- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.801
Allah seni tez zamanda feraha çıkartsın Turkuazcığım. AMİN!ya bugün çok tuhafım. acayip derecede dolmuş durumda içim.
bugün eski tanıdık iki kişi ile karşılaştım.
artık onlar mı geçmişi hatırlattı bilmiyorum neyin neye çağrışım yaptığını.
ama acayip derecede tuhafım.
türbeye gittim bugün, ya ağla ağla tuhaf oldum. tutamıyorum kendimi, ezan sesi ile hem dua ediyorum hem ağlıyorum.
iş bir yandan özel hayat bir yandan acayip dolmuşum işte ne diyimmmm
yazsam daha yazarım ama herşey hepsi birbirinden kopuk olaylar işte:26::18:
Beyza, hoş geldin. Hâlâ Amerika'da mısın?Herkese slm güzelll kızlarrr :)
eski dostlara bir selam vereyim dedim. sizleri çok özledimmm :)))
Selam kızlar;nasılsınız?
Ben pek iyi değilim şu günlerde nedense,böyle bomboş ve yalnız hissediyorum kendimi çok..
kilo aldım azcık 1 haftadır rejim ve spora niyetleniyorum ama başlayamadım
İnşallah yarın kararlıyım ama:))onun dışında aynı işte hayat..karşıma biri çıksın istiyorum,böyle kalbimi attıracak,kriterlerime uygun,
düzgün,hayırlı birisi ama nasıl olacak bir fikrim yok..bilmiyorum neden ama olmuyor bana yaa olmuyor hala zamanı mı gelmedi bilmiyorum(
Hani ne zaman gelecek ,yada gelecek mi onu da bilmiyorum,,öyle işte azcık dert yanayım dedim
Canlanın kızlar...
Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız reikiye ve pozitif düşünceye yönelin.
Allah ve melekleri bana ışık oldular.
Canım zamanı gelmedi demek ki.
Duan en doğru zamanda cevaplanır.
Sen olumlu düşünmeye başla. Olmuyor deme elbet olucak.
Yeter ki iyi bir insan olsun, sana değer versin, seni çok sevsin. Diğerleri teferruat...
nasılsın tuğçecan..
haftasonu çalışarak geçti yorgunluk ve stresten bugün kendimi negatif hissediyorum
biraz olumlama yapmaya ihtiyacım var..
bana kart çeker misin güzel melek
ilgi, alaka olsun, hoşgörü olsun, sevgi olsun, arkadaş olsun, dost olsun yeri geldiğinde gözyaşları onun omzundan aşağı süzülsün.. o insan değerlidir. gerisi teferruat
Canım çekerdim ama kartları valizime koydum arabada. Cepten giriyorum. AkşAm çekmeye çalışıcam. Olumlama yap. Bilinçaltına olumlu mesajlar verdiğinde ruh halinin düzeldiğini görüceksin. Ben yardımcı olurum.
Endişe etmeyi bırak ve yüreğini "güven" duygusu ile doldur.
"Endişe" her zaman kesin bir istektir.
Bir istekte bulunduktan sonra endişe duyarsan, evren o isteğini istemediğini düşünecek.
Evet canım. Allah'a ve meleklerine güvendikten ve tekâmül ettikten sonra endişe edicek birşey kalmıyor. Çünkü ne oluyorsa ilahi planda bir sebebi var.
son zamanlarda bazı insanların düşüncelerini, söylemlerini çok ciddiye almaya başladığımı hissediyorum, etki altında kaldığımı hissediyor gibiyim.
Kızlar birilerine kızıp da kendimi hiç istemediğim bi hayatın içinde bulmak gibi bir korku kapladı içimi..
mutlu ya da mutsuz olayım ama bu benim seçimim olsun istiyorum.
anlatabiliyor muyum??
Allah seni tez zamanda feraha çıkartsın Turkuazcığım. AMİN!
Beyza, hoş geldin. Hâlâ Amerika'da mısın?
Günaydın kızçeler, yorgun ve uykusuzum.
sen her zaman pozitiftin,kim sıktı canını... ciddiye almaya devam edersen başkalarının düşünceleriyle hareket eder,onların istediği hayatı yaşarsın,kendininkini değil... ama milletin ağzı torba değil ki büzesin,can sıkıcı yorumlar dedikodular yapabiliyorlar,insan da ister istemez kendini kontrol etmek durumunda kalabiliyor ama bunu abartmamak, çok kafaya takmamak gerekiyor,sonuçta insan bir kere dünyaya geliyor,birkaç kendini bilmezin lafı yüzünden hayatı istediğince,doyasıya yaşayamıyor.
petunya başkalarını çok takmamaya çalış. hayat senin hayatın. nerde nasıl mutluysan onu yapmak için çabala.
arada hepimizde böle en ufak şeylere takıldığımız zamanlar olur. bunlarda geçecek elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?