30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yeni gördüm mesajını cnm çok sağğol bende şimdi argan yağının faydalarına baktım siyah noktalarada iyi geliyomuş yüzümede sürmeyi düşünüyorum

ne güzel herkesler örtmen ben de istedim ama nasip değilmiş açıktan sosyoloji falan okuyayım dedim snr vazgeçtim kamu okucam inş.

yeni gördüm mesajını cnm çok sağğol bende şimdi argan yağının faydalarına baktım siyah noktalarada iyi geliyomuş yüzümede sürmeyi düşünüyorum

çok faydalı diyorlar,arkadaşım kullanmıştı saçları pırıl pırıl olmuştu,ben de alacağım,koydum kafama

sen de tuğçe gibi beş kahvesini kaçırmıyorsun anlaşılan hazır kemalpaşa tatlısını mı diyorsun yoksa

Ben genelde akşam içiyorum canım. Öğleyin sıkıldım saatini değiştirdim. :) kemal paşa tatlısı hazır da oluyor mu. Bilmiyordum. Ben çok severim bayılırım. Kahve falı yüklemişti şimdi cepten giriyorum da link atamıyorum. Falıma yorum yapar misin. :)

kahveyi benim için mi içtin ben sadece hazır kemal paşa tatlısını biliyorum, tarifi kolaysa versene.

İyi akşamlar canım.
Neler aldın bakalım?

çok güzel bi bluz gördüm hemen kaptımm kızlar bu arada tatlı konusunu açmışsınız bende "kıbrıs tatlısını" söylemeden edemeyeceğim bende ramazanda teyzemden aldım tarifini internete yazın çıkıyorrrrrrrrrrr çok güzell lezetli çok değişik bir tatlı yapın derim hiç pişman olmazsınız

Güle güle giy canım.
Bende İzmire gidip elbise almak istiyorum.

baktım da zahmetli yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…