- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.821
Sağ ol canım! Hele benim gibi soğanı doğru dürüst yemeyenler için hiç iç açıcı değil ama yapıp yarım bardak da olsa içiyorum. Gerçi iki gün yaptım akşam yemeklerinden önce ama dün unuttum.gülümsün sen bana soğan kürünü sormuştun sanırım, ben yapmıyorum hala maleseframazandan sonra yaparım diyordum ama üşengeçlik var ve tadı da dediğin gibi pek iç açıcı değil ama içmek lazım,orası ayrı
günaydın kızlar nasılsınız ? hepinize hayırlı bir cuma güzel keyifli bir haftasonu diliyorum
günaydın kızlar nasılsınız ? hepinize hayırlı bir cuma güzel keyifli bir haftasonu diliyorum
Ben ilk etapte neci olduğunu bilmedim cevap verdim ama bu sefer direkt KİBledim. Bunun sorunu bizimle değil kendisiyle... Allah yardımcısı olsun...(belki de mesaj sayısını doldurmaya çalışıyordur. :44:)
Sağ ol canım! Hele benim gibi soğanı doğru dürüst yemeyenler için hiç iç açıcı değil ama yapıp yarım bardak da olsa içiyorum. Gerçi iki gün yaptım akşam yemeklerinden önce ama dün unuttum.
Merhaba canım...
Hayırlı Cumalar...
İyiyim ben şükür sen nasılsın?
bu şekilde buraya sararak dolduracak hali yok ya...
bende iyiyim tuğçecan sağol şirketteyim. yemek yedim. bu haftasonu iki günde yine düğünler var.. biri şirketten diğeri aile dostlarımızdan vs. gene süslenicez kahretsin
Kolay gelsin canım...
Severmisin düğünleri?
Süslenirsin artık bol bol canım.
açıkçası önceden daha çok severdim.şimdi biraz daha sıradan geliyor ve ilk dans şarkısı filan çalmaya başladığında duygulanıyorum,
aşklarım aklıma geliyor gözlerim doluyor filan ama sonra eğlence başlayınca geçiyor..
bu şekilde buraya sararak dolduracak hali yok ya...
Aslı, "neden olmasın?" diye cevap verecektim sana, herkesin kafa yapısı farklı diyecektim ki PETUNYA zaten yazmış.kapasite meselesi aslıcım konuşacak kayda değer bşyler bulamayınca insan öyle işte
Kolay gelsin canım...
Severmisin düğünleri?
Süslenirsin artık bol bol canım.
canım bence çok uygun düşer..
hem moda hem sade hem şık
hafif dağınık tarzı bir topuz ve sade bir makyajla giyebilirsin
elbise sade olduğu için boncuk takı filan çok detay kaldırmaz
sade ve şık olursun canım
arkadaşın sonuçta..
sağ ol canım. kırmızı ruj ve hafif bir göz makyajı yeterli olur mu ? yoksa kırmızı ruju es geçeyim mi ?
Pazartesi görüşürüz inşallah kızçeler...
Çok yazışmayın , gelince okuması zor oluyor.
süslenicez derken söz gelimi oldu. fazla abartıyı sevmem ben 'başak' burcuyum zaten.. toprağa bakıyorum yanisadelik, asalet ve masumiyetten yanayım..
haftasonu pek kimse olmuyor zaten burada, aydebuz ne yaptıysa, arkadaşı hala hastanede mi acaba...
Kizlar ne yapsak.. Halen yanlizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?