30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

asli85 : senin için birkaç film öneriyim ben romantik komedi tarzında filmleri severim..

Letter to Juliette ( Juliete mektuplar): çok hoş bir aşk filmi

Safe haven (Aşk Limanı)

The Wov,

jeux d'enfants (cesaretin var mı aşka)

Ice Castles ( Buzda Aşk)

Listen To Your Heart (Kalbine ses ver ) , bence bunu izlememiş olma ihtimalin var tavsiye ederim

iyi haftalar kızlar hepinize

bende romantik komedilere bayılırımmmmmmm

kızlar merhaba güzel yurdumdan hepinize.....

birkaç gündür buraya giremedim ....şuan evde tam 10 kişiyiz ..gerçi herkezin odası ayrı ama kalabalıgız işte .geldigimden beri evde

durmuyoruz ...dün bandırma vapuruna gittik müze olmuş...bayıldımmm gemideki eserlere .

akşamda sahılde konser vardı 12 ye kadarda ordaydık ...

gece zaten oruç için oturuyorum ben herkez yatıyor teyzemı nöbet tutturuyorum :))

birde hergün biri hasta ilk gün yigen dr.gitti gece dün de ablam ....gezmek bunlaa yaramadı

bugünde bizimkiler köye gittiler fındık toplamaya ben yigenle evde kaldım ıkımızde oruçluyuz gene başladım akşama ne yesek diye

bu benım kaderımmmmm sanırım nereye gitsem yemeklerde bende

bir güzelllllll temizlik yaptık bugün yigenle ....

akşamada tiyotro var oraya gidicez iftardan sonra

bendenhaberler bu kadar sizde ne var ne yok ?

kızlar gülümsün yok ?

tuğçe gelmemiş evet çünkü annanesi vefat etmiş canımya (

topragı bol olsun, mekanaı cennet olsun ,nur içinde yatsın inşallah diyorum

kızlar gülümsün yok ?

hadi yaa, kalçası kırılmıştı sanırım en son, ameliyat da olamıyordu. Allah rahmet eylesin, mübarek günde vefat etmiş...

hiçbirini izlemedim desem teşekkürler. ya komedi de olsa romantik ya şimdi bu filmler, sonuçta veya filmin sonunda mutlu çiftler oluyor, sevenler kavuşuyor, o da beni etkiliyor ve ağlıyorum

kızlar gülümsün yok ?

evet gülümsünü ben de merak ettim, kitap topiğine de yazmamış, bayramdan önce izin mi aldı ne yaptı, inşallah kötü bir şey yoktur...

hadi yaa, kalçası kırılmıştı sanırım en son, ameliyat da olamıyordu. Allah rahmet eylesin, mübarek günde vefat etmiş...

evet cnım aynen öyle ...kurtulu çekmedi agrıları vardı ....benımde babannem kadir gecesi vafat etmişti

ramazan son günlere doğru yordu beni,işyerindeki yoğunluğun da etkisi var tabi,çok halsizleştim,film bile izleyemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…