- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.541
Evet bencede valla...
teşekkür ederiz..
bence evli birilerinin de aramızda olması gayet iyi olurrr
düşüncelerimiz paylaşabiliriz, insan okurken, yazarken bile rahatlıyo bazen..
bende pek katılmazdım böyle sanal şeylere ama bu sohbeti baştan okuyunca, herkesi kafamda analiz ettim
kendime yakın buldum ve katıldım.
sende hoşgeldin
diğerlerini de bekliyoruz
teşekkür ederim tuğçe
burda da hava kapalı
henüz yağmur yok
düğün açık hava düğünü olcak
inş. yağmaz
birileriyle tanıştığınızı filan yazıyosunuzya eski günlerimi hatırlıyorum onları okudukça o duyguları özlüyorum ...evlilikte güzel şey tabide ileriki yaşlarda... insana eş 50 sinden sonra lazım oluyor bence.evlilikte temel amaçta ileriki yaşlarda yalnız kalmamakbence.. ben 25 imde evlendiğimden bu konular( yanlızlık ileriki yaşlar ) aklıma bile gelmiyordu walla insan 25 inde bile cahil oluyor ...benim tek düşündüğüm beni bukadar seven birini daha bulamam olmuştu evlenirken... ben eşimle tanıştığımda 22 yaşındaydım tanıştığımız ilk haftadan beri evlenelim diye tutturduğundan hiç evlenememe korkusu yaşamadım belkide o yüzden anlayamıyorum...
30 lu yaşlar kadının en güzel yaşları...bu günler bidaha ele geçmez ...
öff kızlar bugün bi türlü yazıp yollamayı beceremedim şimdide yazdıklarımın ortası yok yarın sınavım var o yüzden 3. kez yazamıycam kusura bakmayın
iyi yapmışsın canım ben duymadın o filmi mesela
kim oynuyo?
ne tür bir film?
ben film izlerken genellikle oyunculara bakarım öncelikle..
benim için çok önemlidir
mesela nathalie portman ve adam sandler varsa tamamdır
bende alışverişteydim dün akşam..
dolaştım biraz vitrinleri seyrettim
sonra tek başıma oturup bi yerde tatlı yedim
kahve içtim
yan masada oturanların konuşmalarını dinledim
çevremdeki insanları gözlemledim
kendimi dinledim
kendime elbise aldım, şifon gibi böyle hafif
açık turkuaz rengi askılı
birazdan kuaföre gidicem
süslenicem,
akşama komşumuzun oğlunun düğünü var
eğlenmek istiyoruuuum
siz de planlarınızda bahsedin bakalım h.sonu neler yapılabilirmişş......
sevgiler
aa senin bugün saat onda sınavın vardı doğru, ne yapmaya karar verdin, otobüsle mi gittin ,kalacak yeri hallettin mi... sınavın da iyi geçmiştir umarım.
Midem bulanıyor ve stresliyim canlarım.
Çocuk bugün arıcakmış beni.
Görüşecektik ama hava da yağmurlu gökgürültülü.
Artık bakıcaz ama valla uyuyamadım doğru düzgün.
ay canım yaa, niye stres yaptın sen bu kadar kızçok güzel heyecanlar bunlar canım bir cafede kahve içersiniz işte dışarıda yağmur yağarken, çok romantik bence inşallah her şey güzel geçer.
Canım sana meditasyonu önericem ve olumlama yapmayı.
Diyeceklerin;
Güvendeyim. Herşey yolunda ilerliyor.
Hayatım barış ve uyum içinde.
Kendime sevgi dolu iyi insanları çekerim.
Ben şanslıyım.
Bunları söyle.
Sen eğer sürekli böyle düşünürsen hep böyle şeyler yaşıycaksın.
Artık değişim zamanı...
Ben de nişan attım canım ama hayırlısı buydu elbette.
Böyle daha mutlu ve huzurluyum.
Sözlerini ve düşüncelerini temiz tut.
Ne söylersen ne dğşünürsen onları yaşarsın.
bundan sonra iyi şeyler düşünmeye başla.
Ve şükret herzaman. Bak elin ayağın tutuyor sağlıklısın. Bu en büyük şükür zaten.
Ve gün içinde şükredicek şeyler bul kendine.
Mesela ben su bile içinde şükrederim.
Yani hayatında ufakta olsa güzellikler bulmaya çalış ve şükret.
Evet kıymetini bilmek lazım canım.
30 lu yaşlar kendimizi keşfettiğimiz ve ne istediğimizi bildiğimiz yaşlar.
