30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gülsüm bende 7 ekım doğumluyum))))

selam kızlarrr
napıyorsunuz sayfalar ammada ilerlemiş okuyamadım

gülümsün bana özet geçer misin?

tuğçeciğim hoşgeldin vatana kışlık vatana

eeeeeeeeeeee artık bizleri unutmazsın
ay gerçi senin şimdi nişan sonra düğün hazırlığın var be yaaaa

ben ıyıyım ))butun gun utu yaptım kışlık kıyafetler cıkardım yoruldum..evde hıc ıs bıtmıyor poff..

evet benimde çıkarmam gerekiyo kışlıklarıda bütün günümü alacağı için şimdilik tek tek çıkarıp giyiyorum :)) biz iki kişiyiz evde bazen şaşırıyorum bu ev nasıl bu kadar dağılıyor diye :)

ah canım bız kalabalıgız..ama hıc iş bıtmez..çalışırken bıle hafta sonu bır ısın ucundan tutmak zorunda kalıyordum dusun..bazen evlensem 2 kısı olunca ne kadar guzel olur dıye dusunmedım degıl açıkcası..bazende kalabalık guzel gelıyor..

kalabalık olmak daha eğlenceli olur eminim :) yok mu kız kardeşin falan yardım edicek

kalabalık olmak daha eğlenceli olur eminim :) yok mu kız kardeşin falan yardım edicek

çalışıyorlar canım annemle ben evdeyım suan ıcın..eglencelı aksam olunca sohbetler koyu oluyor..odamızdan kahkaha eksık olmaz..kızkardesım arkadasım gıbı sankı..ama yorgun oluyor ıste..o ıse gıdınce malum kıslıkları tam olarak cıkarmak zorunda kaldım..sabah arar bulamaz bulsa utuleyemez..ben duzenı severım hersey yerlı yerınde olsun..

ne güzel keşke benimde senin gibi bi ablam olsaydı :)) kız kardeşin yeri ayrı oluyor özellikle anlaşırsan. benimde var kız kardeşimde aynı evde yaşamıyoruz malesef

canım ne kadar ıyısın benım babamın ıkıncı esı olsa bu durumu mecbur kabul ederım de dogurdugu cocuga kardesım demem ıyı nıyetlısın neguzel..

bu arada bende 31 dıyebılırım artık))

bu olay bundan 25 sene olunca insan ister istemez alışıyor ki doğan çocuğunda benden farkı yok sonuçta kimse anne babasını seçemiyor onun bi suçu yok yani :))

gülsüm bende 7 ekım doğumluyum))))
sonradan baktım ki 7 ekim doğumlusun sen de. ne güzel ikimiz de aynı gün doğmuşuz.

değişik bir şey yok. özetlenecek. ya da ben unuttum.

Herkese slmlarr guzell kısllarrr
beyza merhaba...

bu olay bundan 25 sene olunca insan ister istemez alışıyor ki doğan çocuğunda benden farkı yok sonuçta kimse anne babasını seçemiyor onun bi suçu yok yani :))

bu arada ben kotu nıyetlı bırsey soylemedım umarım yanlıs anlasılmadım..suan yasasam dıye dusundum kabul edemezdım. e sizin cok zaman gecmıs o zaman cok kucukmussunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…