- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.801
iyiyim canım. sen nasılsın.
iyiyim canım. sen nasılsın.
selam kızlar
selam canım nasılsın.
nasıl olim aynı valla bildğin gibi
yarın işe gideceğim, izin dönüşü hiç güzel bişi değilmişşş
olsun tatil yaramıştır yine de, onu bulamayanlar da var
tatilde naptın kkda gezdim dicem
ne giymeye karar verdn nişandaa ?
tatilde naptın kkda gezdim dicem
öğretmenim yaşlandım artık
Kesintisiz 14 senedir çalışıyorum.
2003'te 2 ay iş aramak için ara vermiştim. Ondan da bir şey anlamadım zaten! Evde durmak nasıl bir şey? Evde duranlar ne yapar? :44: İnan bilmiyorum. SIKILIYORUM bile evde, bazen çalışmaktan SIKILSAM da...
mağazanın full sitesi çıkıyor canım, elbise görünmüyor... tamam sitenin içine başlığa göre arayınca buldum şimdi, bu yıl bu elbiseler moda hep. boyu uygun, kısaltma bence.
yok kızz. nerdeeee. arkadaşımın nişanı var. bu elbise nişanda olur de mi ? fazla mı kaçar
​Bakalım. Ben de saçıma maskeler vs yaparım. severim. sağ ol.kızlarr belki saçlarla ilgili sorununuz vardır ben bişey keşfettimm ben şimdi otacının sitesinii girdm baktım argan yağlı şampuanı ve de argan yağlı saç maskesi yeni çıkmış çok hoşuma gittiii acaba ondan mı alsak napsakkk ..... :26:
Ben ilk etapte neci olduğunu bilmedim cevap verdim ama bu sefer direkt KİBledim. Bunun sorunu bizimle değil kendisiyle... Allah yardımcısı olsun...önceden cevap vermeyeceğim demiştim ama siz ısrarla yazınca ben de yazayım dedim, sizin buradakilerle sorununuz nedir, biz de ondan bir şey anlayamadık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?