Benim de çok kez evlenme şansı elime geçti.
Ama içime yüzde yüz sinmedikten sonra açıkçası adım atmak istemedim.
Bir nişanlılık devrem oldu 1,5 sene ama hoşuma gitmeyen tavırları olduğu için bitirdim.[/QUOT
zaten ne kadar çok kısmetin olursa o kadar zor evleniyosun ...ablamdan biliyorum ailede en çok ona kısmet çıkardı kapılara dayananlar aşık olanların haddi hududu yoktu bi türlü evlenmek istemiyodu bu yıl evlendi 33 yaşında ..o kadar adayının içindede en iyisini buldu bence. ki gercekten evlenmek isteyen çok varlıklı çok yakışıklı tiplerde vardı... bu işler gerçektende biraz kısmet işi insanın basireti bağlanıyor sanki kendini nikah masasında buluveriyor...
canım tsk ederım..benı bır parça mutlu ettı allahda senı guldursun..meditasyon nasıl yapılır bıraz anlatır mısın?bırde su karakus dıye bır sıte var reıkı shambala tılsım bunlardan bahsedıyordu okumustum..sen sadece medıtasyon mu yapıyorsun
Evet kıymetini bilmek lazım canım.
30 lu yaşlar kendimizi keşfettiğimiz ve ne istediğimizi bildiğimiz yaşlar.
Benim de çok kez evlenme şansı elime geçti.
Ama içime yüzde yüz sinmedikten sonra açıkçası adım atmak istemedim.
Bir nişanlılık devrem oldu 1,5 sene ama hoşuma gitmeyen tavırları olduğu için bitirdim.[/QUOT
zaten ne kadar çok kısmetin olursa o kadar zor evleniyosun ...ablamdan biliyorum ailede en çok ona kısmet çıkardı kapılara dayananlar aşık olanların haddi hududu yoktu bi türlü evlenmek istemiyodu bu yıl evlendi 33 yaşında ..o kadar adayının içindede en iyisini buldu bence. ki gercekten evlenmek isteyen çok varlıklı çok yakışıklı tiplerde vardı... bu işler gerçektende biraz kısmet işi insanın basireti bağlanıyor sanki kendini nikah masasında buluveriyor...
Haklısın canım.
Aday çok olunca en iyisini seçmek istiyorsun aslında.
Allah hayırlısını versin.
Evet alnımızda ne yazıyorsa evlilik için de onu yaşıyoruz.
kızlar beni korkuttunuz wallahi... sınav yarın yapılacak .petunyada arkadaşım giriyor bugun ankaraya gitti deyince etraftakilere bugun ayın kaçı diye bi sordum ardındanda sen sınavın nasıl geçti diye sorunca bian tereddüt ettim koştum sınav giriş belgeme baktım çok şükür bi yanlışlık yok sınav yarın .
ben istanbuldayım burda sınava girecek bir arkadaşım vardı ona geldim istanbul ankara arası izmire göre daha yakınmış 4 saat falan sürüyomuş arkadaşımın arabası var gece 4:30 gibi yola çıkıcaz biraz yorucu oluak ama napıyım buda bi çözüm...eşim tek başına sitres olursun sınav yerini filan bulamazsın diyince böyle yapıyım bari dedim arkadaşım pazarlama işiyle uğraştığından iyi araba kullanıyor yer bulma konusundada üstüne yok ...benim için baya zahmetli oldu ama en ekonomik ve güvenli yolda buydu sanki...
İnşallah canım.
Daha aramadı. İşten çıkınca arıcakmış.
Valla hayırlısı ne ise o olsun ama nedense stres yaptım ya. uyku muyku yok bugün.
Bir konuşup değerlendiriyim bakıyım.
Sen ne yapıyorsun canım?
yalnız ben bugün günlerden pazar sanıyorumpetunya love da demiş ya bugün sınav var diye, seni de burada görünce ben de diyorum ayşe sınavdan bu saatte çıkıp Ankara'da ınternete girecek hali yok, bu işte bir iş var evet iyi yapmışsın canım o zaman, arkadaşın araba kullanacağı için o yorulur daha çok navigasyon olsa daha kolay.
Haklısın canım.
Aday çok olunca en iyisini seçmek istiyorsun aslında.
Allah hayırlısını versin.
Evet alnımızda ne yazıyorsa evlilik için de onu yaşıyoruz.
ya tabi öyle olur bolluk içinde... biz birini bulduk evlendik işte iyi kötü demedik
şaka bi yana gerçektende allahtan hayırlısı inşallah allah gönlüne göre versin hep mutlu ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?