- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.401
özel üniversiteler çok pahalı. devletler bizi (daha doğrusu beni) ne yapsın. Devlet hem kendi öğrencisini alır hem de yüksek puan lazım. yanlış mı biliyorum yoksa. birisi bizi aydınlatsın lütfen!
Bu düşünce tarzını beğendim canım.
Fountain biz aynı zamanlarda nişan atmıştık de mi?
Benim 9 ay oldu.
20 eyllde bitti ales başvuruları maalesef bende kaçırdım .
diğerine girelim hatta gaz verelim birbirimize
canım benım 8 ay oldu aynı donemlerdeydı evet.sen tekrar mutlulugu yakaladın allahın ıznıyle sıra bende inş))
bazıları için gerekmiyor(muş)
evet kızlar haber verirseniz bu tarz şeylerle ilgili sevinirim.. birbirimize daha faydalı oluruz
kızlar 3o yas uzerı konu başlığımız ama sizler kaç yaşlarındasınız???ben 31 yaşıma giricem günler sonra..))
inşallah fountain.. bizde sıradayız bakalım :79:
kızlar 3o yas uzerı konu başlığımız ama sizler kaç yaşlarındasınız???ben 31 yaşıma giricem günler sonra..))
bende okumaktan yoruldum turkuaz.. allah iyiliğini versin.. aslı cevap verirmiş hepsine
Evet canım doğru hatırlıyorsun. :) olur neden olmasın sen istedikten sonra.söylemiştin canım, hatta formasyon yerine geçiyormuş seninki galiba. öyle değil mi?
ben tezli düşünüyorum da sadece düşünüyorum zaten!
girdim mayıs ayında. altmış küsürlerde kaldım. çalışmadan girmiştim.
Aslı, gelince okursun. Senin yüksek lisans ne oldu canım? En son tez yazıyordun.
girdim mayıs ayında. altmış küsürlerde kaldım. çalışmadan girmiştim.
Aslı, gelince okursun. Senin yüksek lisans ne oldu canım? En son tez yazıyordun.
özel ünv.için de girmek gerekiyor mu tuğçe? sen nerde yaptın?
ben aslında senın tecrubelerını merak edıyorum
özel üniversiteler çok pahalı. devletler bizi (daha doğrusu beni) ne yapsın. Devlet hem kendi öğrencisini alır hem de yüksek puan lazım. yanlış mı biliyorum yoksa. birisi bizi aydınlatsın lütfen!
bundan sonra yazarım. hengi alanlarda düşünüyorsunuz peki. ben psşkolojik danışmanlık, aile danışmanlığı veya eğitim yönetimi istiyorum.
kızlar bir de açıköğrtimden üni okumayı düşünüyorum hangi alanı öneririsiniz
canım benım 8 ay oldu aynı donemlerdeydı evet.sen tekrar mutlulugu yakaladın allahın ıznıyle sıra bende inş))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?