- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.681
sağlık olsun canım. sen serbest olarak mı çalışıyorsun,oranın imkanları çok mu iyi de istiyorsun,merak ettim.
konuya bodoslama daldıgım ıcın cok ozur dılıyorum arkadaslar:18:
Tugcecan oncelıkle hakkında hayırlısı olsun. eskı uyelerden bırı olarak cektıgın skntıları bılıyorum.
Insallah mutlu olursun. hepımız oyleamınn
Melek destesı olan var mı topıgıne de yazmıstım ama henuz cevaplamaya vaktın olmadı sanırım.
Benım su anki hoslandıgım kısıyle alakalı olarak - umutsuz gıbı olay ama- bi kart ceker mısın? Simdiden cok tesekkur ederim.
iyi yapıyorsun dinlen biraz.
Tuğçe yok ortalıkta. ne güzel geziyordur şimdi.
tatlım işin zor allah kolaylık versin
petunya_love ın verdiği taktikler çok yerinde... unutma herzaman kaçan kovalanır
ama baktın bunlarda işe yaramıyo... bence bu durumda yapacak başka birşeyde yok
böylesi seni çok yıpratır...
kesinlikle.uyuyamıyorum zateniştahımda iyice kesildi.cnm hiçbirşey yapmak istemiyor.ne tv izleyebiliyor ne de müzik dinleyebiliyorum.dün sporumu bile doğru düzgün yapamadım.hiçbirşey bana zevk vermiyor.ondan bi ses çıksın diye bekliyorum...acınacak haldeyim
Canım biz ev değiştirdik. Denize iyice yakınlaştım şimdi.
Burda net yok ama telefonu modem yaptım. :)
Misafirler geldi, denize girdim v.s derken size yazamadım.
Erkek arkadaşımla şuan uzak sayılırız ondan görüşemiyoruz.
Kısmetse haftasonu artık.
Sen nasılsın canım?
kuzum bencede beklemeye devam et ilk o aramalı armıyosa zaten umursamıyodur yada aklı başında değildir.
sen aramayınca belki aklı başına gelirde kıymetini anlar
ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum fakat zaman ne yazıkki ilk zamanlardaki
heycanı alıp gidiyo buda bi gercek yerine kalan başka birşeyde yoksa o zaman işler zorlaşıyor işte...
evlilik zaten insanın enerjisini alan bişey.seni şimdiden bu kadar sıkıntıya sokuyorsa bununla gelecek
düşünmen biraz zor yıpranan taraf hep sen olursun...
Canım biz ev değiştirdik. Denize iyice yakınlaştım şimdi.
Burda net yok ama telefonu modem yaptım. :)
Misafirler geldi, denize girdim v.s derken size yazamadım.
Erkek arkadaşımla şuan uzak sayılırız ondan görüşemiyoruz.
Kısmetse haftasonu artık.
Sen nasılsın canım?
kızlar bugün sınav soruları yayınlandı cevaplara baktım sınavı geçemiyorum moralim çok bozuldu
öff kasımda tekrar sınav var ben yine nasıl çalışıcam tekrar ankaraya nasıl gidicem .
ya yine kazanamazsam diyorum bu seferki son hakkım 2 kez giriliyo
yoksa tekrar kursa gitmen gerekiyo buda biraz maliyetli
biraz forumu okudum kafam dağıldı iyi geldi.
kuzum bencede beklemeye devam et ilk o aramalı armıyosa zaten umursamıyodur yada aklı başında değildir.
sen aramayınca belki aklı başına gelirde kıymetini anlar
ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum fakat zaman ne yazıkki ilk zamanlardaki
heycanı alıp gidiyo buda bi gercek yerine kalan başka birşeyde yoksa o zaman işler zorlaşıyor işte...
evlilik zaten insanın enerjisini alan bişey.seni şimdiden bu kadar sıkıntıya sokuyorsa bununla gelecek
düşünmen biraz zor yıpranan taraf hep sen olursun...
ben de uzanıyorum evde,yorgunum. çikolata ye, ben bugünlerde mutlu olmak için yiyorum, verdiğim kiloları almazsam iyidir
mayıstan beri beraberiz.hep böyleydi ama işi falan bahane ediyordu.zaten pazar günü evlenmeyi düşünmediğini hayatından memnun olduğunu bile söyledi.ben de nasıl mutluysam öyle yaşamalıymışım.ben de illa evleneyim demiyorum.tek istediğim mutlu olmak ama sevdiğim adamla görüşemedikten sonra nasıl mutlu olabilirim ki!
inşallah senin de dediğin gibi aramayınca aklı başına gelir.ama tanıdığım kadarıyla bu mümkün değil
enerji konusuna katılıyoruum
ilişkinizin boyutu nedir?
ne kadar zamandır birliktesiniz
bu ilişkiden beklentilerin neler
onu ne kadar tanıyorsun
seni sevdiğini hissediyor musun
yoksa beklentin sadece seni aramış olması mı ??
bazı erkekler telefon bağımlısıdır sürekli arar daldan budaktan muhabbet eder
bazıları arar sesini duyar, halini hatrını sorar kapatır
burda yerini belirleyecek olan sensin aslında..
bence duygularına biraz set çekip aklın ve mantığınla düşünebilsen yanıtı bulacaksın
sadece ben istiyorum diye sevgilimin beni aramasını istemezdim şahsen
ama sevgisini bana hissettiriyorsa çetele tutmazdım kaç kez aradı diye..
bu arama mevzunun altında bence güvensizlik yatıyo olabilir mi??
mayıstan beri beraberiz.hep böyleydi ama işi falan bahane ediyordu.zaten pazar günü evlenmeyi düşünmediğini hayatından memnun olduğunu bile söyledi.ben de nasıl mutluysam öyle yaşamalıymışım.ben de illa evleneyim demiyorum.tek istediğim mutlu olmak ama sevdiğim adamla görüşemedikten sonra nasıl mutlu olabilirim ki!
inşallah senin de dediğin gibi aramayınca aklı başına gelir.ama tanıdığım kadarıyla bu mümkün değil
illa hergün arasın sürekli msj yazsın demiyorum.ama pazar günü güzelce ayrılıp ertesi gün maçı izleyelimmi diye attığım msja cvp vermeyince ve üstüne hala da bi ses çıkmayınca deli oluyorum işte elimde değil
hmmmmm...
can sıkıcı bir durum :44::44::44:
malesef ben 37 o 30
malesef ben 37 o 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?