30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Hoşgeldinn canım...

30 yaşıma daha 8 sene var, kesinlikle bekar kalmak korkunç gelelir bana o yaşta.
bi an önce evlenmem lazımmmmmm.

Açıkçası bu yaşa geldiğinde o kadar da korkunç olmadığını anlıyorsun.
Hatta ben çok erken iyiki evlenmedim diyorum.
İnsan nasıl mutluysa öyle yaşamalı.
Önemli olan birisiyle evlenmek değil, sevdiğin kişiyle ve doğru kişiyle evlenmek.
Onun dışında evlenmek için evlenilmez.
Bunu yapan ve şuanda boşanmış 30 lu yaşlarda bir çok kadın var.

hoşgeldin,sahalara döndün demek

30 yaşıma daha 8 sene var, kesinlikle bekar kalmak korkunç gelelir bana o yaşta.
bi an önce evlenmem lazımmmmmm.

çok özür dilerim
neden korkunç olsun!!!
25 yaşında evlenip 2 sene sonra boşanmak ya da eşini, çocuğunu kaybetmek var
sağlığını kaybetmek, amansız hastalığa yakalanmak
ya da aileni kaybetmek, onların kötü günlerini görmek var.
şu an dünyada gerçekleşen çoook daha korkunç, (insanın yaşama sevincini alan, nefesini kesen) şeyler var ne yazık kiiii

lütfen büyük konuşmayalım bende 28 yaşımda herhalde 2 sene içinde biri olur ya da nişanlanırım filan diye düşünürdüm hep.
ama insan ne yaşayacağını, karşısına nelerin çıkacağını bilemiyor maalesef

bu tutumunuzu yaşınızdan dolayı olumlu karşılıyorum, size nacizane bir abla nasihatı olsun
inşallah deyin, her zaman isterken..
Allah nasib ederse deyin..

özellikle bu durumdan sıkılmış arkadaşların sohbet sayfasına daha iyimser daha iç açıcı faydalı şeyler yazabilirsin. ama dedim ya yaşına veriyorum arkadaşım

hayata bu zamana kadar bana istediklerimi verdi şükürler olsun
yeri doldurulamayacak şeyleri henüz kaybetmedim hamdolsun

o yüzden zamanı geldiğinde diğer güzellikleri de yaşayacağımıza inanıyorum (İNŞALLAH)

sevgiler

aynen tuğçeye katılıyorum..
evlenip, daha korkuç şeylerle karşılaşma ihtimali de var allah korusun

hem 30 yaş dediğinde insanlar garip karşılıyor
ama bence hiç öyle değil,

erkeklerin göbeklendiği, saçlarının döküldüğü, hantallaştığı bir yaşta
kadın kendini buluyor asıl
güzelleşiyor, kendini tanıyor
hayatı tanıyor ve gözü açılıyor
bence o yüzden artık 'zor evlenirsin' filan diyolar

kendine bakıyorsa spor yapıyorsa bence bir erkeğin reddetmemesi gereken
duygusal açıdan olgun
eğitimli bir anne adayı oluveriyor

bazı kızlara bakıyorum çok afedersiniz 20 yaşındayım diyor ama biraz daha zorlasa 40 yaşında teyzelere dönecek

Tuğçeme sonuna kadar katılıyorum.
Ben de "iyi ki erkenden evlenmemişim" diyenlerdenim. Çok büyük bir sorumluluk evlilik ve sadece seversen çekilebiliyor bazı şeyler! Evlenmiş olmak için evlenilmez. Bir de o sorumluluğu daha sizin gibi (22 yaşında) bebiko bir yaşta almaya gerek var mı pek emin değilim, en azından bir 25 olmalı insan.

Yeni gelmişsiniz, memnun oldum. Hoş geldiniz.

Şu üstte yazdıklarınıza da bayıldım (22 yaşında kızlarımıza cevap olarak yazdıklarınıza...) Çok mantıklı yazmışsınız.

Ben de konunun müdavimi Gülümsün, sizden bir yaş büyüğüm (belki de birkaç ay) bekar ve yalnızım.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah!

bende 25 imde evlendim şuan 28 yaşında 3 yıllık evliyim ben evli biri olarak 25 in bile çok erken olduğunu düşünüyorum yıllar geçtikçe etraftakilerin eeee... evleneli kaç yıl oldu artık çocuk yapın bi sorunmu var... bi taraftan onlara açıklama yap,bi taraftan iş hayatı ev hayatı dengelemeye çalış...insanın bazen imdat!!! diye bağırası geliyor... bence bi bayanın evlenme yaşı en erken 30 olmalı 30 dan önce evlenmemeli çünkü evlilik birazda birbirine katlanma sanatı oluyor... bunu başarmak içinde belirli bir olgunlukta olmak en temel şart!!! benim bütün arkadaşlarım bekar ve çoğunun sevgiliside yok hayatlarındanda gayet memnunlar bi arayış içine girdikleride yok... bazı kızların evlilik meraklarını anlamakta gerçekten zorlanıyorum ...

25 i çocuk için geç kalmamak adına söylemiştim. Yoksa 30+1 im ben, 28-30 falan iyidir evlilik için aslında!!!
ama 30 da evlen doğur falan geç oluyor çocuk için, ben hiç evlenme meraklısı olmadım ama bir dönem anne olma meraklısı oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…