30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

inşallah canım
bende kolay çözülen biri değilimdir, ve evet biraz zor biri.. sanırım bunu seviyorum

İkinizinde zor olması birbiriniz açısından çok iyi bi durum.
Hele bi erkek açısından, konuştuğu kızın zor olması daha iyi bi durum.

İlgisi yok gibi mi duruyor ? Haberi var mı bi kaşla bi gözle bi lafla belli ettiniz mi ?

mekanı cennet olsun inşallah turkuaz.

kıyafet konusunda bende aynıyım, beğeniyorum alıyorum ama eve gelince bir vicdan yapıyorum işte..

çok iyi bir arkadaşım hislerimi de biliyor, ama gidişat konusunda netliğe bağlayamadı bir türlü..
bende üstelemiyorum, böyle olması da hoşuma gidiyor. bilmiyorum aslında onu tamamen kaybetmek istemiyorum

çok iyi bir arkadaşım hislerimi de biliyor, ama gidişat konusunda netliğe bağlayamadı bir türlü..
bende üstelemiyorum, böyle olması da hoşuma gidiyor. bilmiyorum aslında onu tamamen kaybetmek istemiyorum

Uzun süren arkadaşlığın ardından mı bu duruma geçiş yapacaksınız..
Belkide karşı tarafta bunun çekingenliği veya korkusu vardır.. ?

Sevgili durumlarına başlayınca olurda bir gün anlaşamazsak diye korkuyordur..
Seni kaybetmekten korkutuğu için belki de ilk adımı atan o olmuyordur..

Tedirgin olabilir

4 aylık gibi bir süreç ama ondan önce bi tanışıklığımız vardı.hepten yabancı değiliz birbirimize..
tedirginliği hisleri olabilir, bilmiyorum sanırım benim kadar yoğun hissetmiyor..:26:
bana tavrı çok güzel sinyaller verse de, kopuyor arada.

Hayatında görüştüğü başka birisi var mı canım?
Yani haberin var mı?

Karşındaki insanın duygularından emin olup hareket etmen lazım..

Zamana bırakmışsınız anlaşılan..

Hayırlısı olur çokta kafaya takma..
Kafaya takınca sanki mevzular hiç ilerlemiyo gibi geliyor insana..

mekanı cennet olsun inşallah turkuaz.

kıyafet konusunda bende aynıyım, beğeniyorum alıyorum ama eve gelince bir vicdan yapıyorum işte..

amin canım Allah razı olsun.
ya parayı çok zor kazanıyorum. kazanıcam diye sağlığım bile gidiyor. dolayısıyla iyi bişi içime sinen bişi aldımı mutlu oluyorum o an ama acaabalardan tadına bile varamıyorum. hatta bazen her giyişimde fiyatı aklıma gelince giymekten zevk alamıyorum. ne bilim cimri miyim anlamadım ki

kıs petunya senle benzer bişiler yaşıyoruz. ama boşver üstüne düşme böylelerinin üstüne düşünce kendilerini değere bindirip kaçıyorlar boşver. hayırlısı ise olsun de. anlıyorum duygulara söz geçirmek zor :26:

Son düzenleme:

takılmamaya, rahat olmaya çalışıyorum ama bazen duygusal yönüm ağır basıyor herhalde, sevgi bekliyorum biraz..:26::26:

evet turkuaz.. bir belirsizlik bi kararsızlık ve en kötüsü de hislerime söz geçiremiyoruuuum yaw. çünkü güzel şylr hissediyorum.. insan bunu herzaman bulamaz ki ama

off allahım şükür.....

kızlar afedersiniz, netim koptuğu için seri yazamadım inşallah hep dua ediyorum ikimiz için hayırlısı olsun diye..

herkesin mutlu, sevgi ve muhabbet dolu keyifli bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. iyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…