- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.081
Teşekkür ederiz canım.
Tabi ki güven ve saygı çok önemli.
Ama bazen onu bulmak ta zor oluyor.
Burdaki tüm kızlar umarım gönüllerine göre eşlerini bulurlar.
Dualarım bu yönde...
iyi geceler
valla ben evlenirken evet sevdimö ama asla öle aşık değildim. hiç aşık olmadım sanırsam.
ama ona kendimden daha fazla güvenerek evlendim. evlenirken hep şunu dedim ya ben ona hakettiği mutluluğu veremezsem :26:
sonra evlendik ya işte ben o ağzından saygıyı, sevgiyi düşürmeyen, bana hep dürüst davrandığını düşündüğüm adamın yerine sanki sokakda geçen biri ile evlenmiştim.
ben evliliğin açıkcvası şans olduğuna inanıyorum.
benki insanları iyi çözdüğümü düşünürdüm hep ama artık öle düşünmüyorum.
şartlar, yaş, menfaat, çıkar çatışması vs insanları değiştiriyor.
o yüzden artık Rabbim e hayırlı insaı nasip etsin diye dua ediyorum sadece.
ayrıca para filan hikaye, asıl olan karakter, vicdan merhamet kavramlarıdır bence insanda. çalışmak isteyen ister çalışır iyi veya orta şekilde geçinir o nasiptir.
Allah şansımızı açık etsin.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Allah şansımızı açık etsin.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
iyi geceler
valla ben evlenirken evet sevdimö ama asla öle aşık değildim. hiç aşık olmadım sanırsam.
ama ona kendimden daha fazla güvenerek evlendim. evlenirken hep şunu dedim ya ben ona hakettiği mutluluğu veremezsem :26:
sonra evlendik ya işte ben o ağzından saygıyı, sevgiyi düşürmeyen, bana hep dürüst davrandığını düşündüğüm adamın yerine sanki sokakda geçen biri ile evlenmiştim.
ben evliliğin açıkcvası şans olduğuna inanıyorum.
benki insanları iyi çözdüğümü düşünürdüm hep ama artık öle düşünmüyorum.
şartlar, yaş, menfaat, çıkar çatışması vs insanları değiştiriyor.
o yüzden artık Rabbim e hayırlı insaı nasip etsin diye dua ediyorum sadece.
ayrıca para filan hikaye, asıl olan karakter, vicdan merhamet kavramlarıdır bence insanda. çalışmak isteyen ister çalışır iyi veya orta şekilde geçinir o nasiptir.
Kader bi yerde bizden yani çok dua edenlerden yana oluyo cnm, bulursun merak etme :) Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben tecrübelerimle yazdım bunları, eşim ilk tanıştığımızda nasılsa hala öyle, çünkü ilişkimizin temeli saygı ve güven. Güvenebildigin adamı sevebilirsin ama sevdiğin adama her zaman güvenemezsin. Bu farkı yakaladın mı gerisi geliyor.
kesınlıkle haklısın ramazanda 18 saat ac kaldık bır su bır corba doyduk
dolayısı ile az para ıle olur
ama sevgısız saygısız olmaz
ağzından saygı ve güven düşürmeyenlere ön yargım oluştu
zatı şahanesi her cümleye saygı ile başlar güvenle bitirirdi. ama yalan söyleyen terbiyesizlik eden yine oydu ne hikmetse
işte bu yüzden dirki Allah hayırlı insanlar hayırlı kapılar yerler nasip etsin inş.
ne verirse hayır versin Rabbim. Amin
Am,in canım amin. Rabbim dualarımızı hayırlı şekilde kabul etsin inş.
kesınlıkle haklısın ramazanda 18 saat ac kaldık bır su bır corba doyduk
dolayısı ile az para ıle olur
ama sevgısız saygısız olmaz
az yada çok herkesin yiğecek ekmeği vardır. Allah kimseyi nasipsiz koymaz.
darlıkda bollukda insan içindir. önemli olan elindeki ile yetinip şükretmeyi bilmektir.
ben evlendiğimde çay ekmek yediğim günler olmuştur. ama yine şükrettim.
şükrettikçede Allah hayatıma bereket verdi.
Hamdolsun.
Para kazanılıyor bir şekilde de sevgi saygı sonradan olmuyor gerçekten.
ben hayatta sunu ogrendım cok canım ciccim dıyenden uzak duracaksın
Ayy korktum bak şimdi ama cicim ayları oluyor yaa :)
Bi yerde şanstır evet, ama o şans dediğimiz olay Rabbimin bizi evlilikle, eşle imtihanıdır. Bence adam ya da şartlar değişti diye bişi yok, o adam hep öyleydi ama biz görmek istemediğimiz için o huylarını görmezden geliyoruz, beklentiler azalınca ya da herhangi bi durumda, zamanında görmezden geldiğimiz huylar batmaya başlıyo bence mesele bu. Kimse kendini o kadar saklayabilecek kadar iyi oyuncu değil bana kalırsa. Üzüldüm senin adına cnm, hayal kırıklığı yaşamışsın ama söylediklerimi bi düşün, bu da bi alternatif
Evet canım ben kısmetse nişanlanmayı düşünüyorum zaten.
Güveniyorum. Güvendiğim için seviyorum.
Allah daim etsin diyorum.
Tanımaya çalışıyorum onu. İnşallah hep iyi şekilde gider.
Umutlarım bu yönde...
cicim aylarında sana kesınlıkle gozunun ustunde kasın var denmez korkma :)
amin cnm inşallah. Allah mutluluğunuzu daim eder inşallah...Sen çözmüşsün olayı güveniyorum diyebiliyosan tamamdır, inşallah hayatın boyunca da aynı cümleyi söyleyebilirsin. evlilik güzel şey, sevdiğin güvendiğin anlaştığın adamla olduktan sonra.
Şuan cicim ayındayım sanırım.:)
valla hep iyi davranır inşallah bana.
Daim olmasını dilerim..
şöle düşün canım.
bazen bişiler yaşarsın ama hep bastırırsın.
ve aslında tam rahata erdiğin noktada o sakladığın duygular bir anda gün yüzüne çıkmaya başlar.
yani psikoloji öle bişeyki, yaşadığın iyi veya kötü aslında hep kaydeder sen farkında bile olmazsın bazen.
işte karşındakide o an seni değişti olarak algılar çünkü eskiden öyel davranmıyorsundur.
illaki görmezden gelinir, gelinmeli ki hiçkimse dört dörtlük değil.
hayatta insanlar birbirini idare etmeyi, anlayışlı olmayı tahammül etmeyide bilmeli.
kimisi vardır bilerek evlenir kendini yakar, kimiside vardır bilmeden kendini ateşe atar. bunlar çok ayrı.
ama şu bana öre değişmez gerçektir. hyırlı olan iş suuuuuuuu gibi akıp yolunu bulur senin önüne düşer.
hayırsız işide sen olsun diye iti kaka ilerletirsin. işe benimki böle oldu ve ben bunu göz ardı ettim. işte sonuçolarakda buda hayatımın sınavı oldu herhalde.
yapcak bişi yok tabi şu saatten sonra. yaşanmış yaşanmış geçmiş geçmiştir.
önemli olan sağlam ayakta onurunla kalabiliyorsa geriside hikaye. o dün vardı bugün yok, yarında olmayacak. baki olan insnaın kendisi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?