30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aydebuz açıkcası hakkında hayırlısı olsun.
yani sen ciddi bişi istiyorsun bu hislerin tavan yapmış. bastırmaya ertelemeye çalışsan da bir süre sonra yine içinden çıkacaktır.
oda istemiyorsa evlenmek, bence hiç zorlama şansını.
yoluna bak. evet zor ama istersen başarırsın yani.
eğer ona baskı yaparsan, ciddi bir adım atsada isteyerek yapmadığı içinde bu defa da bunalıma girer.
bu seferde hayda onu bunalımdan çıkarmaya uğraş. yine sen yıpranırsın.
ayrıca erkekler kadınlar kadar güçlü değil. höhh desen hemen bunalım olup suçlarlar.
haklı iken haksız da olursun ben diyim.
üsteleme boşver. seviyorsa kendi peşinden gelip gerekeni yapacaktır.
sonradan üzülüp ağlayacağını şimdi üzül. ,ilerde olumsuzluk yaşamak daha zor.

nekadar zamandır birliktesiniz tam bilmiyorum ama daha önce okuduklarıma göre uzun süredir berabersiniz sanırım
sana ileriye dönük bir güven vermeseydi bukadar zaman sürdürmezdin.... bende evlenmeden önce tek taş falan almadım hatta evlilik teklifi bile almadım ama onun niyetinin baştan beri evlilik olduğunu bildiğimden bunlar aklıma bile gelmedi .sen bundan emin değilsin sanırım aksi halde çok dert etmezdin gibi geliyor... tepkinde bence bu yüzden biraz fazla olmuş
ama çok geçmeden barışacaksınız bence

hoşgeldin canım aramıza
henüz bunları düşünmek için çok küçüksün canım -sakın yanlış anlama- ilerde bol bol düşüneceğin zamanların olur. dilerim olmasın tabii, dua et hayat sana istediklerini getirsin..
işin mesleğin varsa ona asıl, kendini geliştir, çeşitli yemekler yapmayı öğren, şehirleri gez, turlara katıl, kursalara git yeni çevreler arkadaş grupları edin. şu an bunları dolu dolu yaşa..
ayrıcaa kendini kimseyle kıyaslama ve yaşarken kimseyi referans alma, içinden ne yapmak geliyorsa öyle yaşa .. ok

Ben zaten DEMET ŞENER'e uyuzum dedim canım

Döveceğim muhabbetini ben de hatırlıyorum.

AAA! neden ayrıldınız ki? yani kavga kıyamet neden oldu ki?

gülümsun: anladım canım bende uyuzum ya ondan yazdım, çok gıcık oluyorum hemde o basın açıklamalarına..

aydebuz: valla ne diyim bilemedim canım, geçmiş olsun ahh bu erkekler.. hep haklılar valla zeytinyağı gibi su yüzüne çıkarlar hep..
hep sen iyisin, sen harikasın diyip gururunu okşarsan senden iyisi yok..

canım geçmiş olsun, güçlü olmaya çalış, istersen bir süre kendini dinle.. hislerini, yüreğini dinlendir..
pat diye bitiremezsin zaten istesende olmaz.. zamanla uzaklaşacaksın belki ama ben yine barışırsınız gibi hissediyorum..

genelde olumlu yazmışlar,ben karamsar biri olarak olumsuz yazmışım hakkınızda hayırlısı olsun aydebuzcum, ben mutlu olamadım ama herkesin mutlu olmasını canı gönülden isterim.

gününüz güzel geçsin kızlar
sağ ol canım.

aynen aslımya amin okurken bıl gözlerim doldu şunları orası ondan çok benım evımdı ,giderken bile dıyorumk bak evı temızle temız bırak ,o aile olmanın or olmadıgını görmes lazımdı ama göremedı ,evet tıtız olmak sorun oldu aramızda hep o alabıldıgınce dagınık tı arkasında gezıceksın hep ,evet kadınlar bir ciddiyet görmek istiyor tabıkı heraman kiiii ben buna aşıkta degıldım ,o bana aşıktı sevenımı sevmeye çalıştım ben ,hatta ALLAH'A hep dua ettım yarabbım hep içime sevgı ver çok iyi biri buna sevıyım dedım .rabbım sesımı duydu bende nu sevdım .ciddi olarak başlamıştım bız hazırım demişti bana oysa ,meger degılmiş...ben bu ilşkide asla kullanılmış hissetmedım ,içimden gelıyosa yaptım herşeyı gelmedıgınde kılım kıbırdamadı ,arada cinsellık yaşasayım yıkılırdımda şimdi çokta acı vermıyor henüz ,ben çabuk unuturum yenı hayaıma adepte olayım ,kıncıyım soguturum kendımı ,ozamanada o gelıcek bnişman olucak ...dedım zaten ilk ayrıldıgımızda öldü kapılarda onun 5 katını yaparım sana sakın aramada gelmede dedım ..yüzügü bana hedıye olarak aldı ,gecen senede taşlı yüzük almıştı zaten ilk d.günümdede pırlanta koly almıştı ...alışık yanı

