- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.721
Genelde erkekler hep benden 1 yaş ufak olmuştur. bazen 2-3 yaş yada yaşıt...
30 lu yaşlarda bayanlar hoşuna gidiyor kimisinin.
Çünkü 22-23 yaşındaki kızlardan dilleri yanıyor.
30 yaşında bir kadın ne istediğini biliyor artık ve daha güçlü duruyor.
Genelde erkekler hep benden 1 yaş ufak olmuştur. bazen 2-3 yaş yada yaşıt...
30 lu yaşlarda bayanlar hoşuna gidiyor kimisinin.
Çünkü 22-23 yaşındaki kızlardan dilleri yanıyor.
30 yaşında bir kadın ne istediğini biliyor artık ve daha güçlü duruyor.
kızlaaaaar ben yine duramadım ve msj attım.beklemekten çok sıkıldım ama yine cvp vermiyor((
aklınızdan geçenleri tahmin edebiliyorum.bu adam beni hiç ama hiç umursamıyor.
Günaydın kızçeler...........
@Aydebuz nerelerde acep özledim?
@Petunya sen ne iş yapıyorsun. Merak ettim. Belki de kendini tanıtırken yazmışsındır da unuttum
@asli soğan suyu kaynattım. yarım bardak içtim. kendimi iğrendirmesem daha çok içebilirdim. öğürüyorum ya ben kokulu bir şeyleri içerken... sen içmiştin ya, faydasını gördün mü? sahi doktora gidiyor musun miyom için ya da kist miydi? :26:
canım sen izmirde değil miydin ? geç bile kalmışsın. ben olsam havalar ısınınca hemen atlardım denize.
İzmirdeyim canım da.
Bizim diğer evin bulunduğu yerin denizi sevmiyorum.
Havuz var sitede ona girdim.
Buranın denizi güzel.
kesinlikle katılıyorum..
benim de hep yaşıt ya da 1 2 yaş küçük olmuştur.
bende yaşımı göstermiyorum hiç
bunun da etkisi var tabii
ama ben bile artık 25 lerde kızlara tahammül edemiyorum
erkekleri düşünemiyorum
tabii genelleme yapmamak lazım
karaktere göre değişenler var..
haklısın canım. 2-3 yaş sorun olmaz ama arada 7 yaş olunca insanın aklında bi soru işareti uyandırır.
canım gördüğüm kadarıyla adam pek umursamıyor seni.dediğim gibi canım. şimdi onunla harcadığın zamanı ileride daha çok üzülürsün. o yüzden daha mantıklı karar almanda fayda var. ilişkiniz hangi boyutta bilmiyorum. ne türlü bir ilişkiniz var. şimdikiler bir tuhaf. ben açıkçası erkeklerden korkar oldum. hepsi cinsellik için yaklaşıyor gibi geliyor. helede güzel bir kız bulduklarında aklına başka türlü şeyler geliyor. acaba sizi kullanmak için yaklaşıyor olmasın bu adam. :26:
ne güzel canım.şimdi izmirin neresindesin. orda olmayı çok isterdim. ben denize bayılırım. sabahtan akşama kadar yüze bilirim.
Kuşadası tarafındayım ben canım şuan :)
Valla ben de severim de dalgalı oluyor buranın denizi 1 den sonra.
Onu sevmiyorum pek.
Yüzmem zor oluyor ama gene de dalgalara karşı yüzmeye çalışıyorum. :)
Size bir gözlemimi aktarıyım kızlar.
Madem konu açıldı. Bir erkek cinsellik konusunda çok ısrar ediyorsa o evliliği düşünmüyor ne yazık ki.
Evlenmeyi gerçekten düşünen erkek ise bu konuda konuşmuyor ve karşı tarafın düşüncesine saygı gösteriyor.
Size bir gözlemimi aktarıyım kızlar.
Madem konu açıldı. Bir erkek cinsellik konusunda çok ısrar ediyorsa o evliliği düşünmüyor ne yazık ki.
Evlenmeyi gerçekten düşünen erkek ise bu konuda konuşmuyor ve karşı tarafın düşüncesine saygı gösteriyor.
sana kesinlikle katılıyorum canım. bazı şeyler yeri ve zamanı gelince konuşulur. zaten düşünceli ve iyi niyetli bir erkek kadına saygı gösterir.
Selam Tuğçecim
güzel ve yerinde bir tespit olmuş
Hatta ne olcak zaten evlencez. Ben yanındayım. Hem bunda bir şey yok ben senin sevgilinim.
Eğer benle yaşamassan ben de başkasıyla yaşamak zorunda kalırım gibi sözleri de meşhurdur.
Hatta ne olcak zaten evlencez. Ben yanındayım. Hem bunda bir şey yok ben senin sevgilinim.
Eğer benle yaşamassan ben de başkasıyla yaşamak zorunda kalırım gibi sözleri de meşhurdur.
kızlar aranızda kısa film seven var mı ? çok beğendim bunu. belki izlemek istersiniz. 5 dk lık bir film.. :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151381359403631&set=vb.658528630&type=2&theater
ben severim canım,dur hemen izleyeyim,bakalım ağlayacak mıyım
dur kız ne yaptın.ne ağlaması. gerçi biz hassas kızlarız her şeye ağlarız.gözlerimiz çok hassas hemen sulanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?