- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.461
şimdi dahada kararsızz kaldımmmm :26:
sen önce argan yağıyla saçına bakım yap,saçının kırıklarını aldır,saçın biraz kendine gelsin,sonra düşün boyayı bence...
çok az vakit kaldıı okullar başlıcakkk :85: acaba boyattıktan sonra argan yağı sürsem olur mu :26:
dip boyan da yok,sonra boyatırdın ne olacak. boyatırsan da daha belirgin canlı bir renk seç bence.
canlı renk bana gitmez tenim esmere yakın
canlı renk bana gitmez tenim esmere yakın
ben yatacağım kızlar,hepinize iyi geceler,esenlikler diliyorum.
Ben yaklasik bir aydir sacimi boyamak icin bekliyorum. Hastaliktan boyayadim. Boya rengi cok guzel. Bakalim ne zaman boyuycam:)
Argan yagi midir bilmem ama bir yag almistim . Kotu kokuyordu suremedim. Cope attim.
Benden bu kadar sac konusunda
evigen ve bepanten kullan canım. onlarda saça iyi geliyor .
ne yapacaksın. maske falan mı ?
döndüüüüüüüüüüüümmm!Aramıza yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum...
Şu söz hoşuma gider;
Evlilik bir kale gibidir. Dışarıdakiler oraya girmek için, içindekiler de dışarı çıkmak için uğraşır dururlar.
Allah razı olsun canım.Amin Amin Amin
çokkk oldu canım benim hisettiğim en az 25-30 sene gerçekte 14 sene
Mekanı cennet olsun. Rabbim sana bir yuva bir evlat versin ki bu boşluğu doldurmasa bile en azından sevinç olsun senin için canım. Amiiiinnn!
Saol canım amin hayırlısı ile hepimizin olsun inş
nooldu canım :26:
bişi olmadı kuzum arkadaş saolsun dua etmiş amin dedim bende :)
aydebuz, cidden yeni arkadaşlar gelmiş ya bu kızçeler çok yazışmışlar. :) ben de okuya okuya gözlerim şaşkoloz zülfo ağanınkine döndü.selam kızlarrrrrrrr ammaaaaa yazmışsınız kaç gündür giremedim oku,oku bitmedi.
dün sabah döndüm istanbul'a akşam bizimkıyle tanışma yıl dönümümüzü kutladık ,
sonra eve gelince bana bişeyler oldu ,ayrılalım dedim öglende çıktım gelim kendi evime ,uzun zaman olmuş evimi özlemişim
manevi ablamla dışarı çıktık biraz 1.de eve geldim hiççççççç uykumda yok kımsede yok
gülümsünden ses çıkmamaış pek
yeni gelenlerde hoşgelmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?