30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kızlar afedersiniz, netim koptuğu için seri yazamadım inşallah hep dua ediyorum ikimiz için hayırlısı olsun diye..

herkesin mutlu, sevgi ve muhabbet dolu keyifli bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. iyi gecelerrr

Sana da iyi bayramlar canım. Allah gönlüne göre versin.

Medeni hal: bekar
Ben de geldim sohbete bayramın ilk günü kimse gelmiyo ya çok feci sıkıldım

Yağmurlu bir İzmir gününden selamlar...
Şuan dinleniyorum.
Akşamüzeri dışarı çıkar bir kahve içerim kısmetse.

Merhaba
Bugün evdeyim dinlenicem.
Dün avm ye gittim çok kalabalıktı. Yoruldu beynim.
Bugün beynimi dinlendiricem.

foruma yenı katıldım arkadaslar merhaba ,
23 yasındayım ama ruhsal hisler olarak sorarsanız 40ları bulur bende yalnızım çoğunuz gibi baslıgın istisna kızları hariç :) bı rahatsızlıgım var OKB psikolojık bi rahatsızlık 14 yasımdan berı saolsun benımle ama artık onu cok sevıyorum çünkü benı bırakmayan tek sey o ezıyetlerıne ragmen sadık

çok evcıl bı çocuktum halada öyleyım ama bu hastalıgın verdiği sorunlar sebebıyle acılar cekıyodum kendımede cektırıyodum ama ne derslerımle ne arkadaslarımla ne zararlı alıskanlıklarla ılgılı bı sorunum olmadı hocalarım tarafından örnek gösterılen bı kızdım .bı gun atak dönemımde annemler tabırı caizse benı evden kovdu onlara göre kovmamıslar teyzeme yollamıslar .annesının babasının bı eve sıgdıramadıgı cocugu kım ne yaparkı 16 yasımdaydım .tabı ordada kuzenlerım ve teyzemın kocası benden rahatsızdı hem hastalıgımdan dolayı fazlaca tıtızım .baska yerde yasamak çok zordu .bi yıl sonra eve döndum ama unıversteyı oldugum sehırde okumak ıstedım zorla sehır dısına yollandım kalım bı yıl daha hazırlanım dedım çünkü dişarda tek yasamam zordu ağlaya ağlaya gönderildim .düşünsenıze annem benı eve sıgdırmamıstı baska bı sehırde nasıl yasardım .
neyse 6 saat uzaklıkta bı okul kazandım bı kac evde degıstırdım ama en sonkı ev arkadasımla okulu bıtırdım bana tek gun laf etmedi tek gun kavga etmedık CANIM KARDESIM o benım .çok korkuyordum annem benı ıstememısken ben nasıl baskasıyla yasardım dıyodum takıntılarım oldugu için kımse benı ıstemez yasamaz sanıyodum ama bi gun dile düşürmedi bi gun olsun bagırmadı böyle yapma etme demedı .onla kardesı ögrendım onun annesı babasıyla aileyı öğrendım .

okul bıttı eve dönmedım bı sure uzakta calıstım sanırım bunlar benı çok ıyı oldum sandı eve dönmemı ıstedıler halbukı ben hastalıgımla hala yasıyordum zorda olsa işimle mucadele edıyordum dön dedıler .burda bı kac sınavı kazandım çok ıyı kurumlar ama mulakatlardan elendım hep neyse velhasıl ıkı yıldırda işssizim .TUĞÇECAN isimli arkadasın anlattıklarını okudukça ailem geldı aklıma .her fırsatta ailesıne guvenını yansıtmıs gıpta ettim alllah bozmasın hiç bi gun inş...

ailemın durumu çok kötu değil evleri arabaları herseylerı var hiç bi tatıllerınden gerı kalmazlar ama sankı ben bu evın çocugu değilmişim gıbıdır gecen bı arkadasım benı eve bırakırken cıdden burdamı oturuyosunuz dedi :)) belkı ustumden basımdan ınanamamıstır bayagı ezık dolasıyorum aılemden para ıstememıyorum şu anda yıne bı sınava calıstıgım için işe gitmeyede vaktım yok .ailemde bana bı seye ıhtıyacın varmı demez pek saolsunlar .hatta doktorumun vizitesi çok pahalıydı özel bı klınık her vızıteden önce evı arayıp merve hanım gelıyormu dıye saorarlardı gelıyor gelıyor derdı ama kımse demezdı kızım doktora gıdıyosun bu parayı nerden buluyosun şimdi ögrendıler durumum çok kötuye gıdınce bı arkadasım bana borc verdi yaklasık 6 7 bin velhasıl eskıye nazaran ıyı bı durumdayım ama hala onların istediği gibi değilmişim ( benım kuçucuk ıyılesmeme mutlu olmayı bıle beceremıyolar ve hala elestırıyolar .

bu topiğin adını çok sevdim 30 yasıma geldiğimde muhtemelen bu evde olmuyacam yasantımı kurmuş kendı yuvamda olcam ögrencılık gunlerımdeki gibi masayı balkona kurcam mis gibi bi kahvaltı hazırlıcam o zamankı evımız denız göruyordu belkı yıne denız havası alan sehırde olcam ve mutfagımdan bülent ortaçgilin yüzünü dökme küçük kız yasamın anlamını bul :) yalnız sen misin bi düşün unutan sevılmeyı sarkısı calacak ve ben bı oh çekerek mis gıbı kokan cayımı içeçem ve yasamak anlamını bulacak ...

30 yaş üstü bekar gunlerin şerefıne bu gün ağlamıcam ...

Kendini çok güzel anlatmışsın canım.
Kendini hep sev ve eleştirilere kulak asma.
Ailen seni seviyordur elbet çocuklarısın ama neden böyle davrandıklarını anlıyamadım.
Kişisel gelişime ve reikiye yönelmeni öneririm. Sana iyi geliceğini düşünüyorum.
Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim.
İyi şeylerin olacağına hiçbirzaman inancını kaybetme.

sevilmediğim için mecburen ben sevıyorum canım barı kendım kendımı ıhmal etmeyıyeyım dıyorum :)
baslıgı ılk gunden bu yana okudum senden bayagı bı reiki konusunda bılgı edindim acıkcası merakım var ama hiç reikiye bulasmadım ben bilinçaltına sublımınal olarak yada bılıssel olarak olumlamalar uzerıne uğrasıyorum şimdilerde de bunu çekirdek inanç adı altında popülerlestirdıler ama cidden kendımı ilaçlardan bu telkınlerle kurtardım.

umudumu kaybedersem yasıyamam hersey basa sarar kapana kapanırım bılıyorum o yüzden umudum benım tek ilacım vazgecmıyorum ondan.hayat hepimize ıyı yada kötü şeyler getirecek ama hiç bi zaman bizleri yıkacak olaylar yasatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…