30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

genelde olumlu yazmışlar,ben karamsar biri olarak olumsuz yazmışım hakkınızda hayırlısı olsun aydebuzcum, ben mutlu olamadım ama herkesin mutlu olmasını canı gönülden isterim.

:)aamin tatlım mutluluk an meselesidir bir bakmışsınkı yarın haytın degişmiş ,,hanı bir söz vardıya

hayatım alt üstü oldu dıye

NERDEN BILIYORSUNKI HAYATIN ALTININ ÜSTÜNDEN DAHA IYI OLMUYCANI DIYE

belkı ımtıhanınır bunlar yarın ınadına daha mutlu olucaksındır bılemessın

bak bır arkdşım vardı benım okuldan ,evlendı çocu yaşta bı çocugu oldu adam bakamadı buna ekmek bıle getıremedı evıne ,ayrıldı babasının evıne geldı kız ,işe girdi biriyle tanıştı şimdi 3 koca lüx dükkanı var kocaanda evleri kaç tane bılemıyorum ,her tarafınada sılıkon taktırdı ...o bıle hayal edemezdı bu hayatı ,ılk eşinde adam çocugunuda kabuul ettı

Son düzenleme:
..........................

Son düzenleme:
..............................................................................................................

Son düzenleme:
..............................................................................................................

herşey güzel olacaaakkkkkk aydebuz buna inanmalısın..
küllerinden yeniden doğmalısın...
kendine yeni bir yol çizmeli, o yolu yine kendin aydınlatmalısın..
gerekiyosa kendini yeniden yaratmalısın..
affetmeli.. hafiflemelisin..

valla aydebuz, yaşadığın şeyler işte bir kadının değmeyen insana verdiği emeğe değere sevgiye üzülmesi.

ilişkilerde haklıysan ve hakkını ararsan suçlu sen olursun. çünkü baştan hakkını car car olup arasaydın onu gıkı çıkmazdı.
ona sus, onu bekle, buna sus, aman onu psikolojisi, aman onun tatmini, aman onun bekledikleri dediğimiz için bence ilişkide hata yapıyoruz.
biz kendimiz bir birey olduğumuzu, bizimde o ilişkiden beklentilerimizi unutuyoruz.
işte böyle oluncada bir taraf sürekli veren taraf, biride alan taraf yada sömüren taraf konumuna geçiyor.

ben valla boşandıktan sonra şunu anladım ki ne kadar hakediyorsa o kadar değer ve emek vermek gerek.
çok çabalayınca madalya takmıyor.

heee işte asıl önemli olan bunları biliyoruz da, uygulayabiliyor muyuz???
ben şahsen uygulayamadım şimdiden sonra uygulayabilir miyim onada emin değilim. ama uygulamazsam eğer eskisinden farklı bir hayatım olmayacak.

birazda bu tarz şeyler karakter meselesi. ben çatışmayı, uğraşmayı illa dediğim yapılsın filan diye didinmeyi beceremem.
oysaki istemiyorsan birşeyi yapmıcaksın.
çevremde mutlu ilişkilere bakıyorumda kızlar hep alttan gir üstten çık dediğini bir şekilde yaptırıyor. şans mıdır çözemedim.

hakkında en hayırlısı neyse o olsun. valla bişi olmuyorsa vardır bir hikmeti çok zorlamamak gerek.

inşllah canım ne güzel yazmışsın

ıyıde kımı affedıcem kız :)

valla dedıklerın çok doğru ,ben ılk başlarda buna kötü davranıyordum çok kötü hemde kendıde dıyorkı bena köpek gibi davranıyodun ozamanlar sen der,
ozaman benden degerlııs yoktu .ne zamankı sevgımı gösterdım bu dahada fazla şımardı
şimdi şöle bişey hakkını yıyemem buda her dedigimi yaptı ,her istedigimi aldı ,hep yanımda oldu bi dedigim benımde ıkı olmadı
aslında benım için çokkk idealdi ,çokta iyi biri tüm güzellıkeri hak edıcek biri aslında

ama olmadı sonu gelmedi işte ,evet zorlamamk gerek bende toptan pes ettım işte :)

hahaa
valla bende bilemedim canım sözün gidişi işte..

affet derken içinde bşyleri affet, öfkeni dindir anlamında .. ok canım?

ben kıncıyım kı öfke koly dınmıyor bende ,tartışmış olsak başkaydı o ama şimdi,insan kendını sevılmemiş hissedıyor

turkuaz cidden öyle mi yaa? kızlar eviriyo çeviriyo erkeği adam ediyo diyolar..
evli bir arkadaşıma bir gün yakınıyodum.
bana dedi ki 'erkeklerin hepsi aynı, sen susmayacaksın, yaptıracaksın..'
benimde hiç huyum değil uğraşmak. öenmsemedim
ama ya kız haklıysa..... allahım !!..

