30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Selam kizlar,

69.9 kilo olmusum. Forumdan canim arkadasim bizim buralarda 70 diyorlar ona diyor. Olsun 60 li rakamlari uzun suredir gormemistim. Iyi geldi. :) Hemde sigara boregi ve eti cin yiyerek nasil oldu anlamadim cidden.

Son düzenleme:
Selam kizlar,

69.9 kilo olmusum. Forumdan canim arkadasim bizim buralarda 70 diyorlar ona diyor. Olsun 60 li rakamlari uzun suredir gormemistim. Iyi geldi. :) Hemde sigara boregi ve eti cin yiyerek nasil oldu anlamadim cidden.

Hareket etmişsindir biraz canım ondan vermişsindir.

acı çorba nası zayıflatıyor ki ilgnç geldi hangi çorbayı acılı yapıyorsun kankam

Ben hazir aliyorum curry li . Farketmiyor ya aci olsun iste cunku metabolizmayi hizlandiriyor. Ne kadar aci o kadar iyi yalniz mide fesadi gecirme . Kaldirabildigin kadar. Ben 65 olunca birakicam. Sanki sigarayi birakiyorum Allah'im ya :)

Son düzenleme:
Ben hazir aliyorum curry li . Farketmiyor ya aci olsun iste cunku metabolizmayi hizlandiriyor. Ne kadar aci o kadar iyi yalniz mide fesadi gecirme . Kaldirabildigin kadar. Ben 65 olunca birakicam.

gözüm yemedi canım mide sıkıntım var inş veririsin kankam o aldığın 38 beden kotu giyersin

hatırladın mı muhabbeti

iyi akşamlar kızlar,şu günlerde gerginim biraz,şöyle keyifli,komik,güzel bir film izlemek istiyorum. var mı önerisi olan kankamstyle?

hala bana yollama teklifim geçerli inş olursun ama senin boyun uzundu öle hatırlıyorum

N'ayir sana yollamadan ben giyicem. Inadim inat. Haftaya kadar 65 olurum en azindan 68. :) boy 170 civari.

iyi akşamlar kızlar,şu günlerde gerginim biraz,şöyle keyifli,komik,güzel bir film izlemek istiyorum. var mı önerisi olan kankamstyle?

She is the man i izle . Onermistim daha once sana ama izlemediysen. :)

N'ayir sana yollamadan ben giyicem. Inadim inat. Haftaya kadar 65 olurum en azindan 68. :) boy 170 civari.

She is the man i izle . Onermistim daha once sana ama izlemediysen. :)

o boya göre kilon normal ki canım ne güzel uzunsun . tamam giydikçe beni hatırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…