30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın kızlar, hepinize mutlu bir gün diliyorum ..

dün gece geç yattım, sert bir kahve yaptım kendime çalışmaya başlıyorum.. :126:

sizler nasılsınız?

günaydın kızlar, hepinize mutlu bir gün diliyorum ..

dün gece geç yattım, sert bir kahve yaptım kendime çalışmaya başlıyorum.. :126:

sizler nasılsınız?
Günaydın Petunya, ben de iş yerindeyim.
Canım kahve istese de gidip Biberiye Çayı yapmayı düşünüyorum.
Hem migrene de iyi geliyor ya...
Ama içmek hiç hoşuma gitmiyor, sevmiyorum bitki çaylarını...

beni dikkate alıp bunları yazdığın için teşekkür ederim.evet haklısın.cumadan beri kafayı yedim ve ona birsürü mesaj yazdım.hiçbirine cevap vermedi.bir taraftan kızdım,içimde ne var ne yok söyledim.sonra çok özlediğimi,onunla olmak istediğim için hırçınlaştığımı söyledim.evlenmek istemediğini söylediğinde sen zaten bittin dedim.anlayacağın söylememem gereken ne var ne yoksa hepsini söyledim ve herşeyi mahvettim.baştan beri rahat biriydi ama dayanamadım.kendime hakim olamadım ve onu kaybettim.çok pişmanım.keşke zamanı geri alabilsem diyorum ama olmuyor işte.bana karşı gerçekten bişeyler hissetseydi arardı diyorum.çok zoruma gidiyor böyle davranması.çok kolay bağlanan biriyim.inşallah kendimi daha çok üzmeden unutabilirim onu.keşke tavsiyelerinizi dinleyip bekleyebilseydim ama iş işten geçti.hepinize tşkler.

canım afiyet olsun. bende hiç sevmem bitki çaylarını.. tatsız tuzsuz yavan geliyo bana da..
ama gece yatmadan önce içilen bitki çayları çok güzel uyutuyo, melisa çayı özellikle..
kahve de içmeyi pek tercih etmem ama bugün uykusuz olduğum için içtim ve çok iyi geldi.

burası bir paylaşım platformu, tabii ki dikkate alıcaz canım; herşeyi mahvettim demişsin, bence zaten işler pek yolunda gitmiyomuş anladığım kadarıyla.. içinde biriken bazı şeyleri acımasızca, öfkeyle dile getirdin anlaşılan.. ama ''öfke'' duygusunu hiç sevmem ve bu konuda hep kendimi frenlemeye çalışırım.
daha önce bu duyguyla yanlış ŞEYLER SÖYLEDİM ve HAKLI OLDUĞUM halde KARŞI TARAFI HAKLI DURUMA düşürdüm. hayatta yolunda gitmeyen şeylerin faturasını bazı insanlardan çıkarmamalıyız. belki daha sakin, daha olumlu ve ılımlı, sevgiyle söyleyebilseydin isteklerini.. inan bana bu çok daha doğru olurdu, ve sonrasında bekleyecektin

sanırım üzüntün bundan kaynaklı.. ama fevri olma lütfen zaman ver kendine ve dua et. belki de böyle olması gerekiyodu.
karşımızdaki insanın tutumu ve davranışları ne kadar yanlış olursa olsun, şikayetlerimizi dile getirirken bazen ölçüyü taşırabiliyoruz. bu da karşımızdakinin aşırı özgüveni ve rahatlığından olsa gerek..

onsuz yaşayabildiğini görsün bırak.

Melisa çayını seneler önce adet sancılarına vs iyi geliyor diye içtim birkaç kez. En son içtiğimde öğürdüm sonra da içmedim. Bir de öğürme durumu var bende. İğrenç olduğumun farkındayım!

canım olabilir gayet normal bir durum. soğanda da öyle oluyodu yanlış hatırlamıyosam

kızlar bu evlilik beklentimizi karşı tarafa ne şekilde izah edebiliriz, samimiyetle ve karşımızdakini kırmadan..
mesela bir ilişki başlangıcında bu nasıl dile getirilir ki ya da oluruna mı bırakmalı ..
malum şimdi ki erkekler birbirimizi tanıyalım kılıfına,gezelim, tatile gidelim, v.s. ooff :44::44:

içinizdekileri dökmüşsünüz,gerçekten seven biri olsa sizi o duruma düşürmezdi zaten,yanlış hatırlamıyorsam yaşı sizden küçüktü bayağı ama 30lu yaştaydı yine, o zamana kadar olgunlaşmadıysa, niyeti ciddi değilse kimseyi boşa oyalamaya hakkı yok, kusur sizde olmadığından, unutmanız daha kolay olmak zorunda.

bide attığınız mesajlara cevap vermeme durumu nedir ya; istemiyorsa istemiyorum der insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…