- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.921
Amin canım...
Ben çok erken kalkmayı düşünmüyorum açıkçası. :)
Sen neler yapıcaksın yarın?
iyisin o zamanakraba ziyaretleri canım
Kolay gelsin canım...Bende teyzeme ve babaanneme gidicem kısmetse.
sağol canım sana da kolay gelsin. büyükleri ziyaret edip hayır dualarını alalım tabi
Sağolasın canım. Evet hayır duası alıp, sevindirelim onları.
anladım, eşiniz evin tüm sorumluluğunu size yüklemiş, yetişemiyorsan işten çık diyerek, ev işinin sadece sizin üzerinize vazife olduğu görüşünde demek ki. halbuki yemeği hazırlarken ve kaldırırken yardımcı olsa biraz, hem sizin yükünüz hafifler,siz de memnun olursunuz,hem daha çok zaman geçirirsiniz, hem de siz memnun olunca karşı tarafı memnun etmeye çalışırsınız. ailede o şekil gördüyse öyle gidiyor sanırım,eğitimle de ilgisi yok...
sizin şikayetlenmeniz normal,hem çalışıyorsunuz,hem evde tüm iş size bakıyor,eşinizin daha anlayışlı olması gerekirdi size karşı ama bu boşanma nedeni olamaz.
evet herkesin evlilikten beklentileri farklı. eşi öyle olan kişiler ya eğitimli değildir, ya onlar için daha önemli şey paradır mesela...
yok kayınpederim hiç öyle değil kendi işini kendi görür kayınvalidem ev hanımı olmasına rağmen çok mülayim insanlar benimki hiç babasına çekmemiş maçoda demiyimde kendinle devamlı ilgilenilsin herşey önüne gelsin istiyor hakkını yemiyim çoğu zaman tabak filan taşıyo sofra toplarkende evin okadar işi bi tabak taşımakla olmuyor.
boşanma nedeni olamaz ama beni bazen çileden çıkaran bi durum oluyor insanın bazen gücü yetmediği yetişemediği oluyor kendine arkadaşlarına vakit ayıramıyosun bu arda senin nezninde bütün hanımların bayramını kutlarım herkeze iyi bayramlar
kızlar herkese iyi bayramlar.
iyi bayramlar canım
nasıl geçiyor bayram...
bugün kapıya gelen küçük bir çocuk direkt elimi öptü, 1 TL verdim ben de, kahretsin çok bonkörüm
güzel geçiyor aslıcım. senin nasıldı ? bu gün yeğenim geldi onunla uğraştım. bebek bakmak çok yorucuymuş. gelen giden çoktu bi de
haliyle çok yoruldum. odama kaçtım. :)
gitti güzelim paracıklar. sende çok dağıtıyorsun. tasarruflu olmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?