30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ne güzel heyecanlar mutluluklar paylaşımlar bunlar canım,huzur ve mutluluk hissediyorum demişsin ya,olay bitmiştir zaten,işin özü bu,Allah tamamına erdirsin bizlere de hayırlı kişiyle burada paylaşmak nasip olur inşallah.

insan evlilik baskısını hissediyor bir şekilde gerçekten.ama bu zamana kadar bekledik,aklıbaşında karar almak zorundayız,mutlu da olsak biz yaşayacagız,mazallah mutsuz da olsak biz çekeceğiz.kendi kararımızı kendi istediğimiz kişiyle kendimizi hazır hissettiğimizde almalıyız.

Canımm akışta gördüm ve çoook mutlu oldum senin adına. Allah tamamına erdirsin. Melek kalbine yakışsın herşey. Mutluluklar dilerimm

Tuğçe, içine sindi yani adam. Hayırlısı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin. :123:

genelde böyle şeyler gülümsünden gelirdi ama ben benzetiyorum biraz ikinizi zaten,ama sen daha pozitifsin hayata karşı,darısı gülümsünle bana
Ben PETUNYA'yı daha karamsar görüyorum bu aralar... Demek sana da daha pozitif geldi Aslı.

ne güzel, ne hayırlı bir haber.. tebrik ederim tuğçe senin adına sevindim.. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. ayakkabının altına toptan isimlerimizi yazarsın artık

kesinlikle öyle olmalı. bende öyle olmasını istiyorum aslış. inşallah fazla beklemeyiz rabbim kolaylaştırsın işlerimizi..

genelde böyle şeyler gülümsünden gelirdi ama ben benzetiyorum biraz ikinizi zaten,ama sen daha pozitifsin hayata karşı,darısı gülümsünle bana

güzel düşünün, güzel olsun canım.. hep güzel enerji vermeye çalışıyorum karşımdakine ama olumsuz düşünceler fazla bu ara kafamda

Âmin canım. güven duyuyorum. Teyzemde 13 yıldır tanıyor ailece onları üst komşuları çünkü. İyi insanlar diyor.
Güven sevgiden de önemli...
Güven olunca huzur ve mutluluk ta geliyor arkasından.
Sizin haberlerinizi bekliyorum artık.

Tuğçe, içine sindi yani adam. Hayırlısı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin. :123:

Ben PETUNYA'yı daha karamsar görüyorum bu aralar... Demek sana da daha pozitif geldi Aslı.

Canım güvendim.
Utangaç, saygılı, fedakar, değer veren, merhametli, iyi niyetli...
Bunlar beni etkiledi.
Zaman içinde de daha da çok tanırım.
Nişanlılık tanıma evresidir.
Hayırlısı olsun :)
Teşekkür ederim canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…