- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #13.881
Canım şöyle diğer dayım konuşuyordu anneannemle. rahmetli dayımın ses tonunu taklit ediyordu.
Kimse de ağzından kaçırmadı.
Anneannem kendi annesinin üstüne gömüldü canım. Öyle olabiliyor.
o zaman sende izleyebilirsin aydebuz
yok mu içinde izlediklerin, yorum yapardın belki etkili olabilirdi.
sevgili oluyoruz işte bir şekilde ama sonra kopuyo
bir sonraki aşamaya taşınamıyo bir türlü
erkekler mi bu konuda çekimser
biz kızlar mı çok ağırdan alıyoruz
anlamadım
uzun süreli ilişkiler bakıyorum evlilikle sonuçlanıyo
onlarda ki alışkanlık mı, aşk mı?
kafamda deli sorular
30 henüz doldurmadım ama bekar olmak ayıp değil diye düşünüyorum,evlelik güzel ama Allah ol deiği zaman olur,elden başka ne gelir ki,hayırlısı olsun demeli insan,iyi insanlar karşımıza çıksın bizi sevcek koruyup kollayacak.
teşekkür ederim canım,doktora gittim bugün,ciğerlere yayılabilir enfeksiyon dedi.ilaç aldım,daha iyi olucam inş.
maalesef anlamıyolar tatlım,neyse ki bugünki halimi görünce erkenden eve gönderdiler,kendilerine de bulaşmasından çok korktular
sağ ol ,iyi geliyor bitki çayları evet,neyse ki 5 gün izin var ,atlatırım inş. allahın izniyle
sağ ol ,iyi geliyor bitki çayları evet,neyse ki 5 gün izin var ,atlatırım inş. allahın izniyle
mekanı cennet olsun inş. tuğçecim ya. çok dugulandım gerçekten. Allah sevdiklerine sabır versin.
bana şunu anımsattı.
benimde annem yok malesef yaşadığım sürece annemi bir daha hiç göremicem.bnu biliyor olmak hep canımı yakar.
kendi kendime derim hep,annem bir gün görüceksem seni oda öldüğüm gün olacak diye.
insanlar en çok sevdiği insanı görürlermiş derler. demekki doğruymuş dedim bir kere daha.
belki bu yüzdendir ölümden hiç korkmuyorum...
turkuaz canım çok üzüldümmmm ALLAH daha büyük acılar yaşatmasın canım sana
kaç sene oldu ? anneciginin de mekanı cennet topragı bol olsun nur içinde yatsın
evet az da olsa umudum var gerçekten benim için o kdr zorkii sabretmekten başka çare yokksizce çirkinlik değilse o zaman neden olmyoo acaba biraz sen anlatırmısın bu konuda neler yaşadığını mesela hiç en yakın arkadaşın evlendimii
Allah razı olsun canım.Amin Amin Amin
çokkk oldu canım benim hisettiğim en az 25-30 sene gerçekte 14 sene
aaa ilk defa duyuyorum bunu ,pekiya rahat edermiki ölen kişi acaba ?
dayın içinde zor bir durum valla iyi idare etmişsiniz canım
dikkat et kendine vitamini aksatma ,bagışıklık sistemini güçlendir.
bak bunun için sabahları aç karnına çörek otu yiyebilirsin mesela ,hayret nafa gelmişler diycektmde gene kendilerini düşünmüşler
salgınmı var nedir herkez hasta etrafımda
Sağolasın canım.
Senin de babaannene Allah rahmet eylesin.
Yazık çekmiş babaannen şimdi huzurlu ve mutludur artık.
sen evlenirsen mutlu olursun,çocuğun olunca o da evlenip mutlu olur
Rahat ederler canım. zaten ruhları diğer boyutta.
Annesiyle aynı yerde güzel bence manevi olarak ta.
Annesiyle isimleri altlı üstlü yazılıyor.
sağ ol canım,evet kendlerini düşünerek de olsa iyilik ettiler yine de.salgın var,bir virüs var ortalıkta,benim de çevremde başka hastalar var,hatta annemle kızkardeşime de ben bulaştırdım sanırım,boğazları ağrıyo
orasını allah bilir,bende bu şans varken kocanın da iyisi bulmaz,o yüzden evlenip mutlu olucağımı da pek düşünemiyorum artık
aslı85 cim 3 yıllık evliyim iyi bir eşe sahip olduğum halde bunu söylüyorum .düşününce evlilik akıl karı değil aslında... ev işleri yemek bulaşık ütü bi ton yük annenin evinde hiç bi derdin yok herşey önüne hazır geliyor ve tabi evlendikten sonra hiç bişey filört ettiğin gibi olmuyo derlerdide inanmazdım gerçektende öyleymiş sende ancak yaşayınca anlıycaksın
senin anneannen için de Allah rahmet eylesin canım. seninki neler demişti?
Aminn inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?