- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.841
çok geçmiş olsun canım ..iş yerinde malesef kimse kimseyi anlamıyor ,hep daha fazla iş az ücret derdinleerya ,sen hastaymışsın ölüyormuşsun umrunda olmaz kimsenin
aynen öyle yapıyorum canım.. çok haklısın kısmet gerçekten
insanı yoran sadece çevre baskısı yoksa bekarlığın da gayet güzel tarafları var. ben alıştım da artık ..
teşekkür ederim canım,doktora gittim bugün,ciğerlere yayılabilir enfeksiyon dedi.ilaç aldım,daha iyi olucam inş.
maalesef anlamıyolar tatlım,neyse ki bugünki halimi görünce erkenden eve gönderdiler,kendilerine de bulaşmasından çok korktular
Merhaba kızlar...
Evet anneannemi kaybettim kadir gecesinde. Nur içinde yatsın.
Çok iyi bir insandı ve espriliydi çok.
Ama kalça kırığı ne yazık ki öldürüyor yaşlılarda.
Üzgünüm elbette ama onun orda mutlu olduğunu biliyorum.
Hayırlı bir günde öldü. Hatta ölüceğini anlayıp yanındaki kişiye bana dua oku demiş.
O dua okurken, elleriyle kalkmadan namaz kılmış.
La ilahe illallah demiş.
Sonra annecim geldin mi ?
geliyorum ben demiş.
Sonrada işte ölmüş yatağında. Bu arada annesinin üzerine gömüldü.
4 ay öncede oğlunu kaybetmişti. yani dayım ölmüştü 4 ay önce ani kalp krizinden ama anneanneme söylememiştik dayanamaz diye.
En son gene onu sormuş nerde diye? Artık oğluna kavuşmuştur orda. Nur içinde yatsınlar
geçmiş olsun,ciddi ciddi hasta oldun desene, neden oldu acaba, oruç tutmasaydın...
sağ ol aslıcım,tutamıyorumzaten aşırı öksürüğüm var,boğazı kuru tutamam,kriz gibi geliyor öksürük.doktor da bol su iç dedi,okul mikrobu mu ne varmış işte,sık sık vuruyo beni,yaz okulunda hasta çocuklardan birinden bulaştı herhalde
balla karıştırılmış ılık su, bitki çayları iyi gelir.klimaya dikkat et. üzüldüm,tez zamanda iyileşirsin umarım.
sağ ol ,iyi geliyor bitki çayları evet,neyse ki 5 gün izin var ,atlatırım inş. allahın izniyle
kendine dikkat edip istirahat edersen atlatırsın merak etme
Açıkçası birşey yapmıyorum canım.
Evet tezsiz yüksek lisans yaptım.
Formasyon aldım.
öğretmenmisin şimdii formasyon almışsın merak ettim formasyon zormu kaç senede aldın ?
benim bildiğim 1 yılda alınması lazım... tuğçe çalışmıyor.
kızlar merhaba nasılsınız iyisiniz inşallahh bende aranıza yeni katıldımm bekarım bekar olmak çok zor değilmi evlenmek istiyorum ama olmuyor sizin bu konuya bakış açınız nasıll istiyomusunuz evlenmek? çok yalnızım bu aralar çok sıkıcı bi yaşamım var böyle işte siz neler yapıyosunuz biraz sohbet edelimmi çok sıkılıyorum
tuğçe gerçekten doğrumu bu duyduklarımbende 1 senede alınıyo diye duymuştumm sen ne iş yapıyosun canım ?
siz de mi formasyon düşünüyorsunuz...
teşekkürler. kaç yaşındasınız. ben 28 yaşındayım. hukukçuyum. çevrede mutlu çiftleri gördükçe, senden küçüklerin evlenmeyi geçtim çocuk sahibi olduğunu duydukça insanın bazen morali bozuluyor. bazen takmıyorum böyle iyi diyorum ama çoğu zaman yalnızlıktan şikayetçiyim kendi adıma
yok canım ben formasyon düşünmüyorum
kaç yıl diye sorup ilgilenir görününce düşünüyorsunuz sandım.
sorma bendede aynıı durum yaşım bana kalsın canım kusura bakma kırılma sakınnkuzenlerim teker teker evleniyo sırf bu yüzden akrabanın yanına çıkmak istemiyorum bana evlenemeyeceğim gözüyle bakıyolar bu o kdr zor bi durumki çok çirkin hissediyorm zaten ve tabikide yalnız..... inanın bu sözleri şu ana kadar hiç kimseye anlatmadım şimdi içimi döküyorumm çok zor bi durum hep dua ediyorumm inşallah inş isteyen herkes hayırlı bi eşe sahip olur yalnızlık gerçekten çok zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?