30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Şuan cicim ayındayım sanırım.:)
valla hep iyi davranır inşallah bana.
Daim olmasını dilerim..

kıs hayat hep güllük gülistanlık mı
oda elbet yeri gelcek kızcak sana. sende ona kızcaksın. bunlar yaşanıcaktır elbet.
mühim olan o anlarda seviyeyi bozmadan kızmaktır
arada trip atmadan evlilikmi olur yahu

saol canım.
hayırlısı artık yaşayıp görcez bakalım
Allah senin yuvanı huzurunu daim etsin inş. amin
evlilik dengini bulursan güzel şey
valla bir daha denemeyi gayet düşünüyorum gözüm korkmadı

Aman süslenmicem yarın ya :)
Öyle saçaklı bir şekilde gitçem. Zaten sahilde öyle geziyorum.
Ben olduğum gibiyim sürekli. Doğalım. Evlendikten sonra da aynı olucam belki biraz daha hırçın olabilirim o zaman :)

ee canım o kadar da degıll

ıstersen pala remzı seklınde gıt de tam ossun

kızalım ama uzun sürmesin. :)
Seviye bozulmasın dediğin gibi canım.

kızalım ama uzun sürmesin. :)
Seviye bozulmasın dediğin gibi canım.

ay uzatmayın tabii cnm
ama arada kızmak iyidir barışmanın imzalandığı an çok güzel oluyor sanki yeni sevgiliymişin gibi

şahsım adına trip atarım arkadaş kızdırmasın beni kimse. hem trip atar hemde yooo bişi yok derim

amin cnm Allah razı olsun, haaa şöyleeee bitanesi yanlış diye herkes yanlış olacak değil ya tabi ki gözün korkmasın. Nerde hatalı bi karar verdiğini bildikten sonra gerisi çok güzel gelir hadi hayırlısı. Allah en doğru insanı çıkarır karşına inşallah.

sen Allahtan hep hayırlısını iste cnm, dediğiniz gibi Allah zaten duanın karşılığını veriyo. Düğünden bi gece öncesine kadar Allahım o kişi benim için hayırlıysa evliliği nasip et; değilse küçücük bi sebep ver de ben ondan soğuyayım o da benden diye dua ettim.

evlenene kadar gozlerını dort aç

evlendıkten sonra ıse bır gozunu kapa

Ben de yaparım onu canım.
Ne de olsa kadınız. Trip atmak bizim işimiz.

Valla öyleyimdir ben de ama bazen insanın canı istemiyor kız. regl tarihim yaklaşıyor sanırım. :)

Tabi canım dua edip işi Allah'a bırakmak lazım.
Allah mutluluğunu daim etsin. Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…