- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.301
Günaydın Petunyacığım...
Ben de çok sevindim. Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin.
İbrahim KUTLUAY olayından beri üzülürüm kendisine... İ.Kutluay ve karısına da gıcığım ( gerçi olayın iç yüzünü bilmiyoruz ama! )
Tamam Demet AKALIN da çirkef falan, çok dağıttı kendini. İbrahim ve ailesi haklıymış bunu almamakla diyenler bile var ama olsun mutlu olmasına, anne olacak olmasına çok çok sevindim!
Aydebuz, canım bu da pastan! :)
İyi akşamlar
Aydebuz cnm nice sağlıklı huzurlu yaşlara inş. İnş seneyede hayırlısı ile evli girersin.
Petunya üzülme. Hayırlı insanlar değilmiş. Önemli olan hayırsızı başta görmek. Sonradan görmek inan çok daha zor.
35ayse cnm üzülme. Evliliğinde değişmyen erkek sayısı yol denecek kadar az bence.
Nikah var nede olsa ye düşünüyor geneli.
Birde elde edilen şeyin değeri azalıyor sanırım.
Ama zamana bırak sabret çaba harcq. Allah emeklerini çabanı sabrını boşa çıkarmasın inş.
Kimsenin evliliği dört dörtlük değil. Herkesin evliliğinde eşinde beğenmediği yönler vardır. Önemli olan onları kabul edip birbirini tolere etmek.
evettt.calısan eş ıstıyoruz dıyorlar.hatta kendı ısının sahıbı muhendıs arkadas bana maasımı bıle sormustu :S Soylemedım o ayrı(şaır burda yıne eskı sevgılıye seslenıyo :-D )
adamına gore muamele yapılan,ınsana deger verılmeyen yerdı.6 ayda 3 kısı cıkardılar isten dusun yanı.zaten topu topu 10 calısan var.maasları da cok gecıktırmeye baslayınca canım tak dedı.cıktım
İyi akşamlar
Aydebuz cnm nice sağlıklı huzurlu yaşlara inş. İnş seneyede hayırlısı ile evli girersin.
Petunya üzülme. Hayırlı insanlar değilmiş. Önemli olan hayırsızı başta görmek. Sonradan görmek inan çok daha zor.
35ayse cnm üzülme. Evliliğinde değişmyen erkek sayısı yol denecek kadar az bence.
Nikah var nede olsa ye düşünüyor geneli.
Birde elde edilen şeyin değeri azalıyor sanırım.
Ama zamana bırak sabret çaba harcq. Allah emeklerini çabanı sabrını boşa çıkarmasın inş.
Kimsenin evliliği dört dörtlük değil. Herkesin evliliğinde eşinde beğenmediği yönler vardır. Önemli olan onları kabul edip birbirini tolere etmek.
Günaydın Petunyacığım...
Ben de çok sevindim. Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin.
İbrahim KUTLUAY olayından beri üzülürüm kendisine... İ.Kutluay ve karısına da gıcığım ( gerçi olayın iç yüzünü bilmiyoruz ama! )
Tamam Demet AKALIN da çirkef falan, çok dağıttı kendini. İbrahim ve ailesi haklıymış bunu almamakla diyenler bile var ama olsun mutlu olmasına, anne olacak olmasına çok çok sevindim!
demet şener'in de ondan aşağı kalır bir yanı yok canım. en azından demet akalın bana samimi geliyor, deli dolu dağınık ama inkar etmiyor, olduğu gibi. harbi kızım diyo.. demet şener hanım masum kız havalarında hep. mutlu masal prensesi mübarek kocam şöyle kocam böyle, bik bik bik.. kocasını öven kadınlara da sinir olurum hep. 'yuva yıkan' sıfatını atmaya çalışıyo sırtından ama boşuna.. dışardan herşy tozpembe neden olsa..
AKALIN için hayırlısı buymuş ama, baksana evlense o zaman bu kadar başarılı olabilir miydi, mesleğinde zirve yaptı resmen.. yükseldikçe yükseldi.. belki o zaman o evliliği kaldıramayacaktı o hovardalıkla.. herşeyin hayırlısı demek ki..
Ben zaten DEMET ŞENER'e uyuzum dedim canımdemet şener'in de ondan aşağı kalır bir yanı yok canım. en azından demet akalın bana samimi geliyor, deli dolu dağınık ama inkar etmiyor, olduğu gibi. harbi kızım diyo.. demet şener hanım masum kız havalarında hep. mutlu masal prensesi mübarek kocam şöyle kocam böyle, bik bik bik.. kocasını öven kadınlara da sinir olurum hep. 'yuva yıkan' sıfatını atmaya çalışıyo sırtından ama boşuna.. dışardan herşy tozpembe neden olsa..
