- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.281
niye öyle düşünüyorsun canım. senden hoşlanan senin fark etmedğin birileri vardır mutlaka.
yok hiç olmadı malesef :85: bundan snrası için umut ediyorum ama bakalım hayırlısıı....
22 yaşında mısın ? görünüşüne çok özen göster. bir de pozitif olmalısın. negatif elektrik yayarsan insanlar senden çekinir.benden bazen korkuyorlar. konuşunca hiç öyle değilmişsin diyorlar.
genelde çok mutsuzumdurr belkide bundan çekiniyorlardır hiç flört bile edemedim :85: çok sıkıldım bu yalnızlıktn artık görünüşüme ne kadar özen gösterirsem göstereym çok çirkin görünüyorum yinedegalibA bu yüzden sürekli mutsuzum............
oturup mutsuz olmak yerine kendine bir uğraş bul. yeni arkadaşlar her zaman iyi gelir.daha pozitif insanlarla arkadaşlık et. bol bol gez. doğa da olmak insana büyük bir enerji verir. negatif elektriğini boşaltmalısın.
peki bu çirkinliği nasıl yenicem kızlar bi fikriniz var mı :85:
hiç kimse çirkin değildir. sen kendini böyle düşünme. merak ettim doğrusu. profiline 2 dk resmini koyar mısın ? sonra kaldırırsın.
bence güzel bir makyajla çok hoş görünürsün.
hiç koymuyayım cnm inan hiç görmek istemessnnmakyaj bile beni kurtarmazzzzz
bence ufak makyaj hileleriyle herkes güzel görünür.yoksa burnun üstünde kocaman bir ben mi var ? neden bu kadar kendini çirkin görüyorsun.
Allah iyiliğini versinyok be ne beniiii gözlerm hiç güzel değilde işte ne bilim aynaya bakıncı çok anlamsız bi yüz görüyorum ve boş boş bakan gözlerrr :85: saçlarımda çok yıpranmış ayrıca boyatıp bi değişiklik yapmak çok yıpranmış oldukları için buda olmadı artık napcamı şaşırdım dışARı çıkasım hiç gelmiyor
valla ne bileyim. dedim her halde yüzünde kocaman bir et beni var. yüzünün hepsini kaplamış diye düşündüm.bende güzel bir göz kalemi ve bol bol rimelle anlamlı bakışlar elde edebilirsin. saçlara da gelince kısa kestir. hem değişikllik iyidir. 2-3 aya da uzar güzelce.
uzun saçç seviyorum bende kestirmicem galibaa dediğin makyaj tavsiyesine uyarım cnm çok sağol
bi de insanın kendini çirkin hissetmesiyle çirkin olması farklı şeyler. bence hayata karşı pozitif bakmalısın..
bende orta şekerli türk kahvesi yapıp geliyorum. aslı da olsaydı iyiydi. ona kemalpaşa tatlısı tarifi verecektim.
sendeki pozitiflik inşallah banada geçer valla hayatta pozitif olmak her şeyle memnun olmak çok güzel sen heralde bölesn anladığım kdryla keşke bende böle olabilsem ben her zaman çok zorr beğenirm :85: inşallah bu huyumda değişir.....birde çok karamsarımm heraldeeeeeeeeeeee kan grubumdan kaynaklanıyo negatifffffffffffffffff
ben olsam kurtarmazmıbirlikte içerdk kahveyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende o kadar pozitif değilim ama olmaya çalışıyorum. ne iş var ne de eşdaha da anlatmayım iyi gelmiyor. şuanda iyiyim. mutlu olaya çalışıyorum. geziyorum bol bol. bu günlük evdeyim. rahatsızım da.
sende yap birlikte içelim kahveleri karşılıklı. tek başına içince zevkli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?