- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.341
iyiyim cnm sen naslsın.
yoköbür akıllı için diyordum. adını anmak istemiyorum. atandığımı öğrenmiş. kendince beni ezmeye çalışıyor . bende verdim cevabını. bozdum oturdu yerine. ohhh olsun.
Selam kizlar,
69.9 kilo olmusum. Forumdan canim arkadasim bizim buralarda 70 diyorlar ona diyor. Olsun 60 li rakamlari uzun suredir gormemistim. Iyi geldi. :) Hemde sigara boregi ve eti cin yiyerek nasil oldu anlamadim cidden.
Hareket etmişsindir biraz canım ondan vermişsindir.
Neymiş o canım? :)Hareket bakimindan ayniyim da baska bir sey buldum. Yuzyilin bulusu yahu
Neymiş o canım? :)
Hareket bakimindan ayniyim da baska bir sey buldum. Yuzyilin bulusu yahu
Kankam neymiş o buluş
Soyledim be tatlim. :)
acı çorba nası zayıflatıyor ki ilgnç geldi hangi çorbayı acılı yapıyorsun kankam
Ben hazir aliyorum curry li . Farketmiyor ya aci olsun iste cunku metabolizmayi hizlandiriyor. Ne kadar aci o kadar iyi yalniz mide fesadi gecirme .Kaldirabildigin kadar. Ben 65 olunca birakicam.
gözüm yemedi canım mide sıkıntım var inş veririsin kankam o aldığın 38 beden kotu giyersin
hatırladın mı muhabbeti
Hatirlamam mi. Orada tozlaniyor zavallim.Onun icin 60 olmam lazim ama 65 ile olmaz.
hala bana yollama teklifim geçerliinş olursun ama senin boyun uzundu öle hatırlıyorum
iyi akşamlar kızlar,şu günlerde gerginim biraz,şöyle keyifli,komik,güzel bir film izlemek istiyorum. var mı önerisi olankankamstyle?
N'ayir sana yollamadan ben giyicem.Inadim inat. Haftaya kadar 65 olurum en azindan 68. :) boy 170 civari.
She is the man i izle . Onermistim daha once sana ama izlemediysen. :)
N'ayir sana yollamadan ben giyicem.Inadim inat. Haftaya kadar 65 olurum en azindan 68. :) boy 170 civari.
She is the man i izle . Onermistim daha once sana ama izlemediysen. :)
onu izlemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?