30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

aslııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
çok sevindim gelmene
sana da iyi bayramklar napıyorsun bakimmm

ben de özledim burayı:) iyiyim canım geziyorum yiyorum içiyorum kalorileri alıyorum siz ne yapıyorsunuz nasılsınız

ben de özledim burayı:) iyiyim canım geziyorum yiyorum içiyorum kalorileri alıyorum siz ne yapıyorsunuz nasılsınız

Vala ben senin yokluğundan bu yana;
gerekli ev temizliği ütü çamaşır işlerini hallettim.
bayram gezmesi yaptım.
mezar ziyareti yaptım.
kuaföre bakıma gittim.
yurtdışı dil eğitimi ile ilgili gerekli araştırmaları yapıyorum.

senin nasıl geçiyor?
al al kalorileri sonra kilo aldım dersin

bayağı bir iş başarmışsın,tebrikler benim de iyi geçiyor, bayram ziyaretleri, gelen giden derken zaman çabuk geçti, bayram bitti bayramdan sonra diyet yapacağım

merhaba kızlar topiğe yeni katılıyorum...
herkesin bayramını kutluyorum...
geç kalmadım kutlamak için değil mi...
bana hala bayram mesajları geliyor ama...

bayağı bir iş başarmışsın,tebrikler benim de iyi geçiyor, bayram ziyaretleri, gelen giden derken zaman çabuk geçti, bayram bitti bayramdan sonra diyet yapacağım

bende bayramda çok abarttım...
yarından itibaren bişeyler yapmam lazım...
bu ay 3 kilo vermeyi hedeflemiştim...3 kilo almazsam şükretmem lazım

Uyus Asli sen tatlilari gotururken bende diyet yaptim. Bende Asli nerelerde diyordum. Sabah tartildigimda 70 ciktim . Gecen pazartesiye gore 5 kilo yani. Bu yontem tutarsa formulumu aciklayacagim:) Hatta satmayi dusunuyorum haha:)

Uyus Asli sen tatlilari gotururken bende diyet yaptim. Bende Asli nerelerde diyordum. Sabah tartildigimda 70 ciktim . Gecen pazartesiye gore 5 kilo yani. Bu yontem tutarsa formulumu aciklayacagim:) Hatta satmayi dusunuyorum haha:)

kankam stly lutfen yontemını yaz 5 kılo vermem lazım..şöyle yapcam boyle yapcam dıyorum ama hep basa donuyorum..

kızlar bişey soracağım size...
bayramın son günü ya bugün...
iş yerindeki amirlerime tebrik mesajı göndersem olur mu...
saçma bi soru oldu belki de ama...
size güvenerek soruyorum...

kızlar geç oldu ama bayramınz mubarek olsun..umarım guzel gecmıstır..ben 2 gununu dısarda gecırdım guzeldı..diğer gunler evdeydım.

kankam stly lutfen yontemını yaz 5 kılo vermem lazım..şöyle yapcam boyle yapcam dıyorum ama hep basa donuyorum..

Kisi basi 100 dolar aliyorum:)

Ya soylerim de benim kilo aninda geri donuyor 75 ten 70 e inip 75 e cikiyorum . Bu kez farkli bir sey denedim. Eger kalici olursa soylerim tabi.

Son düzenleme:
kızlar bişey soracağım size...
bayramın son günü ya bugün...
iş yerindeki amirlerime tebrik mesajı göndersem olur mu...
saçma bi soru oldu belki de ama...
size güvenerek soruyorum...

tatıl cts pazar devam edecek sonucta..bayramda kutlayamadım ozur dılerım biraz gec oldu ama bayramınız mubarek olsun..seklınde hemen msj at gec olmasın daha fazla

Kisi basi 100 dolar aliyorum:)

Ya soylerim de benim kilo aninda geri donuyor 75 ten 70 e inip 75 e cikiyorum . Bu kez farkli bir sey denedim. Eger kalici olursa soylerim tabi.

kankam stly askolsun yaaa.boyum uzun olsa kılom cok degıl 53 54 seyredıyor ama boyum 158 canım 5 kılo vermem lazım))yınede sagolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…