- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.901
Aramıza yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum...
Şu söz hoşuma gider;
Evlilik bir kale gibidir. Dışarıdakiler oraya girmek için, içindekiler de dışarı çıkmak için uğraşır dururlar.
uzun süreli ilşkilerde sonuç genelde ayrılık oluyor....6ay içinde evlendin evlendin yoksa onu hüsran oluyor genelde
ben bakıyorum adamlar 5.6 yıllık ilşkilerini bitiriyorlar evlenmeyı düşünmüyorlar ,bir bakmışsınki 2 aylık tanıdıgı kişiye yüzük takmış
sağ ol canım,evet kendlerini düşünerek de olsa iyilik ettiler yine de.salgın var,bir virüs var ortalıkta,benim de çevremde başka hastalar var,hatta annemle kızkardeşime de ben bulaştırdım sanırım,boğazları ağrıyo
orasını allah bilir,bende bu şans varken kocanın da iyisi bulmaz,o yüzden evlenip mutlu olucağımı da pek düşünemiyorum artık
evleneli çok olmamış,eşiniz de iyi biriymiş, ev hanımısınız sanırım,eşiniz ondan yardımcı olmuyor galiba...
yok canım çalışıyorum inşaat mühendisiyim en azından dağınık biri değil eşim ama evde pek bişey yaptığı söylenemez bu konuda yaptığı tek yorum ev işlerine yetişemiyosan işten çık ozaman oluyor... biraz bende titizim herhalde ev dağınık pis olduğunda sinirlerim çok bozuluyor bide evlilikğe bakış kişiden kişiye değişiyo herhalde çevremdeki evliliklere baktığımda kocaları tam bir hanzo vegözleri dışarda olmasına rağmen evliliklerinden çok memnunlar hayret ediyorum doğrusu bendemi bi problem var bilmem
anladım, eşiniz evin tüm sorumluluğunu size yüklemiş, yetişemiyorsan işten çık diyerek, ev işinin sadece sizin üzerinize vazife olduğu görüşünde demek ki. halbuki yemeği hazırlarken ve kaldırırken yardımcı olsa biraz, hem sizin yükünüz hafifler,siz de memnun olursunuz,hem daha çok zaman geçirirsiniz, hem de siz memnun olunca karşı tarafı memnun etmeye çalışırsınız. ailede o şekil gördüyse öyle gidiyor sanırım,eğitimle de ilgisi yok...
yok canım çalışıyorum inşaat mühendisiyim en azından dağınık biri değil eşim ama evde pek bişey yaptığı söylenemez bu konuda yaptığı tek yorum ev işlerine yetişemiyosan işten çık ozaman oluyor... biraz bende titizim herhalde ev dağınık pis olduğunda sinirlerim çok bozuluyor bide evlilikğe bakış kişiden kişiye değişiyo herhalde çevremdeki evliliklere baktığımda kocaları tam bir hanzo vegözleri dışarda olmasına rağmen evliliklerinden çok memnunlar hayret ediyorum doğrusu bendemi bi problem var bilmem
evet aslım katılıyorum sana ailede öenmli o şkilde yetiştirmiş olsaydı öylede olurdu ammaaaaaaaaaa
kişinin içinde oluck vesselam kişi tembel olursa bir bardak suyu bıle ayagına ister canım ,titiz olursada kalkıp evide süpürürrrr
mutfagıda temizler banyoyuda yıkar
tatile çıktınız dimi bu arada ?
bugün yarım gündü, tatil yuppiiii
ben ne her işime karışan, işimi beğenmeyen titiz erkek isterim, ne de yattığı yerden göbeğini kaşıyan, çıkardığı çorabı oradan almasan günlerce umrunda olmayan tembel bir erkek...
kızlarrrrr ben yokum bir kaç gün bu akşam köye geçiyorum iftara,
yarın sabahta tokat'a gidiyoruz festival varmış bir gün kalırız sanırım ,hepinize iyi bayramlar şeker gibi geçsin inaşallah bayramınız
ramazanıda yedik hayırlısıyla ,nice ramazanlar bayramlar görmek dilegiyle ,hepinizi öpüyorum ,hoşçakalın
işte o tembellerden bende nefrettttttt ederim ya hepte benı bulurlar canım
bana çorap demeeeeeeee kız tikim vaar elleyemıyorum
sizin şikayetlenmeniz normal,hem çalışıyorsunuz,hem evde tüm iş size bakıyor,eşinizin daha anlayışlı olması gerekirdi size karşı ama bu boşanma nedeni olamaz.
evet herkesin evlilikten beklentileri farklı. eşi öyle olan kişiler ya eğitimli değildir, ya onlar için daha önemli şey paradır mesela...
sen nerde oturuyosun cnm istanbulmu
aaa ne güzel ozaman ,ama ben şunu duydum insanın mezarı açılırsa rahat etmezmışya yerinde ,
ne bilem üstüne biri yatarsa nsıl rahat etcekki diye düşündüm
Bugün mezarlara ziyarete gittim. Sonra anneannemin mevlütü okundu. geç döndüm eve.
Sen ne yapıyorsun Aslıcım?
evet yoktun bugün. Allah kabul etsin canım. ben de kk da takılıyordum işte, duş alıp yatacağım, geç bile kaldım, yarın erken kalkılacak malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?