- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.441
hoş geldin canım.
nasılsın.
çok şükür iyiyiim sen nasılsınnnaslında bu aralarr çokk kararsızlıkk yaşıyorummmmmmmmmmmmm :26:
bende iyiyim canım.hangi konuda kararsızsın?
Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU Hocamızın Annesi Hacı Muzaffer Annemiz Vefat Etmiştir. Tüm Sevenlerin Başı Sağolsun. Tüm Dostlarımızın Dualarını Bekliyoruz.
kızlar mailime gelmiş paylaşıyım dedim
merhaba canım napıyosunnnnnnnnnnnnn
evde uzanıyorum, sen napıyorsun.
bende araştırma yapıyorumm saçlar hakkında senin saçın boyamı canım ?
değil canım. sen kahverengi araştırıyorsun sanırım. argan yağı alacağım haftasonu ben.
evet bende argan yağı alıcam kahverengi istiyorum ama bi türlüü karar veremedm hangi boyayı alsam :26:
kahverengi yaşlı göstermez mi...
değil canım. sen kahverengi araştırıyorsun sanırım. argan yağı alacağım haftasonu ben.
hiç düşünmemiştimm bunu :105: cansu derenin saçlarını reklamda gördümde bende ona benziyorum biraz onun saçınım renginden istiyorumm ama hala karar veremedm
reklamı görmedim, tenine uyar mı o renk. kendi saçın ne renk.
kendi saçım koyu kestane ten rengm kumral ilk kez saç boyatıcamm ama hala hangi boyayıı alsam güzel tutar karar veremedm :85: izle burda işte çok hoşuma gitti Cansu Dere ve L'Oréal Paris Excellence Creme - YouTube
ben olsam boyatmışken daha belirgin bir renge boyatırdım herhalde, ha koyu kestane ha kahverengi, saçını bir ton için yıpratma bence...
yıpranma olur muki :105:
kimyasal boyada illa ki olur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?