30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aramıza yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum...
Şu söz hoşuma gider;
Evlilik bir kale gibidir. Dışarıdakiler oraya girmek için, içindekiler de dışarı çıkmak için uğraşır dururlar.

ilk kez duydum bu sözü, kaledeki prense göre değişir bence cevap

evet onu ben de çok görüyorum canım, ne kadar sağlıklı oluyor bilmiyorum, diğer ilişkiden ders alıp ondan mı ellerini çabuk tutup uzatmıyorlar işi bu kez, yoksa kısmet olunca mı hızla ilerliyor işler bilemiyorum.

benim iş arkadaşım da rapor aldı, konuşamıyor resmen, boğazı çok kötü, ağzı yüzü şiş, neyseki bana bulaşmadan tatil girdi araya, gerçi ben de kötü öksürüyorum biraz boğazım acıyor ama

evleneli çok olmamış,eşiniz de iyi biriymiş, ev hanımısınız sanırım,eşiniz ondan yardımcı olmuyor galiba...

yok canım çalışıyorum inşaat mühendisiyim en azından dağınık biri değil eşim ama evde pek bişey yaptığı söylenemez bu konuda yaptığı tek yorum ev işlerine yetişemiyosan işten çık ozaman oluyor... biraz bende titizim herhalde ev dağınık pis olduğunda sinirlerim çok bozuluyor bide evlilikğe bakış kişiden kişiye değişiyo herhalde çevremdeki evliliklere baktığımda kocaları tam bir hanzo vegözleri dışarda olmasına rağmen evliliklerinden çok memnunlar hayret ediyorum doğrusu bendemi bi problem var bilmem

anladım, eşiniz evin tüm sorumluluğunu size yüklemiş, yetişemiyorsan işten çık diyerek, ev işinin sadece sizin üzerinize vazife olduğu görüşünde demek ki. halbuki yemeği hazırlarken ve kaldırırken yardımcı olsa biraz, hem sizin yükünüz hafifler,siz de memnun olursunuz,hem daha çok zaman geçirirsiniz, hem de siz memnun olunca karşı tarafı memnun etmeye çalışırsınız. ailede o şekil gördüyse öyle gidiyor sanırım,eğitimle de ilgisi yok...

evet aslım katılıyorum sana ailede öenmli o şkilde yetiştirmiş olsaydı öylede olurdu ammaaaaaaaaaa

kişinin içinde oluck vesselam kişi tembel olursa bir bardak suyu bıle ayagına ister canım ,titiz olursada kalkıp evide süpürürrrr

mutfagıda temizler banyoyuda yıkar

tatile çıktınız dimi bu arada ?

sizin şikayetlenmeniz normal,hem çalışıyorsunuz,hem evde tüm iş size bakıyor,eşinizin daha anlayışlı olması gerekirdi size karşı ama bu boşanma nedeni olamaz.
evet herkesin evlilikten beklentileri farklı. eşi öyle olan kişiler ya eğitimli değildir, ya onlar için daha önemli şey paradır mesela...

bugün yarım gündü, tatil yuppiiii
ben ne her işime karışan, işimi beğenmeyen titiz erkek isterim, ne de yattığı yerden göbeğini kaşıyan, çıkardığı çorabı oradan almasan günlerce umrunda olmayan tembel bir erkek...

Son düzenleme:
kızlarrrrr ben yokum bir kaç gün bu akşam köye geçiyorum iftara,

yarın sabahta tokat'a gidiyoruz festival varmış bir gün kalırız sanırım ,hepinize iyi bayramlar şeker gibi geçsin inaşallah bayramınız

ramazanıda yedik hayırlısıyla ,nice ramazanlar bayramlar görmek dilegiyle ,hepinizi öpüyorum ,hoşçakalın

işte o tembellerden bende nefrettttttt ederim ya hepte benı bulurlar canım

bana çorap demeeeeeeee kız tikim vaar elleyemıyorum

iyi bayramlar canım, iyi tatiller görüşmek üzere.

sen nerde oturuyosun cnm istanbulmu

Bugün mezarlara ziyarete gittim. Sonra anneannemin mevlütü okundu. geç döndüm eve.
Sen ne yapıyorsun Aslıcım?

Bugün mezarlara ziyarete gittim. Sonra anneannemin mevlütü okundu. geç döndüm eve.
Sen ne yapıyorsun Aslıcım?

evet yoktun bugün. Allah kabul etsin canım. ben de kk da takılıyordum işte, duş alıp yatacağım, geç bile kaldım, yarın erken kalkılacak malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…