30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

http://www.dunya.com/yuksek-lisans-icin-karar-verme-zamani-geldi-152504yy.htm

sanırım geç kaldım artık 2014 ' e.. sonbahar dönemi sınavı kasımdaymış ama başvuru eylül de

20 eyllde bitti ales başvuruları maalesef bende kaçırdım .

diğerine girelim hatta gaz verelim birbirimize

özel üniversiteler çok pahalı. devletler bizi (daha doğrusu beni) ne yapsın. Devlet hem kendi öğrencisini alır hem de yüksek puan lazım. yanlış mı biliyorum yoksa. birisi bizi aydınlatsın lütfen!

bi arkadaşım yapmıştı yaklaşık 6000 TL..

evet kızlar haber verirseniz bu tarz şeylerle ilgili sevinirim.. birbirimize daha faydalı oluruz

bundan sonra yazarım. hengi alanlarda düşünüyorsunuz peki. ben psşkolojik danışmanlık, aile danışmanlığı veya eğitim yönetimi istiyorum.

kızlar bir de açıköğrtimden üni okumayı düşünüyorum hangi alanı öneririsiniz

kızlar 3o yas uzerı konu başlığımız ama sizler kaç yaşlarındasınız???ben 31 yaşıma giricem günler sonra..))

kızlar 3o yas uzerı konu başlığımız ama sizler kaç yaşlarındasınız???ben 31 yaşıma giricem günler sonra..))

eylül de ben doğmuşum, ekim de sen, kasım da da tuğçe mi vardı..
aynı yaşlardayız. ben 83 lüyüm. aslı 85.. turkuaz tuğçe ve gülümsün'ü tam bilmiyorum ama o aralık işte..

hayatın en güzel dönüm noktası

söylemiştin canım, hatta formasyon yerine geçiyormuş seninki galiba. öyle değil mi?
ben tezli düşünüyorum da sadece düşünüyorum zaten!
Evet canım doğru hatırlıyorsun. :) olur neden olmasın sen istedikten sonra.
girdim mayıs ayında. altmış küsürlerde kaldım. çalışmadan girmiştim.

Aslı, gelince okursun. Senin yüksek lisans ne oldu canım? En son tez yazıyordun.

Canım çalışıp girsen demek ki Yüksek alıcaksın. Deniyebilirsin istersen.

özel üniversiteler çok pahalı. devletler bizi (daha doğrusu beni) ne yapsın. Devlet hem kendi öğrencisini alır hem de yüksek puan lazım. yanlış mı biliyorum yoksa. birisi bizi aydınlatsın lütfen!

Kendi öğrencisini tercih ediyor ama yüksek puanın olursa seni de alır canım.
Bu arada ben devlette yaptım master.
Kendi okulumda.

adalet okuyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…