıgınce dondurulmuş ürünler yemem
hay maşallahhhhh iştahada bak hele
Vayy afiyet olsun canım. :)
Yarın ki menün bakalım ne olacak?
kız nevarki al hazır yufka ..10 dakıkanı almaz yavrummm...hazır börek yenırmıya ...elımden geldıgınce dondurulmuş ürünler yemem
hay maşallahhhhh iştahada bak hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?