30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hiç mi güzel bşy düşünmezsin sen..
kızıyorum ama, bak o kadar negatif enerji yaydın ki şu an zaten bu kafayla gidersen üzgünüm ama olmicak gibi :26:

pat diye birini sevmek kolay değil,
fırsatlar yaratmalısın..
zaman vermeli, istekli olmalısın.. belki ilerde 'iyi ki yapmışım' demeyeceğini nerden biliyosun.. garantici olma.. anı yaşa

Mecburiyet deil öle düşünme
Ya nasip hayırlısıdiyip git.

mecburi gidersen olmaz, gülümsün bir de karşı tarafı düşün.. belki çok güzel düşüncelerle geliyo yanına..

hep negatif..

onu etkileyeceğim, benimle tekrar buluşmak isteyecek, hiç yanımdan gitmek istemeyecek.. ısınacak bana.. sevecek beni..
tekrar tekrar oku ..

bende okumaktan yoruldum turkuaz.. allah iyiliğini versin .. aslı cevap verirmiş hepsine

selam fountain, bende çalışıyorum özel şirkette..
ev işlerine ayıracak zaman bulamıyorum pek, ama seviyorum
haftasonları arkadaşlarla yemek, misafir, alışveriş, düğün-dernek öyle geçiyor işte..

amiin canım hepimize inşallah hayırlısı ile

bu arada kpss içinde hazırlanmayı düşünüyorum canım,
öyle arada sıkıldıkça soru çözüp ünite çalışabilirim, zihnim açılır.
mezuniyet durumunu bilmiyorum ama..
çalışmıyorsan evde hazırlanabilirsin.

canım sen nişanlı olduğunu belirtmişsin, olmadı mı merak ettim :26:

günaydın kızlar
yine kendi kendime konuştum
ne güzel kaynatmışınız, akşamları giremiyorum ben laptopum yok, masaüstü de sıkıyor beni oturamıyorum

7 Ayetel kürsi oku git
unutmazsam okurum. sağ ol.

bir şekilde öğrenmeye çalış bence, belki görünce beğeneceksin ve acaba ne giysem telaşına düşeceksin bu kez, belli mi olur bu işler
pantolon gömlek falan olabilir. düşünmedim daha...

bir de tayyör giyeceğim diye dalga geçmişsindir umarım...
Beyza benimle dalga geçti ben de onunla. ne tayyörü? oldu olacak çocuk da ropdöşambır giysin.

sen de haklısın da az çok bir kanı oluşur. daha iyi değil mi?

memleketini,işini biliyormuş,o yüzden bulabilme ihtimali var... ben önce face ten bakması taraftarıyım, az çok bir kanı edinir,çok kasmış zaten,biraz belirlilik olur rahatlar en azından...

o ne demek,dalga geçmişsin frak diye ama gülümsün ciddi olabilir tayyör konusunda

yok be ne tayyör ü

giysin eteğini üstünede bir gömlek

daha ne ossun
pantolon giyerim herhalde. :26:

işin aslı cocuk istedik ama 6 aylık bir süreçte olmadı
Allah'ım bir yandan 2,5 - 3 yaşında bir çocuk bir yandan okul bir de ikinciyi mi düşünüyorsun Beyza_? Ay bayılllazzzzaaaammmm (burhan altıntop gibi)

burada komşu ablların topiği yabancı değil
kapımız açık kızlar her zaman bekleriz.

ya orda kmse yoktu buraya dadandık
buralardaydın sen zaten Bilge Limon!
sağ ol petunya, tamam bir şey düşünmüyorum. dua ediyorum. her şeyin hayırlısı...

sağ ol petunya, tamam bir şey düşünmüyorum. dua ediyorum. her şeyin hayırlısı... [/QUOTE]

hm
gömlek çok ciddi olmaz mı, yani kesimine bağlı..
renkli ve hareketli bşy giyebilirsin canım, çok abartmaya gerek yok bence. doğallık en güzeli temiz ve bakımlı olsun.
hiç tanımadığın için de insan bilemiyo ne giyse..

samimiyet ve güler yüz bence en güzeli.. ne zaman görüşeceksin kısmetse?

ayy bende akıl verir gibi yazmışta yazmışımmmmm

Son düzenleme:
klasik gömlek giymeyeceğim canım. spor tarzı olur sanırım. fazla abartmaya gerek yok.

Merhaba petunyacığım. İyiyim sen nasılsın?
Bugün kışlık evimize dönücez kısmetse.
Kış geliyoorr... :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…