- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #14.981
günaydın kızlar nasılsınız? hepinize keyifli haftalar ..
selam kızlar
selam canım. nasılsın. napıyorsun. :)
uzanıyorum,internet başındayım canım,ailem gezmeye çıktı,ben evde kaldım. sen ne yaptın bugün.
bende iyiyim canım. arkadaşlarla dışarı çıktım bu gün. gezdik biraz. şimdi dinleniyorum. :)
iyiyiz, iş güç uğraşıyoruz,sen nasılsın
Günaydın Petunya, ben de iş yerindeyim.günaydın kızlar, hepinize mutlu bir gün diliyorum ..
dün gece geç yattım, sert bir kahve yaptım kendime çalışmaya başlıyorum.. :126:
sizler nasılsınız?
canım yazdıklarını hep takip ettim ama bi türlü yazamadım
yaş konusunda can sıkacak bir durum yok bence
benim bir arkadaşım kendinden 10 yaş küçük biriyle evlendi arkadaşım 32 çocukta 22 bizde olurmu falan dedik ama walla oldu
5 yıldır evliler çocuklarıda oldu ben pek görüşemesemde (bursaya taşındılarda) mutluluk haberlerini alıyorum
bence bunda bir sakınca olsaydı peygamber efendimiz kendinden büyük bi hanımla evlenmezdi
am sizin yaştan çok daha önemli problemleriniz var yazdıklarına bakarsak seni aramaması çok can sıkıcı sende dayanamayıp
mj atmışsın keşke acele etmeseydin daha ilişkinizde yeniymiş şimdi en heycanlı döneminiz olması gerekirken bu umursamazlık biraz garip
sevgilin için kötü biridir diyemem bazı insanların yapısı biraz rahattır
birde sen hep sevgilinin üstüne düşmüşsün anlaşılan...
bence seni kaybetme korkusunu yaşamalı...
hepimiz elimizdekilerin kıymetini kaybetmeden anlamıyoruz
belki böyle kıymetini anlar anlamıyorsa dahada yapıcak bişey yok
kızların diğer uyarılarınıda dikkate al zaman kötü erkeklerin çoğu gerçekten farklı amaçlarla yaklaşıyorlar
allah böylelerini cemilcümlemizden uzak tutsun
Günaydın Petunya, ben de iş yerindeyim.
Canım kahve istese de gidip Biberiye Çayı yapmayı düşünüyorum.
Hem migrene de iyi geliyor ya...
Ama içmek hiç hoşuma gitmiyor, sevmiyorum bitki çaylarını...
beni dikkate alıp bunları yazdığın için teşekkür ederim.evet haklısın.cumadan beri kafayı yedim ve ona birsürü mesaj yazdım.hiçbirine cevap vermedi.bir taraftan kızdım,içimde ne var ne yok söyledim.sonra çok özlediğimi,onunla olmak istediğim için hırçınlaştığımı söyledim.evlenmek istemediğini söylediğinde sen zaten bittin dedim.anlayacağın söylememem gereken ne var ne yoksa hepsini söyledim ve herşeyi mahvettim.baştan beri rahat biriydi ama dayanamadım.kendime hakim olamadım ve onu kaybettim.çok pişmanım.keşke zamanı geri alabilsem diyorum ama olmuyor işte.bana karşı gerçekten bişeyler hissetseydi arardı diyorum.çok zoruma gidiyor böyle davranması.çok kolay bağlanan biriyim.inşallah kendimi daha çok üzmeden unutabilirim onu.keşke tavsiyelerinizi dinleyip bekleyebilseydim ama iş işten geçti.hepinize tşkler.
Melisa çayını seneler önce adet sancılarına vs iyi geliyor diye içtim birkaç kez. En son içtiğimde öğürdüm sonra da içmedim. Bir de öğürme durumu var bende. İğrenç olduğumun farkındayım!canım afiyet olsun. bende hiç sevmem bitki çaylarını.. tatsız tuzsuz yavan geliyo bana da..
ama gece yatmadan önce içilen bitki çayları çok güzel uyutuyo, melisa çayı özellikle..
kahve de içmeyi pek tercih etmem ama bugün uykusuz olduğum için içtim ve çok iyi geldi.
Melisa çayını seneler önce adet sancılarına vs iyi geliyor diye içtim birkaç kez. En son içtiğimde öğürdüm sonra da içmedim. Bir de öğürme durumu var bende. İğrenç olduğumun farkındayım!
Evet canım, soğan suyu içerken de öyle olmuştu.canım olabilir gayet normal bir durum. soğanda da öyle oluyodu yanlış hatırlamıyosam
beni dikkate alıp bunları yazdığın için teşekkür ederim.evet haklısın.cumadan beri kafayı yedim ve ona birsürü mesaj yazdım.hiçbirine cevap vermedi.bir taraftan kızdım,içimde ne var ne yok söyledim.sonra çok özlediğimi,onunla olmak istediğim için hırçınlaştığımı söyledim.evlenmek istemediğini söylediğinde sen zaten bittin dedim.anlayacağın söylememem gereken ne var ne yoksa hepsini söyledim ve herşeyi mahvettim.baştan beri rahat biriydi ama dayanamadım.kendime hakim olamadım ve onu kaybettim.çok pişmanım.keşke zamanı geri alabilsem diyorum ama olmuyor işte.bana karşı gerçekten bişeyler hissetseydi arardı diyorum.çok zoruma gidiyor böyle davranması.çok kolay bağlanan biriyim.inşallah kendimi daha çok üzmeden unutabilirim onu.keşke tavsiyelerinizi dinleyip bekleyebilseydim ama iş işten geçti.hepinize tşkler.
içinizdekileri dökmüşsünüz,gerçekten seven biri olsa sizi o duruma düşürmezdi zaten,yanlış hatırlamıyorsam yaşı sizden küçüktü bayağı ama 30lu yaştaydı yine, o zamana kadar olgunlaşmadıysa, niyeti ciddi değilse kimseyi boşa oyalamaya hakkı yok, kusur sizde olmadığından, unutmanız daha kolay olmak zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?