- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.661
fitness salonuna gidiyorum canım. bisiklet, ve mekik ağırlıklı çalışıyorum şu an..
günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
bugün benim doğum günüm..
inşallah bereket getirir yeni yaşım
iyi geceler herkese;
Allah ım bu mübarek Cuma gecesinde inş hayırlı şekilde dualarımızı kabul etsin.
amin
günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
bugün benim doğum günüm..
inşallah bereket getirir yeni yaşım
merhaba kızlar,herkese iyi haftasonları
merhaba kızlar,herkese iyi haftasonları
selamm sanada iyi haftasonları :2:
hasta mısın yoksa:94:
evet canım hastayım sanırım.
kırıklık var
burnum tıkanıyor, boğazım ağrıyor. birde malum döneme gireceğim onun tuhaflığı var üzerimde.
aydebuz kıs ben seni merak ediyorum.
nasılsın? var mı sizin olayla ilgili bir gelişme?
sen bu arada çalışmayı düşünmüyor musun? kafan dağılır çalışırsın aslında
en son dün yazmış galiba iyiyim diye,çabuk atlatan biriyim diyordu. çalışmak bence de iyi gelir...
tabiiki ayrılık süreci kişiden kişiye gööre değişir.
ama şu varki insan alışıyor, alışkanlıkdan vazgeçmekde zordur.
insan kendini yaşananları sorgular, sürekli arar bişiler, arada ağlar, arada güler, arada durgunlaşır..derken zaman geçer acı hafifler. ama zor yani Allah yardımcısı olsun.En büyük şansı bence en başta çıkmış sorun. evlendikten sonra sorun olunca çok daha yıpratıcı ve zor oluyor.
ben boşandıktan sonra hayatımda ilk defa o kadar çok sevindim kiçalıştığıma.
çalışmasam halim nice olurdru .. demeden edemedim. Ama hamdolsun Rabbim' e herşey için şükürler olsun ki bugünlere geldim.
Allah cümlemizin yardımcısı olsun inş. Hepimizide hayırlarla hayırlı insanlar ile karşılaştırsın.
evet canım,sorun bildiğim kadarıyla çocuğun uzun zamandır çıkmalarına,3 yıl kadardı sanırım,beraber kalmalarına rağmen ilişkiyi resmi aşamaya taşımadaki isteksizliği,evlenmeyi ötelemesi idi...o kadar yıl çıkınca alışkanlık çoktur tabi,Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.
kendi isteği ile evlenmeyen erkek, senin talebinle evlense bile inan onun bunalımı,sorun çıkarması çok olur.
kabullenmesi alışması sorumluluklar vs hep daha ağır gelir.
kendi isteği ile evlenenler, evlenmeye can atanlarda bile bunalım, alışma çok zor olurken isteksiz bir şekilde evlenmesi daha zor olurdu.
o yüzden Allah hayırlısını nasip etsin.
erkekler kadınlardan daha zor alışıyorlar aslında evliliğe.
offf off ne bilim ya, insanları anlamakda zor. evlenmek istemiyon madem ne diye 3 sene yanında tutup, insanın içine umut ekiyon.
aslı bu arada sen nasılsın?
işlr güçler vs vs nasıl gidiyor anlet bakem
Petunya yeni yaşın sağlık, bereket getirsin bol kısmetli bir senen olsun inşallah.
kendi isteği ile evlenmeyen erkek, senin talebinle evlense bile inan onun bunalımı,sorun çıkarması çok olur.
kabullenmesi alışması sorumluluklar vs hep daha ağır gelir.
kendi isteği ile evlenenler, evlenmeye can atanlarda bile bunalım, alışma çok zor olurken isteksiz bir şekilde evlenmesi daha zor olurdu.
o yüzden Allah hayırlısını nasip etsin.
erkekler kadınlardan daha zor alışıyorlar aslında evliliğe.
offf off ne bilim ya, insanları anlamakda zor. evlenmek istemiyon madem ne diye 3 sene yanında tutup, insanın içine umut ekiyon.
aydebuz kıs ben seni merak ediyorum.
nasılsın? var mı sizin olayla ilgili bir gelişme?
sen bu arada çalışmayı düşünmüyor musun? kafan dağılır çalışırsın aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?