- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.361
ooo en guzel yerınde bırakıp gıdıyosun
tadında bırakmak lazımiyi geceler
Çok teşekkür ederim tam denk geldi, korkularım had safhada
ya beyza, güler yüz sorun değil. zaten güler yüzlüyüm. sertliğimin bununla alakası yok.
( çok sıcakkanlı olduğum söylenir. gönül işlerinde sertim ya da beceriksizim diyeyim. )
geriliyorum. anlıyor musun?
iş görüşmesi gibi...
sev-mi-yo-rum.
ama artık "tamam" da dedim.
offff!
hayırlısı
benden adam olmaz. bu kafayla evlenemem ben!
bir ..k beceremem ben!
hayır o da sorun değil de ileride pişmanlık yaşar mıyım? vs. sorun olan bunlar.
evlenmek isteyip istemediğimden emin değilim. tamam seveceğim birisi olsa isterim ama bu şekilde değil.
Mecburiyet deil öle düşünme
Ya nasip hayırlısıdiyip git.
turkuaz benım oğlan buyudu ıkıncıyı burda yaparsak abd vatandası olur dedık ama bır olmadı
kız usturuplu giyiyor kuzum,öyle giyinmez
beyza hazır ol sorularıma
sen yurtdışında 1 senelik için kalmıyor muydun?
çocuğun ne zamandan beri senin yanında?
orda napıyor o küçük daha kıs? bakıcı mı bakıyor?
amerikan vatandaşı olunca ne olcak ki? bence Türk olmak çok güzel
birde sen oraya dil eğitimi için mi gittin?
ne iş yapıyordun?
offf sormakdan yoruldum
kızlar selamlar nasılsınız ? beni sorarsanız aylardır çalışmadığım için evdeyım temızlık yaptım butun gun.. af derslerime çalışmaya başlamam lazım dıyorum suan...sizler neler yapıyorsunuz çalışıyorsanız ne iş yapıyorsunuz yada evde mısınzı okuyor musunuz ??
hepinize aşkla dolu gunler diliyorum..tez vakıtte))
kızlar selamlar nasılsınız ? beni sorarsanız aylardır çalışmadığım için evdeyım temızlık yaptım butun gun.. af derslerime çalışmaya başlamam lazım dıyorum suan...sizler neler yapıyorsunuz çalışıyorsanız ne iş yapıyorsunuz yada evde mısınzı okuyor musunuz ??
unutmazsam okurum. sağ ol.7 Ayetel kürsi oku git
pantolon gömlek falan olabilir. düşünmedim daha...bir şekilde öğrenmeye çalış bence, belki görünce beğeneceksin ve acaba ne giysem telaşına düşeceksin bu kez, belli mi olur bu işler
Beyza benimle dalga geçti ben de onunla. ne tayyörü? oldu olacak çocuk da ropdöşambır giysin.bir de tayyör giyeceğim diye dalga geçmişsindir umarım...
sen de haklısın da az çok bir kanı oluşur. daha iyi değil mi?Face de aynı isim soyisime bir sür kişi var.
Bence Bakma faceden filan.
İçinde bir beklenti oluşmasın.
Gittiiğinde gör.
Belki facede beğenmicen. Ön yargından dolayı elektrik alamazsın bu defa. Belkide elektrik alıp bişi olcak aranızda.
memleketini,işini biliyormuş,o yüzden bulabilme ihtimali var... ben önce face ten bakması taraftarıyım, az çok bir kanı edinir,çok kasmış zaten,biraz belirlilik olur rahatlar en azından...
o ne demek,dalga geçmişsin frak diye ama gülümsün ciddi olabilir tayyör konusunda
pantolon giyerim herhalde. :26:yok be ne tayyör ü
giysin eteğini üstünede bir gömlek
daha ne ossun
Allah'ım bir yandan 2,5 - 3 yaşında bir çocuk bir yandan okul bir de ikinciyi mi düşünüyorsun Beyza_? Ay bayılllazzzzaaaammmm (burhan altıntop gibi)işin aslı cocuk istedik ama 6 aylık bir süreçte olmadı
kapımız açık kızlar her zaman bekleriz.burada komşu ablların topiği yabancı değil
buralardaydın sen zaten Bilge Limon!ya orda kmse yoktu buraya dadandık
sağ ol petunya, tamam bir şey düşünmüyorum. dua ediyorum. her şeyin hayırlısı...mecburi gidersen olmaz, gülümsün bir de karşı tarafı düşün.. belki çok güzel düşüncelerle geliyo yanına..
hep negatif..
onu etkileyeceğim, benimle tekrar buluşmak isteyecek, hiç yanımdan gitmek istemeyecek.. ısınacak bana.. sevecek beni..
tekrar tekrar oku ..
Soğuk ve yağmurlu izmirden Tünaydınn...
klasik gömlek giymeyeceğim canım. spor tarzı olur sanırım. fazla abartmaya gerek yok.hm
gömlek çok ciddi olmaz mı, yani kesimine bağlı..
renkli ve hareketli bşy giyebilirsin canım, çok abartmaya gerek yok bence. doğallık en güzeli temiz ve bakımlı olsun.
hiç tanımadığın için de insan bilemiyo ne giyse..
samimiyet ve güler yüz bence en güzeli.. ne zaman görüşeceksin kısmetse?
ayy bende akıl verir gibi yazmışta yazmışımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?