- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.321
ben de bu haftasonu alacağım argan yağını canım, nasıl kullanıldığını ben de bilmiyorum yani henüzben lens kullandığımdan gözlerim kuru, gözleri canlandırıyor biraz damla, o yüzden söylemiştim ama göz kuruluğu yoksa gerek yok tabi.
Doğru diyorsun canım :44:
Evet "tugcecan" çalışıyorum. İnternet sektöründe. Sen de iş var mı ?
yeni gördüm mesajını cnm çok sağğol bende şimdi argan yağının faydalarına baktım siyah noktalarada iyi geliyomuş yüzümede sürmeyi düşünüyorum
çok faydalı diyorlar,arkadaşım kullanmıştı saçları pırıl pırıl olmuştu,ben de alacağım,koydum kafama
sen de tuğçe gibi beş kahvesini kaçırmıyorsun anlaşılanhazır kemalpaşa tatlısını mı diyorsun yoksa
Herkese iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrralışveriş yaptm keyifliym o yüzdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben genelde akşam içiyorum canım. Öğleyin sıkıldım saatini değiştirdim. :) kemal paşa tatlısı hazır da oluyor mu. Bilmiyordum. Ben çok severim bayılırım. Kahve falı yüklemişti şimdi cepten giriyorum da link atamıyorum. Falıma yorum yapar misin. :)
İyi akşamlar canım.
Neler aldın bakalım?
çok güzel bi bluz gördüm hemen kaptımmkızlar bu arada tatlı konusunu açmışsınız bende "kıbrıs tatlısını" söylemeden edemeyeceğim bende ramazanda teyzemden aldım tarifini internete yazın çıkıyorrrrrrrrrrr çok güzell lezetli çok değişik bir tatlı yapın derim hiç pişman olmazsınız
Aslıcım 5-6 civarı sütlü nescafe saatim oluyor.
Türk kahvesi faslı birazdan... :126:
Güle güle giy canım.
Bende İzmire gidip elbise almak istiyorum.
çok güzel bi bluz gördüm hemen kaptımmkızlar bu arada tatlı konusunu açmışsınız bende "kıbrıs tatlısını" söylemeden edemeyeceğim bende ramazanda teyzemden aldım tarifini internete yazın çıkıyorrrrrrrrrrr çok güzell lezetli çok değişik bir tatlı yapın derim hiç pişman olmazsınız
baktım da zahmetli yaa
çok faydalı diyorlar,arkadaşım kullanmıştı saçları pırıl pırıl olmuştu,ben de alacağım,koydum kafama
canım saçlara ne iyi geliyor muş. Bi de siyah nokta temizleyici hangisi merak ettim. Bende alayım. :)
heeeeeeeeee sende ancakkkkkk tembell tembell oturrrrrrrrrrr
canım saçlara ne iyi geliyor muş. Bi de siyah nokta temizleyici hangisi merak ettim. Bende alayım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?