- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.621
Arkadaşlar bugün yolda gelirke aklıma birşey geldi. Ben özel sektörde çalışıyorum ama tek başıma çalışmak ayakta durmak istiyorum bunun için kendi mesleğime yakın biriyle ortak olmam yada yuva kurmam lazım ilerde sıkıntı yaşamam için.
Özelde çalışan bir çocuk var. bekar okuldan tanışıyoruz. daha öncede bizim iş yerine geldi yardım aldı fikir aldı. sonra bir ara bir toplantıda yanıma geldi sohbet etti benimle ve arkadaşımla. arkadaşımla yanı sınıfta ben akşam onlar sabah. kıza ben seni hatırlamadım demesin mi :) bana diyor seni hatırlıyorum ama sen beni hatırlamadın diye ben şaştım baktım birşey diyemedim. sizin işyerine geldim o zamanda hatırlamadın bizi dedi. kızardım açıkçası . açıkça hoşlanmış gibi davrandı. ama tepki veremedim beklmeiyordum çünkü.
birkaç defa acaba olurmu diyorum ama düşünmeden edemiyorum ... en güzeli benim amntık evliliği yapmam. o yüzden mantıklısı özelde çalışan mesleğimiz birbirene uygun branştaş biri olmalı... onu v ekndimi inceliyorum...biz çok zıttız ben kısa minyon o uzun boylu ve kilolu .. nokta ile virgül gibiyiz resmen :) arkdaşım o arada sordu evlenmedin mi sen ne yaptın diye o da yok ya gerek yok dedi. neşeli aktif güleryüzlü bir çocuk . biraz mantıkla hareket ediyorum acaba diyorum bu çocuğu düşüneyim mi arkadaşlığımı ilerletiyim mi
regl haftaya inşallah.geldım canım birkaçgündür kuzendeydım :) reglı oldun sanırım sen dımı ? geçmiş olsun lahesıs i az önce aklımdan geçirdim nete pek gelmıyor sanırım gelınce yaardı bana fecenden yoksa
çok az karşılaşıyoruz. çok fazla incelemiyorum da . bu arkadaş başka şehirden gelmiş memleketi farklı iyi çocuk . kendi memlektemin erkekleri bir tuaf ya. zaten bu zamana kadar olmamasının en büyük nedeni memleketimden biriyle evlenmek istememem. "bayanlar ev kadını olmalı " .....
kapalı olması şart.".....
böyle olduğu müddetçe memleketten biriyle evlenem.
düşündüğüm arkadaşla geçen gün oda da karşılaştık selamlaştık . böyle bir imkanın olması için bir yerde bulunup sohbet etmemiz lazım aynı yerde bulunsakda sohbet edemiyoruz sadece selamlaşıyoruz .iş yerini az da olsa biliyorum ama pat diye gidemem. aman ya bazende olur be yaw suskun hiç yakışmıyorsunuz birbirinize diyorum. biraz irice bir genç ben kısa olunca olmuyor sanki. ben olaya sadece mantıkla bakıyorum. iş ile evlilik birleşmesi gibi düşünüyorum. acaba doğru mu olur. başka adaylar var olmasına varda bana en mantıklı gelen o. memur olmaz benle sanki sitemez beni. özelde çalışanda devlette çalışan ister sanki iş güzelliği geçti meslekler seçiliyor resmen
nerelisniz acaba bende sevme akraba ve memleket evlılıklerını ?
sanmıyoum ben bişey olsun bununla
hoşgeldin aydebuz
nasılsın canım?
iyi gördüm seni
sanmıyoum ben bişey olsun bununla
suskun sultan sen 30 yaşında mıydın?
Bir den merak ettim de
regl haftaya inşallah.
uykusuzluktan ağrıdı başım.
konyalıyım42 tam bana uygun smili
bende hiç sevmem böyle yancılık, milliyetçilik filan..memleketini bende merak ettim ama sormamıştım.
bi de arkadaşım der ki, başka şehirden memleketten olsun ki oranın da örfünü adetini bilsin insan.
gezsin görsün..
hayırlısı tabi..
sizde düğün fotolarını
görürsünüz inşallahh
ne güzel söyledin inşallah canımm..
hoşbulduk canım iyi dıyelımde ıyı olalım
sen nasılsın ?
sağol canım. iyiyim.
spora gidiyorum.. :129:
sen nasıl samsunlusun kız pat,pat,pat söle aklına gelenı benım gibi
çoook çalışmam gerek anne çoook...
'okurken bile ne kadar uzun geldi'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?