30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

belki şunuda söylersem bi faydası olur...2 sene önce benimle birlikte olmak istediğinde ciddi bir ilişki istediğimi söylemiştim.bunun üzerine o ben henüz buna hazır değilim demişti. şimdi tekrar isteyince artık kendini hazır hissediyorki hala istiyor dedim ve bunun üzerine onunla görüşmeye başladım.sonra iki seneyi boşa harcamışız falan dediğimde aklımda başka biri var demiştin deyip suçu yine bana attı((

maaleseflik bşy yok
bu yaşa erişmişsiniz
biz görebilecekmiyiz o yaşları bakalım

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sıkma sen canını

öncelikle hem sana hem de 35ayse35 e tşkler...sen de hiç merak etme.bu yaşlara eninde sonunda geliniyor.önemli olan bu yaşlara geldiğinde benim gibi mutsuz olmamak.

kusura bakmayın ama yaşı olgun olmasına rağmen fazla kararsız ve rahat bir tutum içinde..
hiç hoş değil..
ilerde neler söyleyebileceğini siz düşünün artık

Günaydın kızçeler...........

@Aydebuz nerelerde acep özledim?

@Petunya sen ne iş yapıyorsun. Merak ettim. Belki de kendini tanıtırken yazmışsındır da unuttum

@asli soğan suyu kaynattım. yarım bardak içtim. kendimi iğrendirmesem daha çok içebilirdim. öğürüyorum ya ben kokulu bir şeyleri içerken... sen içmiştin ya, faydasını gördün mü? sahi doktora gidiyor musun miyom için ya da kist miydi? :26:

günaydın kızlar. sabah sabah yine içim sıkıldı. bırakacağım bu mesleği. başlamadan bitecek. hayatımdan bezdirdiler. üniversite tercihlerini yaptığım güne lanet olsun. keşke babamı dinleyipte bu bölümü yazmasaydım.

Canım, mesleğin ne?
Mühendis ya da öğretmen gibi bir şey anımsıyorum ama! :44:

sanırım haklısın(((

canım seni üzmek istemem. bende 27 yaşındayım. sevdiğin adamda 30 yaşlarında tam deli çağı. az çok o yaş grubundaki kişileri tanıyorum. bunların bir çoğu 24- 25 yaş arıyor kızlarda. her zaman böyle olacak diye bir şey yok. ama büyük çoğunluğu böyle. o yüzden kendimiz kandırmayalım. kendi yaş grubumuzdaki kişiler bizim için daha dogru tercih olur. hem kendimizi yıpratmamış oluruz.

kızlaaaaar ben yine duramadım ve msj attım.beklemekten çok sıkıldım ama yine cvp vermiyor((
aklınızdan geçenleri tahmin edebiliyorum.bu adam beni hiç ama hiç umursamıyor.

bende iyiyim canım. sabah erken kalktım biraz. tekrar uyumayı düşünüyorum.

çok şanslısın maşallah. ben evde boş boş oturuyorum. izmir de olsaydım denize girerdim.

Ben denize gittim geldim 1 saat yüzdüm.
Sonra eve geldim duş aldım.
Ben de uyumuşum. denizden sonra yorgunluk çöküyor.
Şimdi bahçede kahve içiyorum ayılmak için. :)
Ben de bu sene bak ilk kez deniz açılışını yaptım.

kızlaaaaar ben yine duramadım ve msj attım.beklemekten çok sıkıldım ama yine cvp vermiyor((
aklınızdan geçenleri tahmin edebiliyorum.bu adam beni hiç ama hiç umursamıyor.

Kaç senedir berabersiniz canım?
Eğer adam seni umursamıyorsa zor da olsa sırtını dönüp gitme vakti gelmiştir.
Sen kaç yaşındasın?
Sana değer vericek sevgi saygı göstericek insanlarla ol.
Aşk geçici...

Genelde erkekler hep benden 1 yaş ufak olmuştur. bazen 2-3 yaş yada yaşıt...
30 lu yaşlarda bayanlar hoşuna gidiyor kimisinin.
Çünkü 22-23 yaşındaki kızlardan dilleri yanıyor.
30 yaşında bir kadın ne istediğini biliyor artık ve daha güçlü duruyor.

canım sen izmirde değil miydin ? geç bile kalmışsın. ben olsam havalar ısınınca hemen atlardım denize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…