30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yok daha açmadım yarın duştan sonra uygulayacağım bakalım. ballısını çok methediyorlardı ama kalmamış, biralısını aldım, günaha girer miyim bilmem

aaaa o zaman ben ballısını alymmm günaha girmekten korkarımm şimdi netten baktımdaa ballsını çok methetmişşler gerçektn

doğrudur canım. şimdiden düşünme bunları boşver. sınava bak önce. sınavdan sonra nasılsa geldiğiniz gibi dönersiniz

bugun istanbul ankara tekrar istanbul sonrada izmir derken canım çıkmış wallahi ...sınavımda muallakta geçti sonuç ne olur bilmiyorum artık bekleyip görücem ama ankaraya gidince anladımki tek çalışamayan ben değilmişim herkez elinde notlar son ana kadar kar kardır diyip çalıştılar.orda tanıştığım birinin 4.kez sınava girişiymiş daha sınava girmeden gözüm korktu keşke biraz üstüne düşseydim dedim ama son pişmanlık fayda etmedi... sınav çıkışında herkezin genel kanısı sınavın zor olduğuydu ama sanırım çan eğrisi filan olmuyor ... umarım kazanırım çünkü baya eziyetli oldu ankaraya gidişim ...tekrar aynı yorgunlukları yaşamak istemiyorum benim için dua edin...

yaa ben tamamen gayri ihtiyari yazmışım 'bugün' derken
yani arkadaşımın bu haftasonu için gittiğini biliyorum ama
sınavın hangi gün olduğunu bilmiyordum Özür ..

başarılar tekrar canımm

benimde genelde bi şaşkın halim vardırda ...tarihleri biletleri filan karıştırdiğım çok olur ondan bi irkildim neyse iyi oldu söyle bi silkelendim

umarım her şey istediğin gibi olur.

Canlarım iki gündür yoğundum giremedim. yoğun tanıma süreci içindeyim. :)
Dolaştık konuştuk ettik.
İlk görüşte çarpıldığımı söyleyemem tabi de görüştükçe oluyor sanki birşeyler.
Ben zaten tanıdıkça seven insanlardanım. Tipin çok geçerliliği olmuyor.
gene de boyu 1.87...
Ben de 1.77 olduğum için bu bana iyi geldi.
Topukluyla 1.84 üm çünkü. :)
Dün akşam dolaştık ettik en son bu bir anda durdu oturttu beni deniz kıyısında bir yere.
Dedi ki tuğçe ben çok beğendim seni.
Sen balkondaydın anneanneni uğurluyordun. Ben seni gördüm çok etkilendim dedi.
İşte benim niyetim ciddi dedi. Bu yolda benimle ilerleyip beni tanımak istermisin dedi.
İstemessen de anlarım ve sana kızmam dedi.
Ben şaşırdım utandım falan. :)
Ama bunları derken elleri titriyordu.
Ben de peki tanıyalım birbirimizi dedim. Durum bu şu anda. :)
Ayrıca herkese güzel dilekleri için teşekkür ederim.
Umarım hepimiz mutlu oluruz çok.
Herkesi seviyorum...

Son düzenleme:

inan senin adına çok sevindim... boypost herşeyde uygunmuş... çocuğun niyetide ciddiymiş ... sende izmirde oturuyordun sanırım heleki izmirde evlenmek isteyen erkek bulmak çok zor...en çokta ellerinin titremesi hoşuma gitti bu devirde böyle durumlarda heycan yapan bir erkek daha kalmış demek tabi bu senide ne kadar beyendiğini gösteriyor oğlanın nefesini kesmişsin anlaşılan ....
yazdıklarını okurken içimden bu işin sonu evlilik olur diye geçti ama allahtan herşeyin hayırlısı

ne güzel bir haber bu allahım..
tebrik ederim tuğçe, yani ilk görüşme için gayet başarılı geçmiş anlaşılan..
negatif bşy hissetmemiş olmanız güzel

allah devamını getirsin, güzel şeyler yaşayın inşallah

kızlar;
hepinize güzel bir hafta diliyorum..
yaz mevsiminin son demlerini yaşıyoruz
güzel değerlendirelim

bu arada aydebuz arkadaşımızı merak ettim, iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…