- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.021
tespitlerin kesinlikle çok doğru.kontaklarım attımı hele de cevap verilmedimi deliye dönüyorum(
2-3 km koşunca bir şeyciğin kalmaz.
hangi filmi izledin aslı?. merak ettim
duygusal bir yapın var o zaman aslı .. ben kolay ağlayamıyorum ya bazen çok istiyorum ama gelmiyo..
benim durum daha vahim aslı.. şu an patlamak üzereyim o kadar yemişim ki zor oturuyorum
biber dolması kabak dolması sigara böreği ve yoğurt
çay kahve bilimum içecekleri saymıyorum üstelik..
hepsini yemişim cidden
Günaydın kızlar...
hem de gecenin o saatinde yedin öyle mi ASLI? kaç tane yuvarladın söyle?
2-3 km koşunca dönüşte bir tepsi poğaçayı hak etmez miyim
Merhaba canlarım.
Misafir vardı giremedim.
Nasılsınız??
Merhaba canlarım.
Misafir vardı giremedim.
Nasılsınız??
Çinde altı yaşındaki bir çocuğu dışarıda oyun oynarken kaçırıp gözünü oyup korneasını alıp kaçmışlar, bu nasıl iştir...
Çinde altı yaşındaki bir çocuğu dışarıda oyun oynarken kaçırıp gözünü oyup korneasını alıp kaçmışlar, bu nasıl iştir...
neeeyazık günah ya. organ mafyasının işidir. organ nakli çıktığından beri daha çok duyar olduk. Allahım sen bizi koru.
evet organ mafyası, çocuğun hayatı birden bire değişti işte, ömrü boyunca gözleri kör olacağı gibi, o işkencenin psikolojisini nasıl atacak üzerinden, canlı canlı gözleri oyulmuş...
evet organ mafyası, çocuğun hayatı birden bire değişti işte, ömrü boyunca gözleri kör olacağı gibi, o işkencenin psikolojisini nasıl atacak üzerinden, canlı canlı gözleri oyulmuş...
canlı canlı mı :-( allahından bulsun canıler.bır kotuluk yapıyorlar,bari canını yakmasalarmıs garıbımın
senin artık kusuruna bakmıyoruz biz canımiyiyiz de pek kimseler yok bu ara...
hosgeldın tugcecım.hamdolsun.ıyı dıyelım,ıyı olalım,sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?