- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.841
İyi akşamlar kızlar...
Aslıcım size öZel rahat bi zamanımda yazmak istedim. Ayrıntılı bir şekilde. Anneannemin mevlüdü vardı bugün. Şimdi eve girdim. Yazıyorum cepten.
Dün erkek arkadaşımla yemeğe çıktık. Orda yemek arası yüzüğü çıkardı ve evlenme teklif etti. Edeceğini biliyordum zaten. :)
Allah herkese nasip etsin.
Ben de evet dedim işte.
Nişan ise kısmetse bayramdan sonra düşünüyoruz.
tam da düşündüğüm şeyleri yazmışsın aslı..özeti buydu.. 20 li ergen yaşlarda değiliz ki artık ne istediğimize kendimiz karar verebiliyoruz. ama yersiz bir toplum baskısı var beni köşeye sıkıştıran. birilerine kızıp kendimi nikah masasında bulmak istemiyorum.haftasonu da yorucu geçti sanırım ondan bu kaygı ve kuruntularım. belirli bşy olduğundan değil ama söylemler işte :44::44::44:
yaz tatiliinde hep beraberdik şimdi benim yanım burada kreşe gidiyor :)))
Aslışşş kıs ben evlenirsem ilk sizi söylicem
artık yıl 2020 mi olur 2030 mu onu bilmem
İyi akşamlar kızlar...
Aslıcım size öZel rahat bi zamanımda yazmak istedim. Ayrıntılı bir şekilde. Anneannemin mevlüdü vardı bugün. Şimdi eve girdim. Yazıyorum cepten.
Dün erkek arkadaşımla yemeğe çıktık. Orda yemek arası yüzüğü çıkardı ve evlenme teklif etti. Edeceğini biliyordum zaten. :)
Ben de evet dedim işte.
Tuğçe, içine sindi yani adam. Hayırlısı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin. :123:İyi akşamlar kızlar...
Ben de evet dedim işte.
Ben PETUNYA'yı daha karamsar görüyorum bu aralar... Demek sana da daha pozitif geldi Aslı.genelde böyle şeyler gülümsünden gelirdiama ben benzetiyorum biraz ikinizi zaten,ama sen daha pozitifsin hayata karşı,darısı gülümsünle bana
Aslışşş kıs ben evlenirsem ilk sizi söylicem
artık yıl 2020 mi olur 2030 mu onu bilmem
Nedir bu tarihler kızlar? kim kime söylüyor ne söylüyor. Turkuaz evlenirse ilk bizi kimse söylüyor.içimden 2015 geçti
İyi akşamlar kızlar...
Ben de evet dedim işte.
Nedir bu tarihler kızlar? kim kime söylüyor ne söylüyor. Turkuaz evlenirse ilk bizi kimse söylüyor.
insan evlilik baskısını hissediyor bir şekilde gerçekten.ama bu zamana kadar bekledik,aklıbaşında karar almak zorundayız,mutlu da olsak biz yaşayacagız,mazallah mutsuz da olsak biz çekeceğiz.kendi kararımızı kendi istediğimiz kişiyle kendimizi hazır hissettiğimizde almalıyız.
Tebrik ederim tatlım
Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda,şimdiden mutluluklar
Darısı tez zamanda hayırlısı ile bizimde başımıza inşallah
genelde böyle şeyler gülümsünden gelirdiama ben benzetiyorum biraz ikinizi zaten,ama sen daha pozitifsin hayata karşı,darısı gülümsünle bana
Tebrik ederim tatlım
Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda,şimdiden mutluluklar
Darısı tez zamanda hayırlısı ile bizimde başımıza inşallah
Ne güzel heyecanlar mutluluklar paylaşımlar bunlar canım,huzur ve mutluluk hissediyorum demişsin ya,olay bitmiştir zaten,işin özü bu,Allah tamamına erdirsinbizlere de hayırlı kişiyle burada paylaşmak nasip olur inşallah.
Canımm akışta gördüm ve çoook mutlu oldum senin adına. Allah tamamına erdirsin. Melek kalbine yakışsın herşey. Mutluluklar dilerimm
Tuğçe, içine sindi yani adam. Hayırlısı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin. :123:
Ben PETUNYA'yı daha karamsar görüyorum bu aralar... Demek sana da daha pozitif geldi Aslı.
ne güzel, ne hayırlı bir haber.. tebrik ederim tuğçe senin adına sevindim.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.ayakkabının altına toptan isimlerimizi yazarsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?