30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

o boya göre kilon normal ki canım ne güzel uzunsun . tamam giydikçe beni hatırla

Dur bakalim mide fesadi gecirmezsem giyerim. :) Giydikce sizi hatirliycam.

onu önermiştin ama izleyememiştim,konusuna bile bakmadan hemen izliyorum şimdi,bu kadar mı aç olur insan filme

Cok komikti bende isim olmasa tekrar izlerdim simdi. Ay ne kadar dalginim.

Ben de cikayim. Isim var. Iyi geceler :)

Son düzenleme:
ben önceden izlemiştim,tabi ki ağlamıştım

ben fazla ağlamadım ama çok etkilendim.. Film özellikle sonlarına doğru Akıl Oyunları'na çok benziyor. O filmde de kalem bırakma sahnesi vardı, ama bu film çok daha duygusal..

ilk 1 saati beni daha çok etkiledi.

filmi izleyeli bayağı oldu,unuttum hatta akıl oyunlarını izlemedim hala bu arada

filmi izleyeli bayağı oldu,unuttum hatta akıl oyunlarını izlemedim hala bu arada

Akıl Oyunları..o da motive eden bir film..
ben ismini duydum bu filmin ama bir türlü izlemek kısmet olmamıştı.. şimdi uyarlamasını filan yapmışlar ya, ilgimi çekti.

Akıl Oyunları..o da motive eden bir film..
ben ismini duydum bu filmin ama bir türlü izlemek kısmet olmamıştı.. şimdi uyarlamasını filan yapmışlar ya, ilgimi çekti.

evet gündemde şimdi.diğer filme biraz karışık demişlerdi diye hatırlıyorum,o yüzden kafamı karıştırmak istemedim

ben de yoğunum canım, çok gelemiyorum ama bugün dinlenip komedi izleyeyim dedim biraz, onda bile biraz ağladım, başım çok ağrıyor, tamam onu da izlerimiyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…