- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.301
tmm içelim kahveama bizim evde bitmiş size atlıyormmmmmmmmmmmm o zmnn
gel gel.her zaman beklerim. sen de çay yap keyfin yerine gelsin.
ankara da canım.sen ?
kocaeli bende uzakmışıszz :26:
Ne yapıyorsunuz canlarım?
Kahve içtim, yıkandım şimdi yemeği bekliyorum.
Hoş geldin canım...
Buyur gel.
Kendini tanıtabilirsin.
merhaba limonlu bahçeee(bu isme bayıldım ) ne işle meşgulsn ?
Allah iyiliğini versinyok be ne beniiii gözlerm hiç güzel değilde işte ne bilim aynaya bakıncı çok anlamsız bi yüz görüyorum ve boş boş bakan gözlerrr :85: saçlarımda çok yıpranmış ayrıca boyatıp bi değişiklik yapmak çok yıpranmış oldukları için buda olmadı artık napcamı şaşırdım dışARı çıkasım hiç gelmiyor
Hoşbuldum :) İstanbul'dym. İnternet sektöründe çalışıyorum. Evlilikten daha doğrusu evlendikten snr değişen erkeklerden korkuyorum.
Bir de maddi korkularım var işte birikim yapayım, minicikte olsun bir evim olsun vs. tarzı. 28'im işte ama 30'da falan nişanlı olsam iyi olur diyorumSevgilim yok ayrılalı 6 ay oldu. Beyefendi sonradan görüşlerini ve hayata bakış açısını anlatınca; yolları ayırdık işte. (kapalı olma konusu, baskılar vs. diyelim) Bunu geçiyorum bakalım AÖF kayıt yaptırcam bu sene inş okuyup bitireceğim.
canım akışa bırak ve korkularını bırak.
Herşey en hayırlı şekilde olur zaten.
Çalışıyormusun?
senin yaşam enerjin olmadığından, o yüzüne ve gözlerine yansımış bence... insan enerjisi düşük olunca olduğundan daha çirkin görünür. ben argan yağı alacağım, benim saçlarım da yıprandı, kestireceğim biraz. bence sen de öyle yap. gözler için de gözyaşı damlası kullan, lens kullanıyorsan gözün kurumuştur, daha canlı görünür hem. göz kalemi ya da rimelle dışarı çıkmaya hazırsın işte
çok teşekkür ederim aslıcım inan şimdii sizler sayesinde enerjim geldi daha iyi hissediyorummm argan yağını deneyeceğim canım banyodan çıktıktan sonra mı kullanıcaksın bu yağı ? birde cnm ben lens kullanmıyorum göz yaşı damlası ne işe yarayacakkki cnm ben bunu anlamadım ?
Hoşbuldum :) İstanbul'dym. İnternet sektöründe çalışıyorum. Evlilikten daha doğrusu evlendikten snr değişen erkeklerden korkuyorum.
Bir de maddi korkularım var işte birikim yapayım, minicikte olsun bir evim olsun vs. tarzı. 28'im işte ama 30'da falan nişanlı olsam iyi olur diyorumSevgilim yok ayrılalı 6 ay oldu. Beyefendi sonradan görüşlerini ve hayata bakış açısını anlatınca; yolları ayırdık işte. (kapalı olma konusu, baskılar vs. diyelim) Bunu geçiyorum bakalım AÖF kayıt yaptırcam bu sene inş okuyup bitireceğim.
baya uzakmışız canım.okuyor musun ?
inşallah istediğin gibi olur canımm................. bende tıpkı senin gibi evlendikten sonra değişen erkeklerden çok korkuyorum :26: sırf bu yüzden evlilikten hem korkuyorum hemde hayırlı bi insanla evlenmeyi çok istiyorumm.....
evet cnm ingilizce öğretmenliği okuyorum
merhaba dreamer22, aslında istediğimiz hem çok küçük hem de çok büyük bir şey. Allah güzel insanlar çıkarsın karşımıza ve tüm iyi niyetli olanlara
bende ing öğr çok istemiştim zamanında puanım tutmamıştı çok şanlısın canım
sen de tuğçe gibi beş kahvesini kaçırmıyorsun anlaşılanbende orta şekerli türk kahvesi yapıp geliyorum. aslı da olsaydı iyiydi. ona kemalpaşa tatlısı tarifi verecektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?