- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.821
hmmm,ben konunun ayrıntısına vakıf olamadıgım ıcın bılemedım ama allah ıyılıkler versın ınsallahanneannesine üzgün olması bakımından iyiydi demiştir canım...
sonlara dogru olur boyle.ben de 4 gundur fena hastayım.yarın doktora gıdıcem ınsallah.sesım cıkmıyo,bogaz agrısı gogsume kadar ındı.bu halımle derse gırdıgım yetmıyomus gıbı patronlar kayıt ıcın arama yapmamı beklıyolar.arayamam dedım,bu bogazla bu sesle nasıl arıycam dıyorun,kadınların yuzu dusuyo hemen.bı de ben arayamam dıyınce dıyo kı bıtanesı burcu arama yapmasın bu sesle pek etkılı olmaz!yanı etkılı olsa arama yaptırtıcaklar bu kotu halımle.dıgerlerıne bu kadar baskı yapmıyolar.neyse,ınsanlar cesıt cesıtramazan son günlere doğru yordu beni,işyerindeki yoğunluğun da etkisi var tabi,çok halsizleştim,film bile izleyemiyorum...
hmmm,ben konunun ayrıntısına vakıf olamadıgım ıcın bılemedım ama allah ıyılıkler versın ınsallah
sonlara dogru olur boyle.ben de 4 gundur fena hastayım.yarın doktora gıdıcem ınsallah.sesım cıkmıyo,bogaz agrısı gogsume kadar ındı.bu halımle derse gırdıgım yetmıyomus gıbı patronlar kayıt ıcın arama yapmamı beklıyolar.arayamam dedım,bu bogazla bu sesle nasıl arıycam dıyorun,kadınların yuzu dusuyo hemen.bı de ben arayamam dıyınce dıyo kı bıtanesı burcu arama yapmasın bu sesle pek etkılı olmaz!yanı etkılı olsa arama yaptırtıcaklar bu kotu halımle.dıgerlerıne bu kadar baskı yapmıyolar.neyse,ınsanlar cesıt cesıt
aslıcım sana bısey sorucam bızım kalmadıgımız bı evımızın sıte toplantısında yıllık aıdatın gecen yılın 2 katına cıkarılması kararı alınmis ve bız bunu aıdat zamanı odemeler toplanırken ogrenıyoruz.onayımız alınmadı yanı.kat malıkı alinmadan boylebır karar verılmesı yasal mı?ucret de cok yuksek oldugu ıcın ıtıraz etmeyı dusunuyoruz da oncesınde bı bılene danısmak ıstedım
geçmiş olsun canım. ben de her akşam dondurma yiyorum,benim boğazım acıyor,burnum akıyor. beraber çalıştığım arkadaş da grip olmuş bugün, ondan da bana geçiyor galiba,bağışıklık sistemi de zayıflayınca hasta olmak kaçınılmaz.
her sektörün kendine göre zorluğu var ama tip insanlar her yerde var. kendini ezdirmeden ama kötü de olmadan dengeleri zor da olsa sağlayabilmek gerek...
kararı öğrenmenizden itibaren 1 ay içinde apartmanın bulunduğu yerdeki sulh hukuk mahkemesine iptal davası açabilirsiniz canım.
gecmıs olsun aslıcım.ıyı dınlen,ıhlamur,adacayı vb. Takvıye yap.bılgı ıcın cok teseklurler canım.ıtıraz hakkımız olmasına sevındım
hmmm,ben konunun ayrıntısına vakıf olamadıgım ıcın bılemedım ama allah ıyılıkler versın ınsallah
sonlara dogru olur boyle.ben de 4 gundur fena hastayım.yarın doktora gıdıcem ınsallah.sesım cıkmıyo,bogaz agrısı gogsume kadar ındı.bu halımle derse gırdıgım yetmıyomus gıbı patronlar kayıt ıcın arama yapmamı beklıyolar.arayamam dedım,bu bogazla bu sesle nasıl arıycam dıyorun,kadınların yuzu dusuyo hemen.bı de ben arayamam dıyınce dıyo kı bıtanesı burcu arama yapmasın bu sesle pek etkılı olmaz!yanı etkılı olsa arama yaptırtıcaklar bu kotu halımle.dıgerlerıne bu kadar baskı yapmıyolar.neyse,ınsanlar cesıt cesıt
aslıcım sana bısey sorucam bızım kalmadıgımız bı evımızın sıte toplantısında yıllık aıdatın gecen yılın 2 katına cıkarılması kararı alınmis ve bız bunu aıdat zamanı odemeler toplanırken ogrenıyoruz.onayımız alınmadı yanı.kat malıkı alinmadan boylebır karar verılmesı yasal mı?ucret de cok yuksek oldugu ıcın ıtıraz etmeyı dusunuyoruz da oncesınde bı bılene danısmak ıstedım
Merhaba kızlar...