sağol tatlım amin inşallah hayırlıı olur ,aslında biz bu ilşkıye cıddı başladık ben bı nevı mantık evlılıgı olur dedım ,iyi biri çünkü ,dürüst,sadık ,nebılıyım yukardada aslıyada yazdım .benım ailm basstırınca lk başta bu kaçtı korktu sonra 1 yıl üstelemedım konusunu bıle açmadım hiç hatta düşünmüyorum dedım sennle evlılıgı ,ama kadın beklıyor ben 1 geçmezdı bu teklıfı alırdım ,ama bu etmedı ,ben ılk defa bir erkek için bişiler yaptım ,giyme dedi giymedım ,gitme dedi gitmedım ,gezme dedı gezmedım....digerlerinede köpek gibi davrandım ,kapımda yattılar ,demekkı vesselam erkek mılletıne yaranamassın
kendın için yaşıycaksın ,kımseyı hayatnın merkezıne almıycaksın ,hak etmıyorlar çünkü ,na sorsan benım bu yaptıklarımı oda yaptı kımseye gıtmedı ,görüşmedı kımseyle gezmedı ,onunda zamanı gıttı 2 yılı çöpe ,oda öle diyor ,salak şey ben adam gibi sonuçlansın dedım demekkı çöpe attıran sensın .ben evlenmeye pek te sıcak bakamıyorumya güvenemıyorum kımseye ,tek buna okey derdım ben,şimdi kısmet degılmiş dıyorum zorlamak yersiz diyorum ,eskıden fir,fir gezerdım ,15 daıkam bıle degerlıydı benım ,şimdi ise 2 küsür yılımı çöpe attım ben ona üzülüyorum ,emeklerım var onca hakkımıda asla helal etmıyorum dedim

teşekkürler uzun bana göre birde hergün görüşürdük biz son zamanlardada aynı evdeydık işte son 1 yılı sanırım ,bunun arkasında kımse olmadıgı için güvensiz bu gelece yönelık ,birde o gelenekçi baya ,ben modern .taıkı her çift gibi mükkemmel degıldır kımse turkuazında yazıgı gibi hemen çöküp bunalıma giriyorlar bunlar azıcık kavga etsek anlaşamıyruz oluyor .
hiç kavga etmeyen insanlarda sorun vardır asıl dıyorum kesınlıkle bir taraf aldatıyordur .
yanı oda sevıyor emınım ıkız gıbıydık bız bi işe ayrı gidiyordu benden bide wc ye :)) ben hep dedımkı işte yarın ,yarın yarın
ama o yarın hiç gelmedı .belkıdedım d.günümde alır tek taşı edemez bu teklıf utanır felan :) NASILYA TEKLIF ALMADANMI ?
O ÖZEL BİR ANDIR buna yaaşatmadımı sana ...mıllet ne süprizler ypıyorya ben sadece bekledıgım dogru bır yüzüktü onu bılee beceremedı bu adam ...valla barışmayı düşünmüyorum şimdilik

ben şımarttım zaten onu çok ...çocuk gibi baktım ben ona ,bir şeyını eksık etmedım ,düzenını ben kurdum evınde

gece uyurken nefesını dinledım ,nefes alıyrmu dıye ,uykuda nefesıın durdugunu fark ettım düşün , ( uyku apnesi diyorlar )

dr.gittik tam 45 sn duruyordu nefesi ....şimdi maskeyle yatıyorr geceleri kocaman kocaman hortumlarla uyumak zorunda

10 gün önce bıraktıgımda dayanamadım bundan dolayı barıştım ...o içerde yatarken ben ekrandan bakınca görüyordum nefesının durdugunu ,ölüyor kabloları çıkarın dıyordum ,ben bu adamı sevıyorum dedım tekrar barıştım

benım ailem yanımda yok onun zaten bir ailesi bile yokkkk

biz birbirimizi anlrız dedım birbiirimize tutunuruz sanmıştım ,hayatlarımız benziyo çünkü birbirine,zorlu br hayatımız var

meger sen bana hiç tutunmamışsın dedım .bende san a tutundugumu sanmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…