30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Rica ederim canım.
Benim işim bu umut dağıtmak.
Ama gerçekten de yardımcı oluyorlar tabi.

sana haber veririm zaten iş için bakalım gelişme olursa.
içime umut doğdu inş hayırlı bir kapı açılacak

aşk içinde doğru harbiden kafam o kadar karışıkki anlatamam
tek istediğim şey unutmak

ütüsüz çıkmam abi afiyet olsun, ben de tıkınıp duruyorum, nazar mı değdi ne

kıs ben işyerinde rahat giyiniyorum öle resmi değil.kot filan yane
ama gömlek giymeyi severim ben, böle badi değilde şifon bluz filan.
alengirli bluzlar filan giymeyi severim. o nedenle en çok üst tarafın ütüsü oluyor bende. onlar da uğraştırıyor.

yeme kıs ne yiyon
sonra göbüşü zor eritirsin verdiğin 1 kiloayıda alacaksın kıs yeme
daha bulaşık makinası boşalcak yaaaaaaaa

slm kızlar sohbet topiginiz bekarlara ama bende evliyim adım seda sakaryada yaşıyorum karşındaki insan degerini kıymetini bilir el ustunde tutar aşk bitmezse inan evlenince gencelirsin ama karşındaki eşi iyi secmek gerekir

Tamam canım güzel haberlerini bekliyorum.
Umutluyum ben de...

Tabi ki değer verir, el üstünde tutarsa insan yıpranmaz.
Hoşgeldiniz...

ziyadesiyle alacağım bu gidişle
bu alengirli lafı da ne çok geçti bu günlerde, gülümsün dedi ilk alengirli kek diye, şimdi de alengirli bluz çıktı, ben de alengirli bir eş istiyorum o halde

evet işte sorun onu iyi seçebilmekte

ziyadesiyle alacağım bu gidişle
bu alengirli lafı da ne çok geçti bu günlerde, gülümsün dedi ilk alengirli kek diye, şimdi de alengirli bluz çıktı, ben de alengirli bir eş istiyorum o halde

ben çok derim alengirli çetrefilli filan.

bu ne çetrefilli iş böle ya derim iş yerinde

bluz almaya gittiğimde satış elemanına diyom ben böle düz bişi değil de alengirli bişi istiyorum diye tarz yani
hemen bir bakıyom fırfırlı cırcırlı dantelli filan bluzlar çıkartıyor kıs

yakışır

bunun bir yönetemi varsa bilen söylesin. bari 2. de faka basmayayım yahuuuuuuu

sürekli aşk, para, kariyer, yakışıklılık, karizma dememek gerekir :) bu işler kısmet ama eş seçerken en önemli şey 'güven' kelimesinin karşılığını karşınızdaki insanda bulabilmek. ben evliyim, 5 yıl flört ettikten sonra evlendim, eşime deli divane aşık olmamıştım ama eğitim düzeylerimiz, yaşam kalitemiz, aile yapılarımız en önemlisi kafa yapılarımız birbirine çok uygundu. Her şeyden önce o da ben de sevgiden ziyade saygıya önem veren insanlarız. Bunları yakalayınca aşk da sevgi de geliyor zaten. Eşime ilk zamanlar çok aşık olmadım belki ama o şimdi kolum, bacağım gibi onsuz bi hayat düşünemem yani. Kızlar siz siz olun aşkın değil ama güven ve saygının peşinden gidin, aşk da sevgi de fazlasıyla gelecek.

Teşekkür ederiz canım.
Tabi ki güven ve saygı çok önemli.
Ama bazen onu bulmak ta zor oluyor.
Burdaki tüm kızlar umarım gönüllerine göre eşlerini bulurlar.
Dualarım bu yönde...

iyi geceler
valla ben evlenirken evet sevdimö ama asla öle aşık değildim. hiç aşık olmadım sanırsam.
ama ona kendimden daha fazla güvenerek evlendim. evlenirken hep şunu dedim ya ben ona hakettiği mutluluğu veremezsem :26:
sonra evlendik ya işte ben o ağzından saygıyı, sevgiyi düşürmeyen, bana hep dürüst davrandığını düşündüğüm adamın yerine sanki sokakda geçen biri ile evlenmiştim.

ben evliliğin açıkcvası şans olduğuna inanıyorum.
benki insanları iyi çözdüğümü düşünürdüm hep ama artık öle düşünmüyorum.
şartlar, yaş, menfaat, çıkar çatışması vs insanları değiştiriyor.

o yüzden artık Rabbim e hayırlı insaı nasip etsin diye dua ediyorum sadece.
ayrıca para filan hikaye, asıl olan karakter, vicdan merhamet kavramlarıdır bence insanda. çalışmak isteyen ister çalışır iyi veya orta şekilde geçinir o nasiptir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…