- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.321
herkeze selam kızlar,nasılsınız ?
ben sevgılımden ayrıldım hemde d.günümün oldugu akşam kıyametler koptu şimdi evımdeyım ,dün gece kankam geldı
benı aldı ordan ...hayatımda yaşadıgım ennnnnn berbat d.günüydü
temızlık yapmam gerek içimden gelmıyor hiç birşeyya
selam kızlar nasılsınız
hamdolsun Rabbim bugünler için, ii sen nasılsın yavru
şükür ben de iyi olmaya çalışıyorum canım.
d.günüm için restoran bara gittik .normalde içmiyoruz eskıden aralarda,özel günlerde içerdik ... hadı özel gün içelim dedim ok dedi
bana hediye olarak normal taşlı bir yüzük almış canım ,bende bozuldum herkez tektaş beklerken bu ne dedim .mılete ne dedi işin
kötü tarafı ben bıle bekledım dedim.suratım asıldı konuşmadım hiç zaten istemıyorum al bunu dedım almadı ısrar ettım almaı
masadan kalkarken şu kapıdan çıkıyoruz herkez yoluna benı sakı n arama dedım yüzügü masaya koydum.o bana ben ona işte içkıyı sevmıyorumda senın hatrın için içtimde,işten geldım canlı müzük kafamı şişirdi
ne yapsam memnun olmuyormuşumda ,napıyım teneke parçasını benya dedım daha ucuz alsaydında tektaş alsayın dedım ,anlamlı olurdu ,gecen ayrıldıgımızda bunun içinmi aradın benı dedım arama bıdaha diyip kalktım ,evıme gecıcektım anahtarlarım ondaydı ,ona gittik gecenın 2.si olmuş bu gece kal sabah gidersin dedi sabaha kadar kavga ettık işte ,panık atak yaşadım ,gitme felan dedi kal kalmam dedım senıde görek istemıyorum artık .dün gecede kankam oraya geldı bız yemege kahve içmeye gettık biyere ,kıızm ne biçim ayrılık bu dedı .evıne ugradık eşyalarımın hemen hepsşini toplayı çıktım evden ....
benı o idare edıyormuş ,anlaşamıyormuşuz,herşeyı yemıyormuşum ,çok titizmişim,heryerde oturamıyormuşum,sinirliymişim,bagrıyormuşum ona hep ,bu ilşki onun sayesınde yürüymüş . ben kızdıgım zaman cekıp gidiyormuşum .çok dertlıymiş benden çok
meraba kızlar.
beni de aranıza alır mısınız?
24 yaşındayım ama çok umutsuzum bu konuda. sanki hiç sevgilim olmucak hep yalnız kalıcakmışım gibi geliyo
adamakıllı bi ilişkim oldu diyemem bu zamana kadar.
eski görüştüğüm çocukta sevgili yapmış yeni onun da üzüntüsü var bu aralar. üstelik her gün görmek zorundayımgüçlü görünmek çok zor
Ben zaten DEMET ŞENER'e uyuzum dedim canım
Döveceğim muhabbetini ben de hatırlıyorum.
AAA! neden ayrıldınız ki?yani kavga kıyamet neden oldu ki?
yok ben bayadır sessiz takıpçisiyim buranın. yazdıklarınızı okuyorum hep.
inşallah dediğiniz gibi olur. :26: hepimizin karşısına hayırlı birileri çıkar artık.
d.günüm için restoran bara gittik .normalde içmiyoruz eskıden aralarda,özel günlerde içerdik ... hadı özel gün içelim dedim ok dedi
bana hediye olarak normal taşlı bir yüzük almış canım ,bende bozuldum herkez tektaş beklerken bu ne dedim .mılete ne dedi işin
kötü tarafı ben bıle bekledım dedim.suratım asıldı konuşmadım hiç zaten istemıyorum al bunu dedım almadı ısrar ettım almaı
masadan kalkarken şu kapıdan çıkıyoruz herkez yoluna benı sakı n arama dedım yüzügü masaya koydum.o bana ben ona işte içkıyı sevmıyorumda senın hatrın için içtimde,işten geldım canlı müzük kafamı şişirdi
ne yapsam memnun olmuyormuşumda ,napıyım teneke parçasını benya dedım daha ucuz alsaydında tektaş alsayın dedım ,anlamlı olurdu ,gecen ayrıldıgımızda bunun içinmi aradın benı dedım arama bıdaha diyip kalktım ,evıme gecıcektım anahtarlarım ondaydı ,ona gittik gecenın 2.si olmuş bu gece kal sabah gidersin dedi sabaha kadar kavga ettık işte ,panık atak yaşadım ,gitme felan dedi kal kalmam dedım senıde görek istemıyorum artık .dün gecede kankam oraya geldı bız yemege kahve içmeye gettık biyere ,kıızm ne biçim ayrılık bu dedı .evıne ugradık eşyalarımın hemen hepsşini toplayı çıktım evden ....
benı o idare edıyormuş ,anlaşamıyormuşuz,herşeyı yemıyormuşum ,çok titizmişim,heryerde oturamıyormuşum,sinirliymişim,bagrıyormuşum ona hep ,bu ilşki onun sayesınde yürüymüş . ben kızdıgım zaman cekıp gidiyormuşum .çok dertlıymiş benden çok
yok ben bayadır sessiz takıpçisiyim buranın. yazdıklarınızı okuyorum hep.
