30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

demet şener'in de ondan aşağı kalır bir yanı yok canım. en azından demet akalın bana samimi geliyor, deli dolu dağınık ama inkar etmiyor, olduğu gibi. harbi kızım diyo.. demet şener hanım masum kız havalarında hep. mutlu masal prensesi mübarek kocam şöyle kocam böyle, bik bik bik.. kocasını öven kadınlara da sinir olurum hep. 'yuva yıkan' sıfatını atmaya çalışıyo sırtından ama boşuna.. dışardan herşy tozpembe neden olsa..

AKALIN için hayırlısı buymuş ama, baksana evlense o zaman bu kadar başarılı olabilir miydi, mesleğinde zirve yaptı resmen.. yükseldikçe yükseldi.. belki o zaman o evliliği kaldıramayacaktı o hovardalıkla.. herşeyin hayırlısı demek ki..

Son düzenleme:

sende benım kervana katıldınnnn hayırlısı cnm belkıde daha ıyı bır yer bulursun

teşekkürler canım

evettt bende çok üzülmüştüm ozaman ayrılmadan hep diyorduya bir adaşım var fena dövücem onu dıye

sonradan .i kutluay bunu 4 yıl sonra cılcıbız kapıya attı 5 parasız buda ozaman soyundu işte dergılere felan

ben sevıyorum kızı dogru harbi açık ve net dobra bi kere ,demet şener sinsi şey ıyyyyy hiç sevmıyorum ayrılırlar yakında zaten

bak ebru şallı bıle ayrıldı

herkeze selam kızlar,nasılsınız ?

ben sevgılımden ayrıldım hemde d.günümün oldugu akşam kıyametler koptu şimdi evımdeyım ,dün gece kankam geldı

benı aldı ordan ...hayatımda yaşadıgım ennnnnn berbat d.günüydü

temızlık yapmam gerek içimden gelmıyor hiç birşeyya

Ben zaten DEMET ŞENER'e uyuzum dedim canım

Döveceğim muhabbetini ben de hatırlıyorum.

AAA! neden ayrıldınız ki? yani kavga kıyamet neden oldu ki?

Ben zaten DEMET ŞENER'e uyuzum dedim canım

Döveceğim muhabbetini ben de hatırlıyorum.

AAA! neden ayrıldınız ki? yani kavga kıyamet neden oldu ki?

d.günüm için restoran bara gittik .normalde içmiyoruz eskıden aralarda,özel günlerde içerdik ... hadı özel gün içelim dedim ok dedi
bana hediye olarak normal taşlı bir yüzük almış canım ,bende bozuldum herkez tektaş beklerken bu ne dedim .mılete ne dedi işin
kötü tarafı ben bıle bekledım dedim.suratım asıldı konuşmadım hiç zaten istemıyorum al bunu dedım almadı ısrar ettım almaı
masadan kalkarken şu kapıdan çıkıyoruz herkez yoluna benı sakı n arama dedım yüzügü masaya koydum.o bana ben ona işte içkıyı sevmıyorumda senın hatrın için içtimde,işten geldım canlı müzük kafamı şişirdi
ne yapsam memnun olmuyormuşumda ,napıyım teneke parçasını benya dedım daha ucuz alsaydında tektaş alsayın dedım ,anlamlı olurdu ,gecen ayrıldıgımızda bunun içinmi aradın benı dedım arama bıdaha diyip kalktım ,evıme gecıcektım anahtarlarım ondaydı ,ona gittik gecenın 2.si olmuş bu gece kal sabah gidersin dedi sabaha kadar kavga ettık işte ,panık atak yaşadım ,gitme felan dedi kal kalmam dedım senıde görek istemıyorum artık .dün gecede kankam oraya geldı bız yemege kahve içmeye gettık biyere ,kıızm ne biçim ayrılık bu dedı .evıne ugradık eşyalarımın hemen hepsşini toplayı çıktım evden ....
benı o idare edıyormuş ,anlaşamıyormuşuz,herşeyı yemıyormuşum ,çok titizmişim,heryerde oturamıyormuşum,sinirliymişim,bagrıyormuşum ona hep ,bu ilşki onun sayesınde yürüymüş . ben kızdıgım zaman cekıp gidiyormuşum .çok dertlıymiş benden çok

meraba kızlar.

beni de aranıza alır mısınız?

24 yaşındayım ama çok umutsuzum bu konuda. sanki hiç sevgilim olmucak hep yalnız kalıcakmışım gibi geliyo

adamakıllı bi ilişkim oldu diyemem bu zamana kadar.

eski görüştüğüm çocukta sevgili yapmış yeni onun da üzüntüsü var bu aralar. üstelik her gün görmek zorundayım güçlü görünmek çok zor

üzüldüm canım, hakkınızda hayırlısı olsun...
genelde ilişkide biraz uzun bir süre geçmişse ama ilişkiyi resmiyete dökme, alenileştirme bakımından hiçbir gelişme yoksa, özellikle kadın içgüdüsel olarak ciddi bir adım istiyor karşı taraftan, yoksa ilişkiden soğuyor, hatta kendini kullanılmış gibi bile hissediyor...
ilişkinizin iç yüzünü bilemeyiz ama o kadar yıl çıkıyorsunuz,aynı evdesiniz,yaşınız da uygun,yüzüğü ne diye hediye etti bilmiyorum, sen son zamanlarda çıkışınca sus payı hediyesi gibi idiyse, ertelemek içinse sen haklısın bence... sen o kadar zaman onun evini çekip çevirdin, evini temizledin,yemekleri çeşit çeşit yaptın, her şeyi elinden geldiğince yaptın ama adın titiz ve kavgacı olmuş...senin hakkın daha çok o evde bence...
bakalım ilerleyen günlerde ne olacak...

buraya öyle yazıp kaybolan çok ama hoşgeldiniz yaşınız çok küçük daha,önünüzde uzun,mutlu,umutlu yıllar var

buraya öyle yazıp kaybolan çok ama hoşgeldiniz yaşınız çok küçük daha,önünüzde uzun,mutlu,umutlu yıllar var

yok ben bayadır sessiz takıpçisiyim buranın. yazdıklarınızı okuyorum hep.

inşallah dediğiniz gibi olur. :26: hepimizin karşısına hayırlı birileri çıkar artık.

yok ben bayadır sessiz takıpçisiyim buranın. yazdıklarınızı okuyorum hep.

inşallah dediğiniz gibi olur. :26: hepimizin karşısına hayırlı birileri çıkar artık.

o zaman sesli takipçi olarak bekliyoruz seni de aramıza,en küçük sensin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…