30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sanmıyoum ben bişey olsun bununla

nerelisniz acaba bende sevme akraba ve memleket evlılıklerını ?

nerelisniz acaba bende sevme akraba ve memleket evlılıklerını ?

bende hiç sevmem böyle yancılık, milliyetçilik filan..memleketini bende merak ettim ama sormamıştım.
bi de arkadaşım der ki, başka şehirden memleketten olsun ki oranın da örfünü adetini bilsin insan.
gezsin görsün..
hayırlısı tabi..

bencede bızdede var çok akraba evlılıgı ben sevmem sonradan bişey oluyor tümmmmmm sülale çalkalanıyorya ,uzak olsun mesafeli olsun dimi ? yenı şeyler ögrensın dedıgın gibi mümkünse uppppppppppuzakkkkkkkk olsun

kız hep böle düşündügüm için kısmetlerımın çogu yurtdışından çıktı bea ,sonrada çok uzakmış dedım korktum gitmeye

sen nasıl samsunlusun kız pat,pat,pat söle aklına gelenı benım gibi

canım tekrar merhaba..

valla burda bana çakma karadenizli diyorlar..galiba yeni şehir yeni kişiler yeni ortam diye böyle oldum..normalde bukadar çekingen değildim aslında.

bayadır giremedim ama aklımda kalmışsınız :) sen nasılsınnnnnnnnn

bide arkadaşlar bugün artık nankörlük yapmamayı karar aldım..biliyosunuz buraya atandığımdan beri pişmandım.. bugün kuruma stajer arkadaşlar gelince eski çektiğim zorlukları hatırladım..galiba biraz daha olumlu bakmalıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…