- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #16.421
kızlar 3o yas uzerı konu başlığımız ama sizler kaç yaşlarındasınız???ben 31 yaşıma giricem günler sonra..))
kızlar merhaba bende 30 yaşındayım ve halaa bekarım gelebilirmiyim :))
hoşgeldin bende 30 yaşındayım 31 mı desem yoksa))
sen neler yapıyorsun çalışıyor musun evde mısın?okuyor musun?
eylül de ben doğmuşum, ekim de sen, kasım da da tuğçe mi vardı..
aynı yaşlardayız. ben 83 lüyüm. aslı 85.. turkuaz tuğçe ve gülümsün'ü tam bilmiyorum ama o aralık işte..
hayatın en güzel dönüm noktası
hepimizin yaşlar bırbırıne yakın bende 82 lıyım
evdeyim açıköğretimde okumaya çalışıyorum :) 31 e ramak kaldı zaten yavaştan alışsak olur :)
canım aynı durumdayız bende gunler sonra 31 olucam..çalışmıyorum evdeyım aylardır...alıstım bıle sorun yok takıntılı değilim..açıköğretımde ben ıktısat 3 deyım ya sen??
83 bende :)
bende 83 lüyüm alaraa hoşgeldin aramıza
nerden katılıyorsun yarışmaya
Ben 30 yaşındayım canım.
Aralıkta 31 i bitiricem :)
ben halkla ilişkiler 2 yıllık son sınıftayım inşallah bitiricem :) ben yıllardır çalışmıyorum artık sıkıldım evden ama çalışma fikride cazip gelmiyo açıkçası
aynı yaştayız 82 ekım bende 2014 de 32 den gun almış olucam..bu ekımde 31 e gırmış olmuyor muyum )))
iş tecrübesi için çalışabilirsin, dış ortama açılırsın, hem belki yeni kişiler tanırsın ..
hoş ben sürekli çalışıyorum ama
aynı yaştayız 82 ekım bende 2014 de 32 den gun almış olucam..bu ekımde 31 e gırmış olmuyor muyum )))
ben halkla ilişkiler 2 yıllık son sınıftayım inşallah bitiricem :) ben yıllardır çalışmıyorum artık sıkıldım evden ama çalışma fikride cazip gelmiyo açıkçası
yeni kişiler tanımakta pek sıkıntı çekmiyorum da kpss için dersaneye gitmeyi düşünüyorum sırtımı devlete yaslasam fena olmaz sanki :)
hoşbuldum cnm balıkesirden :)
uygun bır iş bulsan çalışırsın canım bırz zor tabı özel sektor malum..hiç mi çalışmadın? ama imkansız degıl..dıplomanı al o sekılde ararsın gec kalmış değilsın..ama insan çalışmayınca cevresı olmuyor elıne para gecmıyor zor oluyor benım acımdan
güzel şehir :9 sahil tarafındaysan daha zevklidir. Fountain sen istnbul mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?