30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tespitlerin kesinlikle çok doğru.kontaklarım attımı hele de cevap verilmedimi deliye dönüyorum(

evet ne hissettiğini çok iyi anlıyorum desbel.. ama aslı ya da katılıyorum.
seni bu duruma düşürmemeli, bu noktaya getirmemeliydi.. sana bakış açısını tekrar değerlendir ve üzülme artık

o menüde sigara böreği fazla. bir de çay kahve mümkün olduğunca içme ya da bitki çayı iç.

Çinde altı yaşındaki bir çocuğu dışarıda oyun oynarken kaçırıp gözünü oyup korneasını alıp kaçmışlar, bu nasıl iştir...

Çinde altı yaşındaki bir çocuğu dışarıda oyun oynarken kaçırıp gözünü oyup korneasını alıp kaçmışlar, bu nasıl iştir...

neee yazık günah ya. organ mafyasının işidir. organ nakli çıktığından beri daha çok duyar olduk. Allahım sen bizi koru.

boyle haberler cok moralımı bozuyor.bu ınsanlar gecelerı nasıl rahat uyuyabılıyor.allahtan korkmuyorlar,bu pıslıgı yaptıktan sonra bırbırlerinın yuzune nasıl bakabılıyorlar.allah ıkı cıhanda da surundursun bunları

neee yazık günah ya. organ mafyasının işidir. organ nakli çıktığından beri daha çok duyar olduk. Allahım sen bizi koru.

evet organ mafyası, çocuğun hayatı birden bire değişti işte, ömrü boyunca gözleri kör olacağı gibi, o işkencenin psikolojisini nasıl atacak üzerinden, canlı canlı gözleri oyulmuş...

evet organ mafyası, çocuğun hayatı birden bire değişti işte, ömrü boyunca gözleri kör olacağı gibi, o işkencenin psikolojisini nasıl atacak üzerinden, canlı canlı gözleri oyulmuş...

canlı canlı mı :-( allahından bulsun canıler.bır kotuluk yapıyorlar,bari canını yakmasalarmıs garıbımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…