30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gülümsün sen bana soğan kürünü sormuştun sanırım, ben yapmıyorum hala malesef ramazandan sonra yaparım diyordum ama üşengeçlik var ve tadı da dediğin gibi pek iç açıcı değil ama içmek lazım,orası ayrı

bende de çalışmak yemek içmek duş almak gibi sıradan bi hal aldı.
akşam erken yatılır
sabah erken kalkılır
bütün planlar haftasonu yapılır
haftaiçi gündüz kuşağını hiç bilmem :44:
öyle alıştım ki bu düzene
bazen çok SIKILSAMDA...

mağazanın full sitesi çıkıyor canım, elbise görünmüyor... tamam sitenin içine başlığa göre arayınca buldum şimdi, bu yıl bu elbiseler moda hep. boyu uygun, kısaltma bence.

bende şimdi gördüm
harika bir elbise ve kırmızı çanta siyah topukluyla çok güzel kombine edilmiş..

kızlar zaten bu yaz tül detaylı elbiseler çok moda
geçen akşam düğünde baktım herkesin elbisesinde bir parça siyah tül
elbise seçiminde dikkat edelim bence

yok kızz. nerdeeee. arkadaşımın nişanı var. bu elbise nişanda olur de mi ? fazla mı kaçar

canım bence çok uygun düşer..
hem moda hem sade hem şık

hafif dağınık tarzı bir topuz ve sade bir makyajla giyebilirsin
elbise sade olduğu için boncuk takı filan çok detay kaldırmaz

sade ve şık olursun canım
arkadaşın sonuçta..

günaydın kızlar nasılsınız ? hepinize hayırlı bir cuma güzel keyifli bir haftasonu diliyorum

günaydın kızlar, herkese hayırlı cumalar!!!

​Bakalım. Ben de saçıma maskeler vs yaparım. severim. sağ ol.

önceden cevap vermeyeceğim demiştim ama siz ısrarla yazınca ben de yazayım dedim, sizin buradakilerle sorununuz nedir, biz de ondan bir şey anlayamadık?
Ben ilk etapte neci olduğunu bilmedim cevap verdim ama bu sefer direkt KİBledim. Bunun sorunu bizimle değil kendisiyle... Allah yardımcısı olsun... (belki de mesaj sayısını doldurmaya çalışıyordur. :44:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…