- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.561
bende dedim yorulursun sonuçta kaç saat araba kullanıcaksın dedim ama zaten bütün gün araba kullandığı için alışığım beni etkilemiyor diyor navigasyon var ama ben ona bile gerek kalmadan bulacağımızı düşünüyorum onunda sınav yeri altındağ bildiğim bütün arkadaşlarımda altındağdaki okullarda giriyor herhalde herkezi oraya vermişler .beni asıl düşündüren dönüş yolu yorgun olucaz bide sınav kötü geçerse moral bozukluğu akşamda izmire dönüş ertesi gün bide iş..
Herkese selammm
Nasılsınız kızlar ?
Sınavı olqcak arkadaşa şîmdidn başarılar diliyorum. Hayırlısı ile kazanır inş.
Tuğcem sen den hayırlısı ile güzel haberler bekliyoruz inş.hayırlısı kümse o olsum inş senin için.
Mutluluğu halettiğine canı gönülden inanıyorum. İnş çok mutlu ol. Evli mutlu çocuklu ol inş.
Darısı tüm isteyen bekar arkadaşlarımızın Başına hayırlısı ile inş.
Aslııııı günleri karıştırdın mı kısssss :))))
kızlar beni korkuttunuz wallahi... sınav yarın yapılacak .petunyada arkadaşım giriyor bugun ankaraya gitti deyince etraftakilere bugun ayın kaçı diye bi sordum ardındanda sen sınavın nasıl geçti diye sorunca bian tereddüt ettim koştum sınav giriş belgeme baktım çok şükür bi yanlışlık yok sınav yarın .
ben istanbuldayım burda sınava girecek bir arkadaşım vardı ona geldim istanbul ankara arası izmire göre daha yakınmış 4 saat falan sürüyomuş arkadaşımın arabası var gece 4:30 gibi yola çıkıcaz biraz yorucu oluak ama napıyım buda bi çözüm...eşim tek başına sitres olursun sınav yerini filan bulamazsın diyince böyle yapıyım bari dedim arkadaşım pazarlama işiyle uğraştığından iyi araba kullanıyor yer bulma konusundada üstüne yok ...benim için baya zahmetli oldu ama en ekonomik ve güvenli yolda buydu sanki...
romantik, komedi. kankamstyle önermişti. ben şu sıra gülmeye ihtiyacım olduğu için komedi tercih ettim özellikle, yoksa ben de hep ödüllü film izlerim meselasenin filmlere daha geçemedim Channing Tatum oynuyordu, fiziği, kendisi harikaydı
Channing Tatum tanımıyorum ben onu yaneyse iyi oldu bu kez ağlamadın sevindimmmm
çok güzel bir gün geçirmişsin gerçektenbugün geç kalktım, yeni kahvaltı yaptım, duş alıp biraz dışarı çıkacağım gezmeye.
şimdi geldim düğünden, çok eğlenceliydi çok güzel vakit geçirdim
yatmadan bende birşeyler izleyim dedim ama
sanırım yapamıcam
çok uykum var
yatsam daha iyi olacak
iyi geceler kızlar
keyifli pazarlar hepinize
bu arada yarın pazar Tuğçe yarın görüşür mü dersiniz???
ya yeni biri geliyo ya aniden pat diye
işte o çok güzel bir duygu.
insanın yükü birden hafifliyo sanki
tuğçe adına seviniyorum
inşallah hakkında hayırlısı olur
kimse yokmu kızlarr nasılsınız :26:
hmmm bugün sınav var iş güvenliği evett
ben varııımm :) selam kızlar nasılsınız ??
bugün pazar sanırım herkes gezme de tozma da..
iyiyim bende çamaşır bulaşık temizlik filan
evde geçiriyorum günümü
belki akşam serine bir hava almak için çıkarım, markete filan
sadece ayşe girecekti ki sınava
ne sınavı aslıcımm
iş güvenliği sınavıymış sanırım.
ilk kezz duyuyormmm böle bi sınavııı
belli sayıda işçi çalıştıran işyerlerinde iş sağlığı ve güvenlik uzmanı bulunmak zorunda.
Mühendis, Mimar, Üniversitelerin fen veya fen-edebiyat fakültelerinin fizik veya kimya bölümleri mezunları, Fizikçi ve kimyager unvanına sahip olanlar, Üniversitelerin meslek yüksekokullarının iş sağlığı ve güvenliği programı mezunları arasından seçiliyormuş.
sen argan yağı alıp uyguladınmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?