30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlarrr
nasılsınız?

bende aşırı derece böle ne yapmak istedğini bilmezlik var. sıkkıldım, içimden de tuhaf bi şekilde ağlama hissi var.

yarın 30 Ağustos

selam kızlarrr
nasılsınız?

bende aşırı derece böle ne yapmak istedğini bilmezlik var. sıkkıldım, içimden de tuhaf bi şekilde ağlama hissi var.

yarın 30 Ağustos

zaman zaman hepimize oluyor bu canım, ağlayabilirsen ağla biraz istersen, açılır rahatlarsın biraz...

Son düzenleme:

h.geldın cnm sen nerdeydınki tam okumam gereken 50 sayfa olmuş 15 gündür girmemişim ben :))) barıştk bu arada canım :)

Hoşgeldinn canım...

al bendende o kadar kımse istiyor diye evlenilmez yada gecıktım dıye tugçem döktürmüş gene :)

güzel tespit olmuş canım

bence aydebuz geri barışacak... herkesin hayatı yoluna bir şekilde girer de , benim iş zor görünüyor. çok moralsizim ben de bugün.

bu sefer kararlıydım kız barışmıycaktım 3 gün kaldım ayrı :))) ama hastane işi oldu ıkı gece kaldım başında sonrada tatıle çıktık arkadaşlarıyla onun

biran yazddıklarını okuyunca benmı yazdım acaba dedim :)) benımde öle şuan iş yok ,alem yanımda yok ( gerçi olsalarda tamamen hiç bizaman yanımda olmadılar ) arkadaş desen darbe yemedıgım kişi kalmadı benımde

şimdi herkezden uzak duruyorum ben tek arkadaşm var birde kuzenım o kadar..onlarlada dışarıda bir ortam kuramıyoruz ,birinin bebegi digerinin sorunları var ....ama genede mutluyum çok şükür .tugçeye katılıyorum evrene iyi mesaj yollarsan egeroda sana yi şeylerr sunar

haytta şuan tek istedigim şey se şanssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…