30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

biraz oluruna bırakıp rahat olmak lazım

iyi akşamlar canım, çok haklısın mutlu olmak herşeyden önemli.

toplumumuz çok biliyor ya herşeyi bıdı bıdı bıdı ederler anca. sen ne istiyorsan onu yap hayatında. sonra öfkeyle verilen kararların daha büyük zararları oluyor insanın hayatında.
insan bir kararı tek başına vermeyince sonuçlarına katlanmakda çok zor oluyor emin ol.
geçer geçecek elbet bugünlerde. hayatımız hep karanlık altında geçmez, bazen aydınlık bazen karanlık bazen alacakaranlık olur.
bize düşen sabırla hayatımızı yaşamak ve akışa bırakmak. o zaman mutluluk ve huzur vakti gelince senindir.

Canım zamanı gelmedi demek ki.
Duan en doğru zamanda cevaplanır.
Sen olumlu düşünmeye başla. Olmuyor deme elbet olucak.
Yeter ki iyi bir insan olsun, sana değer versin, seni çok sevsin. Diğerleri teferruat...

Aynen bunları yapıyorum zaten canım,ama işte her zaman aynı ruh halinde olamıyor insan..her neyse..
Tekamül ettik,hayatı bize geldiği gibi yaşıyoruz bakalım..Bugün karar verdiğim gibi spor ve diyete başladım..
Şu 1 ayda aldığım kiloları hemen vermem lazım

Kolay gelsin o zaman canım. :)

merhaba prenses cim

kilonu istediğin seviyeye getirdiğinde emin ol kendini daha mutlu daha özgüvenli hissedeceksin
kolay gelsin şimdiden.

benle yaşasaydın emin ol diyet hayatının genel yaşam tarzı olurdu.:13:
doğuşdan doğal şeyleri ve sebzeyi meyveyi çok severim. arada kaçamak yapmıyor değilim ama

canımmmm nasılsın nasıl gidiyor hayat alıntılamamışım turkuazım fıstığım

Son düzenleme:
canımmmm nasılsın nasıl gidiyor hayat alıntılamamışım turkuazım fıstığım

selam canım
bak valla geçen sana baktım aktif misin açıkmısın filan diye.
kalp kalbe karşıymış.

ben valla bildiğin gibi iş güç çalışmaca.çok şükür Rabbim e.
şu sıralar işle ilgili biraz sıkıntılı süreçlerdeyim. Bakalım hayırlısı olsun inş.
asıl sende ne var ne yok.

bir gelişme var mı sende sen anlat çok merakdayım :13:

kasıma kadar kalacaktım :)

ama burası bayagı hosuma gıttı en azından 1 sene daha uzatacagım :)

artık kendı evım bıle var :)

Hakkında hayırlısı olsun. Oğlun geldi mi yanına? Ya da sen Türkiye'ye geldin mi arada?

Kızçeler selam, ben LAHESİS'i çok özledim yaaa.
Gelsin duysun beniiiii!

İyi akşamlar kızlar...
Aslıcım size öZel rahat bi zamanımda yazmak istedim. Ayrıntılı bir şekilde. Anneannemin mevlüdü vardı bugün. Şimdi eve girdim. Yazıyorum cepten.
Dün erkek arkadaşımla yemeğe çıktık. Orda yemek arası yüzüğü çıkardı ve evlenme teklif etti. Edeceğini biliyordum zaten. :)
Allah herkese nasip etsin.
Ben de evet dedim işte.
Nişan ise kısmetse bayramdan sonra düşünüyoruz.

Tesadüfen gördüm yazını canım çokkkkk sevindim inan
Çookkk mutlu ol inşallah, Allah tamamına erdirsin

Merhaba turkuazcım,kilomda fazla bir şey yok zaten aslına bakarsan canım,temmuzda sporu bıraktım sıcaklardan,
haliyle 3 kilocuk aldım maalesef;
Şimdi formuma geri dönmek için başladım işte çalışmalara
Valla öyle bir imkan olsaydı keşke,bende fast food falan seviyorum,koçluk yapardın bana

Tebrik ederim tatlım
Allah tamamına erdirsin en kısa zamanda,şimdiden mutluluklar
Darısı tez zamanda hayırlısı ile bizimde başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…