Evet anneannemi kaybettim kadir gecesinde. Nur içinde yatsın.
Çok iyi bir insandı ve espriliydi çok.
Ama kalça kırığı ne yazık ki öldürüyor yaşlılarda.
Üzgünüm elbette ama onun orda mutlu olduğunu biliyorum.
Hayırlı bir günde öldü. Hatta ölüceğini anlayıp yanındaki kişiye bana dua oku demiş.
O dua okurken, elleriyle kalkmadan namaz kılmış.
La ilahe illallah demiş.
Sonra annecim geldin mi ?
geliyorum ben demiş.
Sonrada işte ölmüş yatağında. Bu arada annesinin üzerine gömüldü.
4 ay öncede oğlunu kaybetmişti. yani dayım ölmüştü 4 ay önce ani kalp krizinden ama anneanneme söylememiştik dayanamaz diye.
En son gene onu sormuş nerde diye? Artık oğluna kavuşmuştur orda. Nur içinde yatsınlar
aaa nasıl yani oglunu arayıp sormadımı hiç nasıl saklayabildiniz canım ....çünkü kara haber pek saklanmaz hatta tez duyulur bilirsin
annesinin üstüne gömüldü derken tatlım ?
sağ olun kızlar ilginize...kızlar gülümsün yok ?
tuğçe gelmemiş evet çünkü annanesi vefat etmiş canımya(
topragı bol olsun, mekanaı cennet olsun ,nur içinde yatsın inşallah diyorum
Evet, izin aldım Aslı ama evdeyim. Migren ile boğuştum. Dün de temizlik yaptım biraz.evet gülümsünü ben de merak ettim, kitap topiğine de yazmamış, bayramdan önce izin mi aldı ne yaptı, inşallah kötü bir şey yoktur...
hiçbirini izlemedim desemteşekkürler. ya komedi de olsa romantik ya şimdi bu filmler, sonuçta veya filmin sonunda mutlu çiftler oluyor, sevenler kavuşuyor, o da beni etkiliyor ve ağlıyorum
Canım şöyle diğer dayım konuşuyordu anneannemle. rahmetli dayımın ses tonunu taklit ediyordu.
Kimse de ağzından kaçırmadı.
Anneannem kendi annesinin üstüne gömüldü canım. Öyle olabiliyor.
bende romantik komedilere bayılırımmmmmmm
evet ama önce sevgili olunur, sonradan o eşe dönüşür kendiliğindenzor bu işler evet, inşallah.
Merhaba kızlar...
Hayırlı bir günde öldü. Hatta ölüceğini anlayıp yanındaki kişiye bana dua oku demiş.
La ilahe illallah demiş.
geliyorum ben demiş.
4 ay öncede oğlunu kaybetmişti. yani dayım ölmüştü 4 ay önce ani kalp krizinden ama anneanneme söylememiştik dayanamaz diye.
En son gene onu sormuş nerde diye? Artık oğluna kavuşmuştur orda. Nur içinde yatsınlar
sağ olun kızlar ilginize...
Evet, izin aldım Aslı ama evdeyim. Migren ile boğuştum. Dün de temizlik yaptım biraz.Tuğçeciğimi anneannene Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun tatlım.
sevgili oluyoruz işte bir şekilde ama sonra kopuyo
bir sonraki aşamaya taşınamıyo bir türlü
erkekler mi bu konuda çekimser
biz kızlar mı çok ağırdan alıyoruz
anlamadım
uzun süreli ilişkiler bakıyorum evlilikle sonuçlanıyo
onlarda ki alışkanlık mı, aşk mı?
kafamda deli sorular
Merhaba kızlar...
La ilahe illallah demiş.
geliyorum ben demiş.
yorma kafanı,kısmet de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?