- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.781
kızlar bir şey soracağım. böyle bir elbiseye nasıl bir saç ve makyaj olur. bir fikriniz var mı ?
MANGO - KIYAFETLER - Tül parçalı elbise
böle bi elbiseye bence saçlar toplu olur çünkü yakasında hoş bi ilizyn var bende sevdm bu elbiseyiii düğünlerde şık ve sade olmak için bire birrve kıpkırmızı bi ruj tabikidee
canım ben eczaneye soracağm yarınn bakalım fiyatıda pahalıymıışş ikisi birlikte 47 küsür bişey :26:
nişanda giyeceğim canım . :) yalnız bu elbisenin aynısı değil. yandaki detayı yok ama bu şekilde üstü tüllü. tıpkı buna benziyor. boyu sizce nasıl ? biraz daha kısaltsam mı ?
abooooooooooooo nişanlanıyonmuuuuuuuu kızzzz hadi hayırlı olsunn çok sevindmmmmm :123:
yok kızz. nerdeeee. arkadaşımın nişanı var. bu elbise nişanda olur de mi ? fazla mı kaçar
aslında işe yararsa değer canım. nasılsa en az 4-5 ay kullanırız. :)
30 yaş çok geç .
45 te menopoz.
bişey anlaşılacağını sanmam o dakkadan sonra olacak evlilikten.
tuğçecan;
aynen öyle oldu
meleklerinbana yol gösterdi
içim rahatladı biraz olsun
teşekkürler
önceden cevap vermeyeceğim demiştim ama siz ısrarla yazınca ben de yazayım dedim, sizin buradakilerle sorununuz nedir, biz de ondan bir şey anlayamadık?
kızlar bir şey soracağım. böyle bir elbiseye nasıl bir saç ve makyaj olur. bir fikriniz var mı ?
MANGO - KIYAFETLER - Tül parçalı elbise
Üstümde uyku hali vardı. Türk kahvesi yaptım şimdi ayılmak için. :)
Siz neler yapıyorsunuz kızlar?
selam hatunlar nasılsınız
önceden cevap vermeyeceğim demiştim ama siz ısrarla yazınca ben de yazayım dedim, sizin buradakilerle sorununuz nedir, biz de ondan bir şey anlayamadık?
kahveyi erken içmişsin
Öğlen türk kahvesi içtim.
Akşamüstü de nescafemi içtim canım.
boş ver aslıcım. uğraşmaya değmez. belli ki kendi ile sorunu var bu kişinin. laf söylesen de anlayacağını sanmıyorum.
iyi diyelim iyi olalım,sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?