- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.641
aslımda zehir gibi maşallahhhhhhhh tü tütüüütüüüü
bende hiç sevmem böyle yancılık, milliyetçilik filan..memleketini bende merak ettim ama sormamıştım.
bi de arkadaşım der ki, başka şehirden memleketten olsun ki oranın da örfünü adetini bilsin insan.
gezsin görsün..
hayırlısı tabi..
bencede bızdede var çok akraba evlılıgı ben sevmem sonradan bişey oluyor tümmmmmm sülale çalkalanıyorya ,uzak olsun mesafeli olsun dimi ? yenı şeyler ögrensın dedıgın gibi mümkünse uppppppppppuzakkkkkkkk olsun
kız hep böle düşündügüm için kısmetlerımın çogu yurtdışından çıktı bea ,sonrada çok uzakmış dedım korktum gitmeye
bide arkadaşlar bugün artık nankörlük yapmamayı karar aldım..biliyosunuz buraya atandığımdan beri pişmandım.. bugün kuruma stajer arkadaşlar gelince eski çektiğim zorlukları hatırladım..galiba biraz daha olumlu bakmalıyım :)
sizzzz çok tatlısınız maşallahta yakışıyorsunuz çokkk ( tabii tuğçem daha güzel )
inşallah sonunuzda hayırlı olucak bacım amin inşallah dıyelım
Canım inşallah sağolasın.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
canım tekrar merhaba..
valla burda bana çakma karadenizli diyorlar..galiba yeni şehir yeni kişiler yeni ortam diye böyle oldum..normalde bukadar çekingen değildim aslında.
bayadır giremedim ama aklımda kalmışsınız :) sen nasılsınnnnnnnnn
Canım inşallah sağolasın.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
amin yavrum inşallahh
bu akşam dua ettim hepimize,hayırlısıyla kabul olur inşallah...
iyi geceler kızlar
amin canım ALLAH dualarını kabul etsin inşallahhh
iyi geceler
ovvv iyiymiş ne yapıyosun hangi spor
kısmet olduktan sonra bir bakmışsın apar topar evlenmişsin kısa zamanda,çocuğun bile olmuş... doğru hayırlı kısmetindeki kişiyle karşılaştıktan sonra su gibi akar işler...
aynen öyle yazarken bu da aklıma geldi. Allah hayırlısını versin gönlümüze göre...kısmet olduktan sonra bir bakmışsın apar topar evlenmişsin kısa zamanda,çocuğun bile olmuş... doğru hayırlı kısmetindeki kişiyle karşılaştıktan sonra su gibi akar işler...
Allah razı olsun Aslı'm , amin!bu akşam dua ettim hepimize,hayırlısıyla kabul olur inşallah...
iyi geceler kızlar
Hayırlı cumalar petunyacığım, doğum günün kutlu olsun. iyi ki doğdun. gördün mü bak 3 onluk oldun!günaydın kızlar, hayırlı cumalar..
bugün benim doğum günüm..
inşallah bereket getirir yeni yaşım
aynen öyle yazarken bu da aklıma geldi. Allah hayırlısını versin gönlümüze göre...
Allah razı olsun Aslı'm , amin!
Hayırlı cumalar petunyacığım, doğum günün kutlu olsun. iyi ki doğdun. gördün mü bak 3 onluk oldun!
çok teşekkür ederim gülümsün.. evet çok yaş olduk ya.. 20 lere elveda diyorum huzurla.. sanırım en güzeli bu..
İyi akşamlar,Hayırlı Cumalar kızlar..
Petunya doğum günün kutlu olsun,
sevdiklerinle birlikte daha nice,mutlu,sağlıklı yaşlara canım
doğumgünün kutlu olsun,eşinle beraber nice yaşlara
Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu senelere
İyi akşamlar,Hayırlı Cumalar kızlar..
Petunya doğum günün kutlu olsun,
sevdiklerinle birlikte daha nice,mutlu,sağlıklı yaşlara canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?