30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hoş geldin canım...
Buyur gel.
Kendini tanıtabilirsin.

merhaba limonlu bahçeee (bu isme bayıldım ) ne işle meşgulsn ?

Hoşbuldum :) İstanbul'dym. İnternet sektöründe çalışıyorum. Evlilikten daha doğrusu evlendikten snr değişen erkeklerden korkuyorum.

Bir de maddi korkularım var işte birikim yapayım, minicikte olsun bir evim olsun vs. tarzı. 28'im işte ama 30'da falan nişanlı olsam iyi olur diyorum Sevgilim yok ayrılalı 6 ay oldu. Beyefendi sonradan görüşlerini ve hayata bakış açısını anlatınca; yolları ayırdık işte. (kapalı olma konusu, baskılar vs. diyelim) Bunu geçiyorum bakalım AÖF kayıt yaptırcam bu sene inş okuyup bitireceğim.

Son düzenleme:

senin yaşam enerjin olmadığından, o yüzüne ve gözlerine yansımış bence... insan enerjisi düşük olunca olduğundan daha çirkin görünür. ben argan yağı alacağım, benim saçlarım da yıprandı, kestireceğim biraz. bence sen de öyle yap. gözler için de gözyaşı damlası kullan, lens kullanıyorsan gözün kurumuştur, daha canlı görünür hem. göz kalemi ya da rimelle dışarı çıkmaya hazırsın işte

Son düzenleme:

canım akışa bırak ve korkularını bırak.
Herşey en hayırlı şekilde olur zaten.
Çalışıyormusun?

çok teşekkür ederim aslıcım inan şimdii sizler sayesinde enerjim geldi daha iyi hissediyorummm argan yağını deneyeceğim canım banyodan çıktıktan sonra mı kullanıcaksın bu yağı ? birde cnm ben lens kullanmıyorum göz yaşı damlası ne işe yarayacakkki cnm ben bunu anlamadım ?

ben de bu haftasonu alacağım argan yağını canım, nasıl kullanıldığını ben de bilmiyorum yani henüz ben lens kullandığımdan gözlerim kuru, gözleri canlandırıyor biraz damla, o yüzden söylemiştim ama göz kuruluğu yoksa gerek yok tabi.

inşallah istediğin gibi olur canımm................. bende tıpkı senin gibi evlendikten sonra değişen erkeklerden çok korkuyorum :26: sırf bu yüzden evlilikten hem korkuyorum hemde hayırlı bi insanla evlenmeyi çok istiyorumm.....

geliriniz ne kadar bilmem ama evlenmek için ev almayı beklerseniz,işiniz zor sanki biraz araba neyse de ev aşar beni

Son düzenleme:

evet cnm ingilizce öğretmenliği okuyorum

merhaba dreamer22, aslında istediğimiz hem çok küçük hem de çok büyük bir şey. Allah güzel insanlar çıkarsın karşımıza ve tüm iyi niyetli olanlara

bende ing öğr çok istemiştim zamanında puanım tutmamıştı çok şanlısın canım

inşallah canımm ben de hep bunun için dua ediyorummm inşallah tez zamanda hayırlı eşlerimize kavuşuruz canım bize verilen nimetlern hepsi çok güzel Rabbim bizim için neyi istemşşse o bizim için en hayırlısııdır.... şüphesiz Allah her şeyin en iyisini bilendirr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…