30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hepimizin yaşlar bırbırıne yakın bende 82 lıyım

evdeyim açıköğretimde okumaya çalışıyorum :) 31 e ramak kaldı zaten yavaştan alışsak olur :)

canım aynı durumdayız bende gunler sonra 31 olucam..çalışmıyorum evdeyım aylardır...alıstım bıle sorun yok takıntılı değilim..açıköğretımde ben ıktısat 3 deyım ya sen??

canım aynı durumdayız bende gunler sonra 31 olucam..çalışmıyorum evdeyım aylardır...alıstım bıle sorun yok takıntılı değilim..açıköğretımde ben ıktısat 3 deyım ya sen??

ben halkla ilişkiler 2 yıllık son sınıftayım inşallah bitiricem :) ben yıllardır çalışmıyorum artık sıkıldım evden ama çalışma fikride cazip gelmiyo açıkçası

ben halkla ilişkiler 2 yıllık son sınıftayım inşallah bitiricem :) ben yıllardır çalışmıyorum artık sıkıldım evden ama çalışma fikride cazip gelmiyo açıkçası

iş tecrübesi için çalışabilirsin, dış ortama açılırsın, hem belki yeni kişiler tanırsın ..
hoş ben sürekli çalışıyorum ama

aynı yaştayız 82 ekım bende 2014 de 32 den gun almış olucam..bu ekımde 31 e gırmış olmuyor muyum )))

ben google a soruyorum bunu.. evet sanırım 31 oluyosun, 32 den gün almış oluyosun 2015'e kadar 32 yi yaşıyosun ama 31 sin işte..

uygun bır iş bulsan çalışırsın canım bırz zor tabı özel sektor malum..hiç mi çalışmadın? ama imkansız degıl..dıplomanı al o sekılde ararsın gec kalmış değilsın..ama insan çalışmayınca cevresı olmuyor elıne para gecmıyor zor oluyor benım acımdan

balıkesir biraz kıt iş konusunda bakalım inşallah kpss olur :) burası küçük bi şehir olduğu için çevre konusunda sıkıntı yaşamıyor insan da evde durmak boğucu olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…