- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.481
30 yaşıma daha 8 sene var, kesinlikle bekar kalmak korkunç gelelir bana o yaşta.
bi an önce evlenmem lazımmmmmm.
döndüüüüüüüüüüüümmm!
Tuğçe, ne tesadüf ki yeni gelenlerle yapılan yazışmaları okuyunca benim de aklıma o söz geldi.
Boş verin kızlar, ahmak düşünmüş iş olacağına varmış.
"Allah bilir kulunu , sırtına verir çulunu"
Biz ancak dua etmeliyiz.
Hepsi bu!
30 yaşıma daha 8 sene var, kesinlikle bekar kalmak korkunç gelelir bana o yaşta.
döndüüüüüüüüüüüümmm!
Tuğçe, ne tesadüf ki yeni gelenlerle yapılan yazışmaları okuyunca benim de aklıma o söz geldi.
Boş verin kızlar, ahmak düşünmüş iş olacağına varmış.
"Allah bilir kulunu , sırtına verir çulunu"
Biz ancak dua etmeliyiz.
Hepsi bu!
ben yoğunum şu sıra, o yüzden gelemiyorum pek,iyi geceler kızlar
Açıkçası bu yaşa geldiğinde o kadar da korkunç olmadığını anlıyorsun.
Hatta ben çok erken iyiki evlenmedim diyorum.
İnsan nasıl mutluysa öyle yaşamalı.
Önemli olan birisiyle evlenmek değil, sevdiğin kişiyle ve doğru kişiyle evlenmek.
Onun dışında evlenmek için evlenilmez.
Bunu yapan ve şuanda boşanmış 30 lu yaşlarda bir çok kadın var.
Açıkçası bu yaşa geldiğinde o kadar da korkunç olmadığını anlıyorsun.
Hatta ben çok erken iyiki evlenmedim diyorum.
İnsan nasıl mutluysa öyle yaşamalı.
Önemli olan birisiyle evlenmek değil, sevdiğin kişiyle ve doğru kişiyle evlenmek.
Onun dışında evlenmek için evlenilmez.
Bunu yapan ve şuanda boşanmış 30 lu yaşlarda bir çok kadın var.
Yeni gelmişsiniz, memnun oldum. Hoş geldiniz.istanbul (anadolu) yakası
83'lüyüm bende . böyle söylemek daha çok hoşuma gidiyo
özel sektörde çalışıyorum yani çok sık girip yazamam belki ama takip edebilirim
müzik dinlemeyi çok severim
Titanium - David Guetta ft. Sia (Tiffany Alvord Cover) Official Acoustic Music Video - YouTube
şimdiden iyi haftasonları
Tuğçeme sonuna kadar katılıyorum.
Ben de "iyi ki erkenden evlenmemişim" diyenlerdenim. Çok büyük bir sorumluluk evlilik ve sadece seversen çekilebiliyor bazı şeyler! Evlenmiş olmak için evlenilmez. Bir de o sorumluluğu daha sizin gibi (22 yaşında) bebiko bir yaşta almaya gerek var mı pek emin değilim, en azından bir 25 olmalı insan.
25 i çocuk için geç kalmamak adına söylemiştim.bende 25 imde evlendim şuan 28 yaşında 3 yıllık evliyim ben evli biri olarak 25 in bile çok erken olduğunu düşünüyorum yıllar geçtikçe etraftakilerin eeee... evleneli kaç yıl oldu artık çocuk yapın bi sorunmu var... bi taraftan onlara açıklama yap,bi taraftan iş hayatı ev hayatı dengelemeye çalış...insanın bazen imdat!!! diye bağırası geliyor... bence bi bayanın evlenme yaşı en erken 30 olmalı 30 dan önce evlenmemeli çünkü evlilik birazda birbirine katlanma sanatı oluyor... bunu başarmak içinde belirli bir olgunlukta olmak en temel şart!!! benim bütün arkadaşlarım bekar ve çoğunun sevgiliside yok hayatlarındanda gayet memnunlar bi arayış içine girdikleride yok... bazı kızların evlilik meraklarını anlamakta gerçekten zorlanıyorum ...
kızlarr çok mutsuzummmmmmmmmmmmmmm:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?