30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aramıza yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum...
Şu söz hoşuma gider;
Evlilik bir kale gibidir. Dışarıdakiler oraya girmek için, içindekiler de dışarı çıkmak için uğraşır dururlar.

Canım şöyle diğer dayım konuşuyordu anneannemle. rahmetli dayımın ses tonunu taklit ediyordu.
Kimse de ağzından kaçırmadı.
Anneannem kendi annesinin üstüne gömüldü canım. Öyle olabiliyor.

aaa ilk defa duyuyorum bunu ,pekiya rahat edermiki ölen kişi acaba ?

dayın içinde zor bir durum valla iyi idare etmişsiniz canım

uzun süreli ilşkilerde sonuç genelde ayrılık oluyor....6ay içinde evlendin evlendin yoksa onu hüsran oluyor genelde

ben bakıyorum adamlar 5.6 yıllık ilşkilerini bitiriyorlar evlenmeyı düşünmüyorlar ,bir bakmışsınki 2 aylık tanıdıgı kişiye yüzük takmış

aminnn canım aminnnnn

dikkat et kendine vitamini aksatma ,bagışıklık sistemini güçlendir.

bak bunun için sabahları aç karnına çörek otu yiyebilirsin mesela ,hayret nafa gelmişler diycektmde gene kendilerini düşünmüşler

salgınmı var nedir herkez hasta etrafımda

sağ ol ,iyi geliyor bitki çayları evet,neyse ki 5 gün izin var ,atlatırım inş. allahın izniyle

evet aslıya katılıyorum ama, ballı turp olayı çok dogru siyah turpun içine bal koyuyosun anınaaaaaaaa kesiyor

sağ ol ,iyi geliyor bitki çayları evet,neyse ki 5 gün izin var ,atlatırım inş. allahın izniyle

turkuaz canım çok üzüldümmmm ALLAH daha büyük acılar yaşatmasın canım sana

kaç sene oldu ? anneciginin de mekanı cennet topragı bol olsun nur içinde yatsın

turkuaz canım çok üzüldümmmm ALLAH daha büyük acılar yaşatmasın canım sana

kaç sene oldu ? anneciginin de mekanı cennet topragı bol olsun nur içinde yatsın

Allah razı olsun canım.Amin Amin Amin

çokkk oldu canım benim hisettiğim en az 25-30 sene gerçekte 14 sene

çirkin olsaydın emınım şanslı olurdun eeeeeee boşuna dememişler ALLAH ÇİRKİN ŞANSI VERSİN DIYE .onlardakı şans kımde varki ?

aaa ilk defa duyuyorum bunu ,pekiya rahat edermiki ölen kişi acaba ?

dayın içinde zor bir durum valla iyi idare etmişsiniz canım

Rahat ederler canım. zaten ruhları diğer boyutta.
Annesiyle aynı yerde güzel bence manevi olarak ta.
Annesiyle isimleri altlı üstlü yazılıyor.

sağ ol canım,evet kendlerini düşünerek de olsa iyilik ettiler yine de.salgın var,bir virüs var ortalıkta,benim de çevremde başka hastalar var,hatta annemle kızkardeşime de ben bulaştırdım sanırım,boğazları ağrıyo

Rahat ederler canım. zaten ruhları diğer boyutta.
Annesiyle aynı yerde güzel bence manevi olarak ta.
Annesiyle isimleri altlı üstlü yazılıyor.

aaa ne güzel ozaman ,ama ben şunu duydum insanın mezarı açılırsa rahat etmezmışya yerinde ,

ne bilem üstüne biri yatarsa nsıl rahat etcekki diye düşündüm

geçmiş olsun onlarada hmen bogaz fıs,fısı alsınlar geçer canım

evleneli çok olmamış,eşiniz de iyi biriymiş, ev hanımısınız sanırım,eşiniz ondan yardımcı olmuyor galiba...

senin anneannen için de Allah rahmet eylesin canım. seninki neler demişti?
Aminn inşallah...

Amin canım sağol. ölen anne babasıyla konuşuyordu tavanlara bakarak, görüyor musunuz, geldiler, yemek yiyoruz çok güzel bir sofrada, beni de götürecekler falan diyordu... tüylerim diken diken oldu yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…