AKALIN için hayırlısı buymuş ama, baksana evlense o zaman bu kadar başarılı olabilir miydi, mesleğinde zirve yaptı resmen.. yükseldikçe yükseldi.. belki o zaman o evliliği kaldıramayacaktı o hovardalıkla.. herşeyin hayırlısı demek ki..
Döveceğim muhabbetini ben de hatırlıyorum.evettt bende çok üzülmüştüm ozaman ayrılmadan hep diyorduya bir adaşım var fena dövücem onu dıye
sonradan .i kutluay bunu 4 yıl sonra cılcıbız kapıya attı 5 parasız buda ozaman soyundu işte dergılere felan
AAA! neden ayrıldınız ki?herkeze selam kızlar,nasılsınız ?
ben sevgılımden ayrıldım hemde d.günümün oldugu akşam kıyametler koptu şimdi evımdeyım ,dün gece kankam geldı
benı aldı ordan ...hayatımda yaşadıgım ennnnnn berbat d.günüydü
temızlık yapmam gerek içimden gelmıyor hiç birşeyya
Ben zaten DEMET ŞENER'e uyuzum dedim canım
Döveceğim muhabbetini ben de hatırlıyorum.
AAA! neden ayrıldınız ki?yani kavga kıyamet neden oldu ki?
sende benım kervana katıldınnnn hayırlısı cnm belkıde daha ıyı bır yer bulursun
d.günüm için restoran bara gittik .normalde içmiyoruz eskıden aralarda,özel günlerde içerdik ... hadı özel gün içelim dedim ok dedi
bana hediye olarak normal taşlı bir yüzük almış canım ,bende bozuldum herkez tektaş beklerken bu ne dedim .mılete ne dedi işin
kötü tarafı ben bıle bekledım dedim.suratım asıldı konuşmadım hiç zaten istemıyorum al bunu dedım almadı ısrar ettım almaı
masadan kalkarken şu kapıdan çıkıyoruz herkez yoluna benı sakı n arama dedım yüzügü masaya koydum.o bana ben ona işte içkıyı sevmıyorumda senın hatrın için içtimde,işten geldım canlı müzük kafamı şişirdi
ne yapsam memnun olmuyormuşumda ,napıyım teneke parçasını benya dedım daha ucuz alsaydında tektaş alsayın dedım ,anlamlı olurdu ,gecen ayrıldıgımızda bunun içinmi aradın benı dedım arama bıdaha diyip kalktım ,evıme gecıcektım anahtarlarım ondaydı ,ona gittik gecenın 2.si olmuş bu gece kal sabah gidersin dedi sabaha kadar kavga ettık işte ,panık atak yaşadım ,gitme felan dedi kal kalmam dedım senıde görek istemıyorum artık .dün gecede kankam oraya geldı bız yemege kahve içmeye gettık biyere ,kıızm ne biçim ayrılık bu dedı .evıne ugradık eşyalarımın hemen hepsşini toplayı çıktım evden ....
benı o idare edıyormuş ,anlaşamıyormuşuz,herşeyı yemıyormuşum ,çok titizmişim,heryerde oturamıyormuşum,sinirliymişim,bagrıyormuşum ona hep ,bu ilşki onun sayesınde yürüymüş . ben kızdıgım zaman cekıp gidiyormuşum .çok dertlıymiş benden çok
aynen,kervanda onde gıdıp bayrak tasıycam yakında
meraba kızlar.
beni de aranıza alır mısınız?
24 yaşındayım ama çok umutsuzum bu konuda. sanki hiç sevgilim olmucak hep yalnız kalıcakmışım gibi geliyo
adamakıllı bi ilişkim oldu diyemem bu zamana kadar.
eski görüştüğüm çocukta sevgili yapmış yeni onun da üzüntüsü var bu aralar. üstelik her gün görmek zorundayımgüçlü görünmek çok zor
selam nasılsın
buraya öyle yazıp kaybolan çok ama hoşgeldinizyaşınız çok küçük daha,önünüzde uzun,mutlu,umutlu yıllar var
yok ben bayadır sessiz takıpçisiyim buranın. yazdıklarınızı okuyorum hep.
inşallah dediğiniz gibi olur. :26: hepimizin karşısına hayırlı birileri çıkar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?