- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.381
Kendi ilk buluşmam geldi aklıma.
17 ağustostu...
Annemden duyduğum kadar biliyordum.
Gidince tanıyamadım o beni buldu.
Dar bir kot, askılı bluz ve topuklu giymiştim.
Beğenmişti beni.
Baya muhabbet etmiştik.
Sonra iskeleye gitmiştik. Bana gel otur dedi taşa. Ben dedim yok canım ne alakası var :)
Bişey söyliycem dedi. :)
İlk gördüğüm günden beri aklımdasın dedi.
Evleniceğim kadını buldum ben dedi.
Sen ne düşünürsen saygı duyarım dedi.
Ben de tamam deniyelim dedim. :)
O an bir elimi tutmuştu. Eli titriyordu.
Bizim hikayemiz de böyle başladı.
klasik gömlek giymeyeceğim canım. spor tarzı olur sanırım. fazla abartmaya gerek yok.
Merhaba petunyacığım. İyiyim sen nasılsın?
Bugün kışlık evimize dönücez kısmetse.
Kış geliyoorr... :119:
canım sen nişanlı olduğunu belirtmişsin, olmadı mı merak ettim :26:
canım ben ayrılalı aylar oluyor..bu arada aöf de 3.sınıfım..lıse mezunu olarak gırıcem bende bu yıl..4 yıl bıtıncede bolumumden lısans olarak gırerım kısmetse..sen ne mezunusun?
okurken ben bile heyecanlandım..Rabbim bu şekilde mutlu-mesut çocuklarınıza anlatmak nasip etsin inşallah tuğçe.
darısı bizim başımıza ..
tabii önce gülümsünün..
Bu düşünce tarzını beğendim canım.bende iyiyim canım sağol, işte hayatın bize sunacağı güzellikleri bekliyoruz
canım ben ayrılalı aylar oluyor..bu arada aöf de 3.sınıfım..lıse mezunu olarak gırıcem bende bu yıl..4 yıl bıtıncede bolumumden lısans olarak gırerım kısmetse..sen ne mezunusun?
Petunya ben de bir senedir yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.anladım canım.. daha güzeli olur inş..
bende önlisans okudum, şimdi işletme(4) mezunuyum, finansa çok yatkınlığım var, yüksek yapmayı düşünüyorum finans'tan.. var kafamda bşyler ama bakalım ksmet..
Petunya ben de bir senedir yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.
Turkuaz gibi ben de önce düşünür fikri hazmederim genelde...
Bu konuda çok cahilim ve yabancı dilim de yok. Nasıl olur ki yüksek lisans hem de çalışırken!
söylemiştin canım, hatta formasyon yerine geçiyormuş seninki galiba. öyle değil mi?
Tezsiz yüksek lisans yaptım ben ama ingilizce yoktu.
Haftanın 2 günü oluyor canım.
Ya işten izin alıcaksın ya da konuşucaksın hocalarla.
girdim mayıs ayında. altmış küsürlerde kaldım. çalışmadan girmiştim.Haa bu arada ales sınavına giriliyor canım.
Ondan geçerli bir puan almak lazım.
Genelde 70 ve üstü.
Haa bu arada ales sınavına giriliyor canım.
Genelde 70 ve üstü.
söylemiştin canım, hatta formasyon yerine geçiyormuş seninki galiba. öyle değil mi?
ben tezli düşünüyorum da sadece düşünüyorum zaten!
Haa bu arada ales sınavına giriliyor canım.
Genelde 70 ve üstü.
özel üniversiteler çok pahalı. devletler bizi (daha doğrusu beni) ne yapsın. Devlet hem kendi öğrencisini alır hem de yüksek puan lazım. yanlış mı biliyorum yoksa. birisi bizi aydınlatsın lütfen!bende niyetleniyorum özellikle finans ama bende çok yabancıyım konuya.
arkadaşlarım özel ünv. paralı filan yapanlar oldu ama bazı sektörlere indirimi var diyolar.. :44::44::44:
bazıları için gerekmiyor(muş)özel ünv.için de girmek gerekiyor mu tuğçe? sen nerde yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?