30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yok hiç olmadı malesef :85: bundan snrası için umut ediyorum ama bakalım hayırlısıı....

22 yaşında mısın ? görünüşüne çok özen göster. bir de pozitif olmalısın. negatif elektrik yayarsan insanlar senden çekinir. benden bazen korkuyorlar. konuşunca hiç öyle değilmişsin diyorlar.

genelde çok mutsuzumdurr belkide bundan çekiniyorlardır hiç flört bile edemedim :85: çok sıkıldım bu yalnızlıktn artık görünüşüme ne kadar özen gösterirsem göstereym çok çirkin görünüyorum yinede galibA bu yüzden sürekli mutsuzum............

oturup mutsuz olmak yerine kendine bir uğraş bul. yeni arkadaşlar her zaman iyi gelir.daha pozitif insanlarla arkadaşlık et. bol bol gez. doğa da olmak insana büyük bir enerji verir. negatif elektriğini boşaltmalısın.

peki bu çirkinliği nasıl yenicem kızlar bi fikriniz var mı :85:

bence ufak makyaj hileleriyle herkes güzel görünür.yoksa burnun üstünde kocaman bir ben mi var ? neden bu kadar kendini çirkin görüyorsun.

Allah iyiliğini versin yok be ne beniiii gözlerm hiç güzel değilde işte ne bilim aynaya bakıncı çok anlamsız bi yüz görüyorum ve boş boş bakan gözlerrr :85: saçlarımda çok yıpranmış ayrıca boyatıp bi değişiklik yapmak çok yıpranmış oldukları için buda olmadı artık napcamı şaşırdım dışARı çıkasım hiç gelmiyor

valla ne bileyim. dedim her halde yüzünde kocaman bir et beni var. yüzünün hepsini kaplamış diye düşündüm. bence güzel bir göz kalemi ve bol bol rimelle anlamlı bakışlar elde edebilirsin. saçlara da gelince kısa kestir. hem değişikllik iyidir. 2-3 aya da uzar güzelce.

Son düzenleme:

uzun saçç seviyorum bende kestirmicem galibaa dediğin makyaj tavsiyesine uyarım cnm çok sağol

bende orta şekerli türk kahvesi yapıp geliyorum. aslı da olsaydı iyiydi. ona kemalpaşa tatlısı tarifi verecektim.

bi de insanın kendini çirkin hissetmesiyle çirkin olması farklı şeyler. bence hayata karşı pozitif bakmalısın..

sendeki pozitiflik inşallah banada geçer valla hayatta pozitif olmak her şeyle memnun olmak çok güzel sen heralde bölesn anladığım kdryla keşke bende böle olabilsem ben her zaman çok zorr beğenirm :85: inşallah bu huyumda değişir.....birde çok karamsarımm heraldeeeeeeeeeeee kan grubumdan kaynaklanıyo negatifffffffffffffffff

bende o kadar pozitif değilim ama olmaya çalışıyorum. ne iş var ne de eş daha da anlatmayım iyi gelmiyor. şuanda iyiyim. mutlu olaya çalışıyorum. geziyorum bol bol. bu günlük evdeyim. rahatsızım da.

geçmişş olsun canım inşallah tez vakitte eşinde olur işinde ......... en güzelini sen yapıyosun hayat çok kısa hiç bişeye üzülmeye değmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…