30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Teşekkür ederiz canım.
Tabi ki güven ve saygı çok önemli.
Ama bazen onu bulmak ta zor oluyor.
Burdaki tüm kızlar umarım gönüllerine göre eşlerini bulurlar.
Dualarım bu yönde...

Kader bi yerde bizden yani çok dua edenlerden yana oluyo cnm, bulursun merak etme :) Allah herkesin gönlüne göre versin. Ben tecrübelerimle yazdım bunları, eşim ilk tanıştığımızda nasılsa hala öyle, çünkü ilişkimizin temeli saygı ve güven. Güvenebildigin adamı sevebilirsin ama sevdiğin adama her zaman güvenemezsin. Bu farkı yakaladın mı gerisi geliyor.

kesınlıkle haklısın ramazanda 18 saat ac kaldık bır su bır corba doyduk

dolayısı ile az para ıle olur

ama sevgısız saygısız olmaz

Allah şansımızı açık etsin.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

ağzından saygı ve güven düşürmeyenlere ön yargım oluştu
zatı şahanesi her cümleye saygı ile başlar güvenle bitirirdi. ama yalan söyleyen terbiyesizlik eden yine oydu ne hikmetse

işte bu yüzden dirki Allah hayırlı insanlar hayırlı kapılar yerler nasip etsin inş.
ne verirse hayır versin Rabbim. Amin

Am,in canım amin. Rabbim dualarımızı hayırlı şekilde kabul etsin inş.

Bi yerde şanstır evet, ama o şans dediğimiz olay Rabbimin bizi evlilikle, eşle imtihanıdır. Bence adam ya da şartlar değişti diye bişi yok, o adam hep öyleydi ama biz görmek istemediğimiz için o huylarını görmezden geliyoruz, beklentiler azalınca ya da herhangi bi durumda, zamanında görmezden geldiğimiz huylar batmaya başlıyo bence mesele bu. Kimse kendini o kadar saklayabilecek kadar iyi oyuncu değil bana kalırsa. Üzüldüm senin adına cnm, hayal kırıklığı yaşamışsın ama söylediklerimi bi düşün, bu da bi alternatif

Evet canım ben kısmetse nişanlanmayı düşünüyorum zaten.
Güveniyorum. Güvendiğim için seviyorum.
Allah daim etsin diyorum.
Tanımaya çalışıyorum onu. İnşallah hep iyi şekilde gider.
Umutlarım bu yönde...

kesınlıkle haklısın ramazanda 18 saat ac kaldık bır su bır corba doyduk

dolayısı ile az para ıle olur

ama sevgısız saygısız olmaz

az yada çok herkesin yiğecek ekmeği vardır. Allah kimseyi nasipsiz koymaz.
darlıkda bollukda insan içindir. önemli olan elindeki ile yetinip şükretmeyi bilmektir.

ben evlendiğimde çay ekmek yediğim günler olmuştur. ama yine şükrettim.
şükrettikçede Allah hayatıma bereket verdi.
Hamdolsun.

ben hayatta sunu ogrendım cok canım ciccim dıyenden uzak duracaksın

Ben de senin gibi düşünüyorum canım.

şöle düşün canım.
bazen bişiler yaşarsın ama hep bastırırsın.
ve aslında tam rahata erdiğin noktada o sakladığın duygular bir anda gün yüzüne çıkmaya başlar.
yani psikoloji öle bişeyki, yaşadığın iyi veya kötü aslında hep kaydeder sen farkında bile olmazsın bazen.
işte karşındakide o an seni değişti olarak algılar çünkü eskiden öyel davranmıyorsundur.

illaki görmezden gelinir, gelinmeli ki hiçkimse dört dörtlük değil.
hayatta insanlar birbirini idare etmeyi, anlayışlı olmayı tahammül etmeyide bilmeli.
kimisi vardır bilerek evlenir kendini yakar, kimiside vardır bilmeden kendini ateşe atar. bunlar çok ayrı.

ama şu bana öre değişmez gerçektir. hyırlı olan iş suuuuuuuu gibi akıp yolunu bulur senin önüne düşer.
hayırsız işide sen olsun diye iti kaka ilerletirsin. işe benimki böle oldu ve ben bunu göz ardı ettim. işte sonuçolarakda buda hayatımın sınavı oldu herhalde.

yapcak bişi yok tabi şu saatten sonra. yaşanmış yaşanmış geçmiş geçmiştir.
önemli olan sağlam ayakta onurunla kalabiliyorsa geriside hikaye. o dün vardı bugün yok, yarında olmayacak. baki olan insnaın kendisi oluyor.

amin cnm inşallah. Allah mutluluğunuzu daim eder inşallah...Sen çözmüşsün olayı güveniyorum diyebiliyosan tamamdır, inşallah hayatın boyunca da aynı cümleyi söyleyebilirsin. evlilik güzel şey, sevdiğin güvendiğin anlaştığın adamla olduktan sonra.

Amin canım.
İnsan korkuyor gene de tabi.
Yeni bir hayat başlıcak sonuçta.
Ama iyi düşünmek lazım.
Turkuazımın da dediği gibi eğer hayırsızsa zaten ite kaka gidiyor.
Zorluyorsun sürekli.
Hayırlıysa ise su gibi akıp yolunu buluyor.

Şuan cicim ayındayım sanırım.:)
valla hep iyi davranır inşallah bana.
Daim olmasını dilerim..

hayır canım daha cıcım aylarına gırmedın

suan cılalı tas devrındesın

o da suslenıp puslenıp gelıyo sen de suslenıp puslenıp gıdıyorsun

evlendıkten bır ıkı ay sonra cıcım ayları bıter ve reel ınsanla tanısırsın

tek kelimeyle harikasın, sen bu kadar güçlü bi kadın olduktan sonra her şeyin üstesinden gelmen normal...özeti çok iyi yaptın gerçekten, sonuna kadar haklısın. geriye daha sağlam adımlarla yürümek kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…