30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

çok geçmiş olsun canım ..iş yerinde malesef kimse kimseyi anlamıyor ,hep daha fazla iş az ücret derdinleerya ,sen hastaymışsın ölüyormuşsun umrunda olmaz kimsenin

teşekkür ederim canım,doktora gittim bugün,ciğerlere yayılabilir enfeksiyon dedi.ilaç aldım,daha iyi olucam inş.
maalesef anlamıyolar tatlım,neyse ki bugünki halimi görünce erkenden eve gönderdiler,kendilerine de bulaşmasından çok korktular

aynen öyle yapıyorum canım.. çok haklısın kısmet gerçekten

insanı yoran sadece çevre baskısı yoksa bekarlığın da gayet güzel tarafları var. ben alıştım da artık ..

çevre baskısı da var ama insanın kendi içindeki yalnızlığının baskısı daha çok bence ben de alıştım diyorum ama çevremde mutlu görünen çiftleri görünce de iç geçiriyorum...

geçmiş olsun,ciddi ciddi hasta oldun desene, neden oldu acaba, oruç tutmasaydın...

Başın sağolsun tuğçecim,benim rahmetli babaannem de ne badireler,ameliyatlar,hastalıklar geçirdi ama kalçası kırılıp yatalak kaldıktan sonra en fazla 3 yıl dayanabildi.çok sevdiğin birini o halde görmenin ne kadar zor olduğunu iyi bilirim.babaannem de öyle yaşamaktansa hakkın rahmetine kavuşmayı tercih ederdi hep,o yüzden seni iyi anlıyorum.

geçmiş olsun,ciddi ciddi hasta oldun desene, neden oldu acaba, oruç tutmasaydın...

sağ ol aslıcım,tutamıyorum zaten aşırı öksürüğüm var,boğazı kuru tutamam,kriz gibi geliyor öksürük.doktor da bol su iç dedi,okul mikrobu mu ne varmış işte,sık sık vuruyo beni,yaz okulunda hasta çocuklardan birinden bulaştı herhalde

balla karıştırılmış ılık su, bitki çayları iyi gelir.klimaya dikkat et. üzüldüm,tez zamanda iyileşirsin umarım.

kızlar merhaba nasılsınız iyisiniz inşallahh bende aranıza yeni katıldımm bekarım bekar olmak çok zor değilmi evlenmek istiyorum ama olmuyor sizin bu konuya bakış açınız nasıll istiyomusunuz evlenmek? çok yalnızım bu aralar çok sıkıcı bi yaşamım var böyle işte siz neler yapıyosunuz biraz sohbet edelimmi çok sıkılıyorum

teşekkürler. kaç yaşındasınız. ben 28 yaşındayım. hukukçuyum. çevrede mutlu çiftleri gördükçe, senden küçüklerin evlenmeyi geçtim çocuk sahibi olduğunu duydukça insanın bazen morali bozuluyor. bazen takmıyorum böyle iyi diyorum ama çoğu zaman yalnızlıktan şikayetçiyim kendi adıma

sorma bendede aynıı durum yaşım bana kalsın canım kusura bakma kırılma sakınn kuzenlerim teker teker evleniyo sırf bu yüzden akrabanın yanına çıkmak istemiyorum bana evlenemeyeceğim gözüyle bakıyolar bu o kdr zor bi durumki çok çirkin hissediyorm zaten ve tabikide yalnız..... inanın bu sözleri şu ana kadar hiç kimseye anlatmadım şimdi içimi döküyorumm çok zor bi durum hep dua ediyorumm inşallah inş isteyen herkes hayırlı bi eşe sahip olur yalnızlık gerçekten çok zorr

yok önemli değil. insan bazen kendinde arıyor sorunu ama kendine haksızlık ediyor. hiç çirkinim diye düşünmeyin, nice çirkinler dışarıda erkek arkadaşıyla gezmiyor mu. çirkinlikle alakası yok,eminim çirkin de değilsinizdir zaten. yalnızlık hissi kötü evet,insan kendini güvende hissetmek korunmak kollanmak istiyor,başını yaslayacağı bir omuz istiyor...umudu kesmeyip dua etmeliyiz,yoksa kendimizi üzmekten başka bir işe yaramıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…