inşallah dediğiniz gibi olur. :26: hepimizin karşısına hayırlı birileri çıkar artık.
canım geçmiş olsun, güçlü olmaya çalış, istersen bir süre kendini dinle.. hislerini, yüreğini dinlendir..
pat diye bitiremezsin zaten istesende olmaz.. zamanla uzaklaşacaksın belki ama ben yine barışırsınız gibi hissediyorum..
gününüz güzel geçsin kızlar
hoşgeldin canım aramıza
henüz bunları düşünmek için çok küçüksün canım -sakın yanlış anlama- ilerde bol bol düşüneceğin zamanların olur. dilerim olmasın tabii, dua et hayat sana istediklerini getirsin..
işin mesleğin varsa ona asıl, kendini geliştir, çeşitli yemekler yapmayı öğren, şehirleri gez, turlara katıl, kursalara git yeni çevreler arkadaş grupları edin. şu an bunları dolu dolu yaşa..
ayrıcaa kendini kimseyle kıyaslama ve yaşarken kimseyi referans alma, içinden ne yapmak geliyorsa öyle yaşa .. ok
sağ ol canım.gününüz güzel geçsin kızlar
üzüldüm canım, hakkınızda hayırlısı olsun...
genelde ilişkide biraz uzun bir süre geçmişse ama ilişkiyi resmiyete dökme, alenileştirme bakımından hiçbir gelişme yoksa, özellikle kadın içgüdüsel olarak ciddi bir adım istiyor karşı taraftan, yoksa ilişkiden soğuyor, hatta kendini kullanılmış gibi bile hissediyor...
ilişkinizin iç yüzünü bilemeyiz ama o kadar yıl çıkıyorsunuz,aynı evdesiniz,yaşınız da uygun,yüzüğü ne diye hediye etti bilmiyorum, sen son zamanlarda çıkışınca sus payı hediyesi gibi idiyse, ertelemek içinse sen haklısın bence... sen o kadar zaman onun evini çekip çevirdin, evini temizledin,yemekleri çeşit çeşit yaptın, her şeyi elinden geldiğince yaptın ama adın titiz ve kavgacı olmuş...senin hakkın daha çok o evde bence...
bakalım ilerleyen günlerde ne olacak...
aydebuz açıkcası hakkında hayırlısı olsun.
yani sen ciddi bişi istiyorsun bu hislerin tavan yapmış. bastırmaya ertelemeye çalışsan da bir süre sonra yine içinden çıkacaktır.
oda istemiyorsa evlenmek, bence hiç zorlama şansını.
yoluna bak. evet zor ama istersen başarırsın yani.
eğer ona baskı yaparsan, ciddi bir adım atsada isteyerek yapmadığı içinde bu defa da bunalıma girer.
bu seferde hayda onu bunalımdan çıkarmaya uğraş. yine sen yıpranırsın.
ayrıca erkekler kadınlar kadar güçlü değil. höhh desen hemen bunalım olup suçlarlar.
haklı iken haksız da olursun ben diyim.
üsteleme boşver. seviyorsa kendi peşinden gelip gerekeni yapacaktır.
sonradan üzülüp ağlayacağını şimdi üzül. ,ilerde olumsuzluk yaşamak daha zor.
nekadar zamandır birliktesiniz tam bilmiyorum ama daha önce okuduklarıma göre uzun süredir berabersiniz sanırım
sana ileriye dönük bir güven vermeseydi bukadar zaman sürdürmezdin.... bende evlenmeden önce tek taş falan almadım hatta evlilik teklifi bile almadım ama onun niyetinin baştan beri evlilik olduğunu bildiğimden bunlar aklıma bile gelmedi .sen bundan emin değilsin sanırım aksi halde çok dert etmezdin gibi geliyor... tepkinde bence bu yüzden biraz fazla olmuş
ama çok geçmeden barışacaksınız bence
gülümsun: anladım canım bende uyuzum ya ondan yazdım, çok gıcık oluyorum hemde o basın açıklamalarına..
aydebuz: valla ne diyim bilemedim canım, geçmiş olsun ahh bu erkekler.. hep haklılar valla zeytinyağı gibi su yüzüne çıkarlar hep..
hep sen iyisin, sen harikasın diyip gururunu okşarsan senden iyisi yok..
canım geçmiş olsun, güçlü olmaya çalış, istersen bir süre kendini dinle.. hislerini, yüreğini dinlendir..
pat diye bitiremezsin zaten istesende olmaz.. zamanla uzaklaşacaksın belki ama ben yine barışırsınız gibi hissediyorum..[/QUOT
sağol canım evet ha dedımmı bitmiyormuş meger zormuş ,ama birkaç gün yenı bir hayata yol çizdigimde ben çabuk atlatırım
inşallah tabıı diyorum yınede .herkez barışırsınız diyor bir tek ben bılemıyorum bu defa ,ilk defa bişeyı bılemıyorum ,kendınde olunca hissetmek zor ,karmakarışıgım .
bir birbirimizden ayrı yemek yemezdık ,ben ablama gidince farklı ne yedıysem hemen onada yapardım eve gelınce aynısından
aynı anda yatardık uyumasakta ,heryere beraber giderdik ,fena alışkanlık var ,bunlardan kurtulmam gerek
şöle düşünüyorumda benı sevmedın sen dıyorum seven adam korkmazdı bırakmazdı dıyorum ,ben sana kal dedım defalarca dıyor ,hala anlamıyor nereye kadar kalabılırdım o evde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?