- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.861
Canım güvendim.
Utangaç, saygılı, fedakar, değer veren, merhametli, iyi niyetli...
Bunlar beni etkiledi.
Zaman içinde de daha da çok tanırım.
Nişanlılık tanıma evresidir.
Hayırlısı olsun :)
Teşekkür ederim canımm.
günaydın canım bu ay safer ayıymış bol la havle vela... etmek gerekirmiş. okuyorum ama yazamıyorum yanlış olmasın diye
canım bana da biraz hızlı olmuş gibi geldi ama olsun, daha önce de yaşadığın için bu sefer daha temkinli olursun.. ama böylesi daha iyi bence. hayırlı işi uzatmamak gerek..sen yola girmeye niyetlenmişsin, karşına gelmiş, allah yolunuzu açık etsin inşallah.. açık söylemek gerekirse cesaretine ve inancına hayran kaldım. insan gözünde büyüttükçe bazı şeyleri daha da büyüyor sanırım:26:
tuğçe tebrik ediyorum allah tamamına erdırsın ınsallah..nerde tanıdığınn önemli değil sana katılıyorum ama güven çok önemli sağlam duruş olmalı kişide..günü geldiğinde ayakkabının altına ismimi yaz olur mu? uğurlu geldiğine inanıyorumda)))
tuğçee hayırlı uğurlu ossun diyoruzzz
hadi bakalım ben bir kaç adım daha ileri götüreyim ve darısıdiyelim :)
Ay sağol canım. İnşallah. Çok isterim Allah'ın izni ile.
Tuğçe, içine sindi yani adam. Hayırlısı olsun canım, Rabbim tamamına erdirsin. :123:
Ben PETUNYA'yı daha karamsar görüyorum bu aralar... Demek sana da daha pozitif geldi Aslı.
Nedir bu tarihler kızlar? kim kime söylüyor ne söylüyor. Turkuaz evlenirse ilk bizi kimse söylüyor.
Âmin canım. güven duyuyorum. Teyzemde 13 yıldır tanıyor ailece onları üst komşuları çünkü. İyi insanlar diyor.
Güven sevgiden de önemli...
Güven olunca huzur ve mutluluk ta geliyor arkasından.
Sizin haberlerinizi bekliyorum artık.
Âmin canım. Çok sağol. Ben hep Allahım iyi insanlarla karşılaştır derdim.
Ramazan'da rüyamda yüzük görmüştüm parmağımda hayrolsun.
Uzun boylu üstünde beyaz vardı. Sırtı dönüktü.
İlk görüştüğümüz günün üstünde gerçekten de beyaz gömlek vardı.
Ve boyu da uzun.
Bir de nişanlılıkta daha iyi tanıyor insan.
Büyütmemek lazım. Şans evlilik.
Çok iyi tanıdım dersin 5 sene çıkarsın. Sonra bakarsın ki daha tanıyamamışsın.
Hiç belli olmuyor gerçekten.
Tanıyabildiğimiz
kadar artık. Rabb'ime güveniyorum.
Hayırlıyasa tamamına erdirsin.
ooo kımlerı goruyorummm
naber aslı hanımmm :):):):26:
rüyandan etkilendim şimdihayırlı zamanda görülmüş hayırlı bir rüya ki, gerçek olmuş, hayırlı olsun canım tekrar.
Sağol canım.
Bir de beni kadir gecesi görmüş.
Yani herşey ilahi şekilde planlanmış.
Hayırlısı olsun.
Aslında ben eski nişanlımdan ayrıldığımda çok üzgün olduğum için belki de ,böyle rüyalar görmeye başlamıştım.
evet o gün vefat etmişti anneannen... üzgün, Allah'a sığınan kişilerin hisleri daha kuvvetli olur. hayatında belirlilik görebiliyor musun peki, hani önceden evlenip evlenmeyeceğin,evlenirsen kim olacağı belli değildi, ama şimdi evleneceğin kişiyi seçtin sonuçta, hayata daha güvenle bakma, hayatını garantileme gibi bir duygu oluştu mu...
Evet canım oluşuyor tabi.
Yeni bir hayata adım atacağın için biraz da korku oluyor ama olumlu düşünmek lazım hep.
Bir şekilde herşey oluyor zaten.
tabi evlilik ciddi bir kurum ama her genç kızın başına gelen bir şeyolumlu düşünmek senin işin tuğçe hayırlı olsun canım,sonu da başından belli olduğu gibi güzel olacağa benziyor.
Sağolasın canım. İnşallah.
Sizin de rüyalarınız olursa bana yazın. Yorumlarım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?