30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yok kayınpederim hiç öyle değil kendi işini kendi görür kayınvalidem ev hanımı olmasına rağmen çok mülayim insanlar benimki hiç babasına çekmemiş maçoda demiyimde kendinle devamlı ilgilenilsin herşey önüne gelsin istiyor hakkını yemiyim çoğu zaman tabak filan taşıyo sofra toplarkende evin okadar işi bi tabak taşımakla olmuyor.

boşanma nedeni olamaz ama beni bazen çileden çıkaran bi durum oluyor insanın bazen gücü yetmediği yetişemediği oluyor kendine arkadaşlarına vakit ayıramıyosun bu arda senin nezninde bütün hanımların bayramını kutlarım herkeze iyi bayramlar

sofraya yardım ediyorsa önemli ve yeterli bence, başka ne yapacak ki...

çocuk yok sizde galiba, evli olmadığım için bilemiyorum ama bazen insanın çileden çıktığı anlar oluyordur...

bugün kapıya gelen küçük bir çocuk direkt elimi öptü, 1 TL verdim ben de, kahretsin çok bonkörüm

güzel geçiyor aslıcım. senin nasıldı ? bu gün yeğenim geldi onunla uğraştım. bebek bakmak çok yorucuymuş. gelen giden çoktu bi de
haliyle çok yoruldum. odama kaçtım. :)

ben de akraba ziyaretleri yaptım,yorucuydu,çok tatlı yedim,kilo almazsam iyi

yalnız bu çocuklarda elimi öpme olayı 3-4 yıldır var, çok mu yaşlı gösteriyorum anlamadım ki

eskiden tebrik kartları olurdu ya böyle simli falan, biriktirirdik, ne güzel dokusu vardı, şimdi kalmadı onlardan, anam yaşlanıyor muyum gerçekte nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…