30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

balıkesir biraz kıt iş konusunda bakalım inşallah kpss olur :) burası küçük bi şehir olduğu için çevre konusunda sıkıntı yaşamıyor insan da evde durmak boğucu olabiliyor

çok haklısın, ben ist. o yüzden sordum, ama balıkesir gibi bir şehirde yaşamak isterdim.. ist. çok yorucu insan alışıyor ama zor yanii.

balıkesir biraz kıt iş konusunda bakalım inşallah kpss olur :) burası küçük bi şehir olduğu için çevre konusunda sıkıntı yaşamıyor insan da evde durmak boğucu olabiliyor

haklısın iş bulman zor olabılır..istanbulda bıle sıkıntı doğarken orda nasıl olmasın..burda iş cok ama baska turlu sacma sapan zorluklar olabılıyor..özel sektorde calısmak cok yorucu oluyor bır kısıden bılmam kac tane ısı aynı anda beklıyorlar mesaıler maaş buna ragmen cokda matah olmuyor..ama ınsan herseye ragmen ısterse calısabılır..

bu arada ben edremıt akcay oraları bılıyorum gelmıstım daha once))

fountain seni çok iyi anlıyorum, cevabımı aldım şuan. inşallah istediğin gibi bşyler olur

akçay güzeldir biz altınoluktayız genelde :)

bende istanbul canım.. çalışıyor muydun daha önce? iş bulamıyorsun sanırım şuan.

evet canım son 7 aydır işsizim kendım ayrıldım..daha sonra bırkac yerle gorusmem oldu alındım ama baslamadım..sekreter on muhasebe dıye basvurdum alındım cay servısıde yap dedıler baslamadım..ben cay servısı yapacak olsam lıseyı dahı okumazdım..kısmet hala arıyorum uygun bır iş olursa gırıcem..

bosda dururken aöf derslerım kpss hazırlık yapıyorum evde annneme yardım..gezmeler tozmalar kafyı dagıtmaya calısıyorum..

buradada olsan emin ol sıkılırsın :) bi ara istanbula taşınmayı bil düşünmüştüm :))

evet, hastanede çalışan bi arkadaşım istanbul dan oraya atandı. oh dedim kurtuldun..
dedi ki içim sıkılıyo bu şehir çok durgun, akşam 5 ten sonra hayat duruyor sanki, gidecek hiçbiryer yok dedi..

petunya sen ne iş yapıyorsun calısıyorsun degıl mi?umarım memnunsundur iş aramak daha zor cunkı..

petunya sen ne iş yapıyorsun calısıyorsun degıl mi?umarım memnunsundur iş aramak daha zor cunkı..

evet canım muhasebe/finans benimki de hesap kitap uğraşıyorum.. uzun süredir aynı şirkette çalışıyorum. biraz da şans sanırım bu işler, öyle denk geliyo yani anlamıyosun, okulunu bitirdiğinde herşey daha güzel olur umarım..
evdeysen sınavı da ihmal etme

gülümsün, mesleğin muhasebe sanırım stajyermisin canım ?
BİR ŞİRKETTE MUHASEBE VE FİNANS CANIM. YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI... NE ARARSAN VAR. STAJYER DEĞİLİM BİR ARA SMMM GİRSEM Mİ DEDİM O DA KALDI. ÜZERİNE DÜŞMEDİM NE İŞİME YARAR DİYE...

kızlar 3o yas uzerı konu başlığımız ama sizler kaç yaşlarındasınız???ben 31 yaşıma giricem günler sonra..))
fountain yanlış hatırlamıyorsam sen de TERAZİsin benim gibi. Hatta "Teraziler hep geç mi evlenir?" gibi bir konu açmıştın sanki. Benim de bu pazartesi doğum günüm var. 31 olacağım ama ben seni benden bir yaş küçük sanıyordum. Meğer yaşıtmışız.

yaza yaza yaz bitti kış geliyor
Yaza yaza yaz geldi. Samsun'a kiraz geldi. Daha yazacaktım ama mürekkebe zam geldi.

Kendi öğrencisini tercih ediyor ama yüksek puanın olursa seni de alır canım.
Bu arada ben devlette yaptım master.
Kendi okulumda.
Aydın'da bir üniv miydi? ama istanbul'da da okumuştun sanki. emin olamadım. :26:

kızlar merhaba bende 30 yaşındayım ve halaa bekarım gelebilirmiyim :))
elbette, hoş geldin.

aynı yaştayız 82 ekım bende 2014 de 32 den gun almış olucam..bu ekımde 31 e gırmış olmuyor muyum )))
doğum gününden sonra 31 diyeceksin. Ben de bu pazartesiden sonra 31 diyeceğim.
imza: bitmiş yaş söyleyenler derneği eş başkanı gülümsün

Hayır canım manisada okudum ben. Celal bayar üniversitesi...
İstanbulda da bir dönem kısa bir çalışma hayatım olmuştu.
Bu arada Tünaydınn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…