ben kıncıyım kı öfke koly dınmıyor bende ,tartışmış olsak başkaydı o ama şimdi,insan kendını sevılmemiş hissedıyor

anladığım kadarıyla durumlarınızı müsait gördüm aileleriniz uzak o yalnız kalıyor.
neden evlenmiyorsunuz acaba?? gerçekten istemiyor mu evlenmek?

yanlış bir soru belki ama senin de üzülmeni istemem mantıklı düşünmen gerek...

benım ailem uzakta 3.4 ay gelırler kışın onun bir ailesi yok yapayanlız ..bılemıyorumkı hiç aile ortamı görmedi bu insan sanırım korkuyor aile olmaya

benım ailem uzakta 3.4 ay gelırler kışın onun bir ailesi yok yapayanlız ..bılemıyorumkı hiç aile ortamı görmedi bu insan sanırım korkuyor aile olmaya

olabilir canım.. sorumluluk almak istemiyor belki ama ömrünün sonuna kadar da bekar kalacak değil ya erkek için daha zor bir durum..
hakkınızda hayırlısı olsun inş. gün doğmadan neler doğar derler.
bir çaresi bulunur elbet..

evett alamdı sanırım canım aynen öle yok bnım dokundugum kişi çabuk evlenır ...bende var sanırım garamet

sağol tatlım hayırlısı evet ,inşllh o çgre çabuk bulunur

hoşbuldum canım. teşekkür ederim çok güzel yazmışsın

bilmiyorum bu aralar çok kafama takıyorum yalnızlık konusunu. bi de eski cıktıgım çocugunda sevgilisıi oldu yeni. onları hergün görüyorum o da etkiliyo beni

iyi bi meslegim var. okuyorum son sınıfım. kendimi derslere vermeye çalışıyorum. bi de kadınlar kulübünü takip ediyorum sürekli çok iyi geliyo burası.

bak sende şimdilik düşünmüyorum demişsin buda bir yeşil ışık 1-2 güne sinirin iyice geçer barışırsınız ama buda çözüm olurmu bilmiyorum sonra yine aynı problemler bir yerden patlak verir bizde çok kavga eden bir çiftiz hele ilk çıkmaya başladığımızda günde 5 sefer kavga eder barışırdık şimdide tabi hala devam ediyor tartışmlarımız bende hiç kavga etmeyen çiftleri anlayamıyorum nasıl başarıyolar büyük ihtimalle bir tarafın hep alttan alıp idare etmesiyle oluyor buda genel olarak hep kadın oluyor
aslında eşim özel günlere çok önem verir doğum günü sevgililer günü yıl dönümü gibi evlenmeden önce çıokmaya başladığımız günü her ay kutlardık evlenmeden önce her gün kapıyı açtığımda notlar çiçekler odamda duvarlar onun aşk yazılarıyla dolmuştu çok romantikti ama niye evlenme teklifi etmedi bilmiyorum pek takmadığımdan hiç sormadımda sanki beklemediğin birinden evlenme teklifi almak ilginç olurdu bizimki baştan beri okadar belliydiki bide biz 3 yıl birlikteydik ama 1 ay içinde evlenmeye karar verdik isteme söz düğün 1 ay sonra evliydik fırsat bulamamış olabilir belkide bu düğün hazırlıkları döneminde ben çok isteksizdim oda bir okadar heycanlı buda onun hevesini kırmış olabilir ben özel günlerimizide hep unuturdum zaten bu yılda yine evlilik yıl dönümümüzü unuttum

benımkııs şuan bir tartışma degıldıkı ,bu ılşki şekıl almıyordu sadace ,evlı gibi ciddi bir ilşki yaşıyosun düşün ortada hiç bişey yok ,barışsakta bişey olmuycana artık emınım ,bende düşünmüyorum dedım ama senınle düşünmüyorum dedım ,yoksa bir bebişim olsun istiyorum ben .hayallerım var onun yanında hayllerımden uzaklaşıyordum hep ,yanı barışsakta sorun devam edıcegı için hergün tartışırız ,gerek duymuyorum barışmaya artık ,yoksa hala sevıyorum onu zorda olucak belkıde onca yaşanmışlıga sırtını dönerken insanın içi acıyorrr,

kvga etmeyen çift olmaz sanmıyorum bır yerdede dedıgım gibi bir taraf ozaman kesınnnnnnn aldatıyordur ,hayat güllük gülüstanlık degılkı ,hem çok seven çiftler kavga eder genelde

senınkıde garıpmiş he o kadar duygusal romantık adamın teklıfıde unutulmaz olmalıydı söle sana yenıden etsın :)

şuan romantıklıgı kalmadı dımı ? aaaaaa evlılık yıldönümü unutulurmu ya biz tanışma yıldönümünü bıle unutmazdık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…