30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Evet bencede valla...

birileriyle tanıştığınızı filan yazıyosunuzya eski günlerimi hatırlıyorum onları okudukça o duyguları özlüyorum ...evlilikte güzel şey tabide ileriki yaşlarda... insana eş 50 sinden sonra lazım oluyor bence.evlilikte temel amaçta ileriki yaşlarda yalnız kalmamakbence.. ben 25 imde evlendiğimden bu konular( yanlızlık ileriki yaşlar ) aklıma bile gelmiyordu walla insan 25 inde bile cahil oluyor ...benim tek düşündüğüm beni bukadar seven birini daha bulamam olmuştu evlenirken... ben eşimle tanıştığımda 22 yaşındaydım tanıştığımız ilk haftadan beri evlenelim diye tutturduğundan hiç evlenememe korkusu yaşamadım belkide o yüzden anlayamıyorum...
30 lu yaşlar kadının en güzel yaşları...bu günler bidaha ele geçmez ...

teşekkürler hoş bulduk
evet dertleşmek iyi geliyor insana
sınavın ankarada olması benim gibi ankara dışında olanlar için zor oluyor. ençokta bunun için geçiyim istiyorum kasımda tekrar sınav var geçemiyenler için ama işallah ona kalmam umarım kolay sorarlar

Evet kıymetini bilmek lazım canım.
30 lu yaşlar kendimizi keşfettiğimiz ve ne istediğimizi bildiğimiz yaşlar.
Benim de çok kez evlenme şansı elime geçti.
Ama içime yüzde yüz sinmedikten sonra açıkçası adım atmak istemedim.
Bir nişanlılık devrem oldu 1,5 sene ama hoşuma gitmeyen tavırları olduğu için bitirdim.

öff kızlar bugün bi türlü yazıp yollamayı beceremedim şimdide yazdıklarımın ortası yok yarın sınavım var o yüzden 3. kez yazamıycam kusura bakmayın

aa senin bugün saat onda sınavın vardı doğru, ne yapmaya karar verdin, otobüsle mi gittin ,kalacak yeri hallettin mi... sınavın da iyi geçmiştir umarım.

romantik, komedi. kankamstyle önermişti. ben şu sıra gülmeye ihtiyacım olduğu için komedi tercih ettim özellikle, yoksa ben de hep ödüllü film izlerim mesela senin filmlere daha geçemedim Channing Tatum oynuyordu, fiziği, kendisi harikaydı

çok güzel bir gün geçirmişsin gerçekten bugün geç kalktım, yeni kahvaltı yaptım, duş alıp biraz dışarı çıkacağım gezmeye.

Midem bulanıyor ve stresliyim canlarım.
Çocuk bugün arıcakmış beni.
Görüşecektik ama hava da yağmurlu gökgürültülü.
Artık bakıcaz ama valla uyuyamadım doğru düzgün.

aa senin bugün saat onda sınavın vardı doğru, ne yapmaya karar verdin, otobüsle mi gittin ,kalacak yeri hallettin mi... sınavın da iyi geçmiştir umarım.

kızlar beni korkuttunuz wallahi... sınav yarın yapılacak .petunyada arkadaşım giriyor bugun ankaraya gitti deyince etraftakilere bugun ayın kaçı diye bi sordum ardındanda sen sınavın nasıl geçti diye sorunca bian tereddüt ettim koştum sınav giriş belgeme baktım çok şükür bi yanlışlık yok sınav yarın .
ben istanbuldayım burda sınava girecek bir arkadaşım vardı ona geldim istanbul ankara arası izmire göre daha yakınmış 4 saat falan sürüyomuş arkadaşımın arabası var gece 4:30 gibi yola çıkıcaz biraz yorucu oluak ama napıyım buda bi çözüm...eşim tek başına sitres olursun sınav yerini filan bulamazsın diyince böyle yapıyım bari dedim arkadaşım pazarlama işiyle uğraştığından iyi araba kullanıyor yer bulma konusundada üstüne yok ...benim için baya zahmetli oldu ama en ekonomik ve güvenli yolda buydu sanki...

Midem bulanıyor ve stresliyim canlarım.
Çocuk bugün arıcakmış beni.
Görüşecektik ama hava da yağmurlu gökgürültülü.
Artık bakıcaz ama valla uyuyamadım doğru düzgün.

ay canım yaa, niye stres yaptın sen bu kadar kız çok güzel heyecanlar bunlar canım bir cafede kahve içersiniz işte dışarıda yağmur yağarken, çok romantik bence inşallah her şey güzel geçer.

ay canım yaa, niye stres yaptın sen bu kadar kız çok güzel heyecanlar bunlar canım bir cafede kahve içersiniz işte dışarıda yağmur yağarken, çok romantik bence inşallah her şey güzel geçer.

İnşallah canım.
Daha aramadı. İşten çıkınca arıcakmış.
Valla hayırlısı ne ise o olsun ama nedense stres yaptım ya. uyku muyku yok bugün.
Bir konuşup değerlendiriyim bakıyım.
Sen ne yapıyorsun canım?

canım tsk ederım..benı bır parça mutlu ettı allahda senı guldursun..meditasyon nasıl yapılır bıraz anlatır mısın?bırde su karakus dıye bır sıte var reıkı shambala tılsım bunlardan bahsedıyordu okumustum..sen sadece medıtasyon mu yapıyorsun

Ben reiki ve çakra dengelemesi de biliyorum canım ama onun için reikiye uyumlanman sertifika alman gerekiyor ama meditasyon yapabilirsin.
Birçok meditasyon çeşidir var sen internetten bulabilirsin.
Aminn...
Allah seni de güldürsün inşallah.

yalnız ben bugün günlerden pazar sanıyorum petunya love da demiş ya bugün sınav var diye, seni de burada görünce ben de diyorum ayşe sınavdan bu saatte çıkıp Ankara'da ınternete girecek hali yok, bu işte bir iş var evet iyi yapmışsın canım o zaman, arkadaşın araba kullanacağı için o yorulur daha çok navigasyon olsa daha kolay.

Bir gidip duş alıyım canlarım.
Telefonu da yanıma koyıyım. Bu kadar bekledim şimdi durur durur ben duştayken arar.
Nedense hep öyle olur bu işler.
Yeni haberlerle karşınızda olucam.

rahat ol canım,senin rahat olman lazım, kısmetin çok çıkıyor maşallah çünkü, ama demek ki her kişi ayrı, görüşme ayrı oldugundan onun ayrı bir heyecanı oluyordur. sen rahat ol, kendin ol yeter. boy pos güzellik yerinde, zaten çocuk dam beğenmiş seni, sen de beğenirsen hayırlısıyla olur bu iş, send ebitiyor olay yani, o yüzden no stress
ben de kıyma köftesi malzemelerini hazırladım da,yoğuracagım birzdan, geçenlerde yapmıştım güzel olmuştu, canım çekti yine

bende dedim yorulursun sonuçta kaç saat araba kullanıcaksın dedim ama zaten bütün gün araba kullandığı için alışığım beni etkilemiyor diyor navigasyon var ama ben ona bile gerek kalmadan bulacağımızı düşünüyorum onunda sınav yeri altındağ bildiğim bütün arkadaşlarımda altındağdaki okullarda giriyor herhalde herkezi oraya vermişler .beni asıl düşündüren dönüş yolu yorgun olucaz bide sınav kötü geçerse moral bozukluğu akşamda izmire dönüş ertesi gün bide iş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…